Semester

Sista dagen i NYC

Idag har jag käkat brunch med Anders och några kompisar till honom. Sen hämtade jag upp väskorna och tog tåget mot flygplatsen och mötte upp Alex för att resa hem. :)

Kallt i New York

Idag har det verkligen varit kallt. :( Men vi har gått från affär till affär och värmt oss. Haft en trevlig lunch och sen vilat på hotellet. Ikväll har vi käkat middag och partajat med lite kompisars kompisar till Anders vänner och haft det gött. På vägen hem åkte jag förbi fredagens klubb för att kolla efter Alex nyinköpta tröja som han tappade där. Men den var inte kvar. :(

Back in NYC

Idag hann vi äta lunch med Clark innan vi åkte till flygplatsen. Men nu har vi kommit tillbaka till NYC. Efter incheckning drog vi till en bara på i Brooklyn och jag fick träffa en kollega till Alex vars musik jag lyssnat mycket på. Så kul! Efter ett kort klubbbesök och lite nattmat. :)

Honcho

Idag har vit flygit till Pittsburgh. Så roliga dag och natt. En av killarna på klubben hämtade oss på flygplatsen, körde oss till hotellet och kom sen och hämtade upp oss. Resten av killarna som fixade denna underbara klubb och deras pojkvänner tog väl hand om mig under kvällen när Alex spelade i fyra timmar. Jag var lite orolig innan för en spelning på fyra timmar och vad jag skulle göra då men det var som att komma till en familj som tog väl hand om mig. :) Så glad. Spelningen varade till sju sen blev det lite efterfest. :) :)

STO – NYC

Nu är vi framme och installerade Wythe. :) Riktigt riktigt nice hotell. Men fan vilken landning, trodde jag skulle spy, så mycket moln och vind. Ikväll hade A en spelning på Output. Välorganiserad klubb! :)

From London to Stockholm

Efter frukost hemma hos Micke och Dimi tog vi oss till Fabrizios resturang där han jobbar för att äta lunch där. Sen var det dags att ge sig av mot Heathrow och Stockholm igen. :)