Musik

Cirkelfys, lunch & Sonar

Idag har jag först kört ett träningspas med Ywonne och sen har jag hängt med Thomas och haft en mysig lunch. Ikväll har jag och Alex hängt hemma och käkat innan vi stack bort till Nobelberget för att A skulle spela på Sonarfestivalen där och jag fick vara hangaround. :)

Musik & träning

Nu håller jag på att mixa min musik till mitt pass för fullt, 6-8 i morse och nu en sväng till ikväll. Däremellan jobb och Skivstångspass med Ewa.

Från Göteborg till Stockholm

Fin dag med familjen, fika på något ställe ute i skogen och sen slappa i soffan och i trädgården hem. Tåget hem var rena terapin. Så lugnt, skönt och avslappnande med socialiserande på alla möjliga nätverk och musik från Eurovsionen i öronen.

Här är mina favoriter.

20130519-215440.jpg

20130519-215449.jpg

20130519-215501.jpg

20130519-215509.jpg

Bond & Fika

Ikväll blev jag påmind om en härlig grupp och jag har börjat lyssna på deras version av Vivaldis vintern. Det var Aaron som inspirerade när han kom förbi på kvällsfika på vägen hem från jobbet.

I övrigt hemma och vilar och låter kroppen återhämta sig mellan passen.

Perfume Genius

Efter Friskispasset drog jag direkt till Strand för att se på Perfume Genius som en kollega rekommederat mig. Jag fick med mig Anders som precis landat från sin resa till Barcelona. Det var en skör och vacker röst men det är framför allt hans pianokompositioner jag gillar mest.

Det är kul med sommarkvällar, man kan hinna med så mycket om man bara vill!

Jesus Christ superstar

Tänk vad ett oskyldigt hej på ett socialt gaymedia kan leda till. Igår börja jag sancka med en kille som visade sig ingå i ensemblen för Jesus Christ Superstar. Idag messa han att han lagt undan en biljett i biljettkassan med mitt namn på. Sen tog vi ett glas vin efter föreställningen och att jag fick följa med backstage. Hur kul och häftigt som helst.

Allt detta blev till bekostnad av att jag missade Människor i månsken på stadsteatern som jag helt hade glömt att jag hade lovat Niclas att hänga med på.

Musikalen har varit en svart hål för mig fram till nu.

Tack Camilo.

Detta är inte från uppsättningen som jag såg utan från den som gick i Malmö och som är helt annorlunda.