Design

Mot Stockholm

Nu är pysslet klart hemma i Töreboda, jag har kört hem syrran och jag har installerat min nya inredning. :) Mysigt med familj och pyssel.

Hemma igen

För att slippa infartstrafiken på söndag åkte jag redan ikväll. Innan hade jag, mamma och pappa fixat och donat hemma, gjort klart lampor, shoppat ägg, fikat med grannarna och börjat städa i garaget. På vägen hem lyssnade jag på ESC och framme i Stockholm levererade jag lite varor till pappas kusiner och väl hemma i lägenheten har jag fått upp lampor och plantor. :)

   
          

Snart klar

Nu är det inte mycket kvar på lamporna, jag har kabel, kontakter,  koppardelarna, betonggrejerna. Idag till sist lämnade vi in alla koppardelar till en polerfabrik. Satan i gatan vilen glans det bev. :) I övrigt har jag ätit god grillat med med mamma och pappa, moffat chokladbiskvier, klippt gräs, byggt en drivbänk och allmänt pysslat med mamma och pappa.

   
                

Första picknicken

Jag var tidigt på jobbet så jag kunde gå i lagom tid också. Jag var snabbt och körde ett pass på Friskis med skivstång och träffade Lollo och sedan var jag hos Niclas i hans park och firade hans födelsedag. Hur trevligt som helst med årets första picknick. Glad i hågen cyklade jag hem i det som kändes som en första sommarnatt.

Jag glömde berätta att jag har köpt en kabel till mina lampor också, det är inte gratis alltid när det ska kännas rätt. Visst är den snygg?

   
 

Töreboda till Stockholm

Vi har haft en trevlig helg, jag har hunnit greja även lite på morgonen för att sedan fixa lunch och sen åka till Örebro med mamma och pappa för att fika med syster och familj. Väl hemma var det dags att sätta ut bord, krukor och blommor som inhandlats.

   
    

Bord & Lampor

Nu är processen igång, vi fick åka och byta cementen till lamporna och köpa mässingsspik till mässingslisten men annars har vi bara varit hemma idag. Vi har byggt, fixat, lagat och ätit mat, hängt med grannarna och massa annat trevligt. Här kommer lite bilder på dagens arbete.

          

Mot Töreboda

David har slutat på Hertz, men orsaken till att jag hyrde i Nacka var att bilarna vara slut i Sjöstan. Hur som helst var det ingen bra upplevelse att komma dit, fick tjata mig till bilen jag har hyrt och dribblande med priser. Usch.

Nu är jag i alla fall framme, jag har ätit lunch med mamma och pappa, vi har varit och shoppat till grejerna vi ska bygga. Jag har också hunnit klippa allt gräs och fixa lite i trädgården.
 

Förebilden.