Shopping

Mexikansk middag

Idag har jag shoppat vårjacka. Alex jobbade lite på hotellet och sen möttes vi upp. Lunch och middag i Brooklyn. Ikväll blev det både många och goda Margeritas. :)

Shopping i London

Idag har jag gått på stan med Anders och Sorina. Vi har shoppat och sen mötte vi upp Micke och Dimitris för middag. I övrigt hem i tid för att vila. I morgon midsommar i Hydepark. :)

Plantor

Ikväll har jag varit och shoppat plantor och fixat allt på balkongen. Jag har en bil för att i morgon hälsa på familjen i Eskilstuna.

Plantering för sommaren

Idag tog jag bilen och köpte jord, litet drivhus och fröer medans Alex grejade hemma. Nu är fröerna planterade. :) Ikväll har vi hälsa på Alex kompis Ida ute och Ingarö och njutit av fina diskussioner och vackra utsikter.

Kvällen/natten avslutade vi i bilen med utsikt över Stockholm, kaffe, cheesecake och långa diskussioner.

Utflyktsdag

Vi hann med mycket idag. Vi har fikat på Artipelag, hälsat på Britt, ätit lunch på Ulriksdals slottsträdgård och shoppat på Mall of Scandinavia. Ikväll filmkväll, Pretty Woman. :)

Yoga & shopping

Idag har jag först yogat med tjejerna och sen har jag och Alex varit på liten bilutflykt till Ekerö. Vi avrundade med lite shopping i Skärholmen och på Ikea. Ikväll har vi bara slappat hemma med några avsnitt av Deutchland 83.

Många bollar i luften

Idag har jag lämnat grejor på myrorna, shoppat ny nespressobryggare i Mall of Scandinavia, lunchat med Lena, shoppat fler blommor på Ikea, hängt med Henrik och Lina och kvällen avrundade jag med att hämta Alex på Arlanda och sen gå ut på mmmm.