Bra resturang

Vegansk mat

Idag har jag slappat nästan hela dagen. Jag har sett på dokumentärer och donat hemma. Ikväll har vi varit och käkat på Växtverket och sen lyssnat på Alex spelning på Underbron. Däremellan minglat och suttit och snackat. En mysig och rolig kväll samtidigt. :)

Middag på Blue Hill

Strosat på stan hela dagen, sett bland annat High Line. Ikväll har haft fine dining på Blue Hill. Det var fantastisk mat man om man som vi hoppades på överraskningar och att det skulle överträffa våra förväntningar stannar betyget vid ”väldigt gott” och inte men mer. Efter var vi på Mayas spelning på Bossa Nova Civic Club. :)

Julklapp i förskott

Ikväll har jag först hunnit träna skivstång, sova middag, bada och ha spa hemma innan jag och Alex gav oss iväg på vår middag som var vår julklapp till varandra, nämligen en middag på Volt. Gott,trevligt och mysigt. Därifrån drog vi och mötte upp Anna och Christoffer med vänner för lite drinkar och sen vidare ut i natten på Under bron och till slut en liten efterfest hemma hos mig.

Long long walk

Idag efter lite slappande och frukost tog jag en riktig riktigt långpromenad från Barnes hela vägen till till city. Jag mötte upp Anders för lite vin och lite mer shopping innan vi åt en nice middag på Black Roe. Sen avslutade vi med drinkar på Soho hotel :)

Djuret

Ikväll har jag fått hänga med mina Derbyvänner Malin och Andrew. Vi åt en supermiddag på Djuret. Gissa vem som åt den vegetariska menyn på en restaurang med det namnet! :)

Mot Malmö

Idag har jag jobbat några timmar på kontoret och lite på tåget. I morgon ska vi se Kinky boots. Ikväll har vi varit och käkat på Söder om Småland. Nu är jag sååå trött. Dags att sova.