Film

Bio

Idag har jag jobbat lite på förmiddagen och för första gången på länge har jag varit på bio. Jag och Tomas har sett Florence Foster Jenkins. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt ödet för tanten. Jag visste inte heller om jag skulle ogilla eller gilla filmen. Det slutade ändå med att jag småfnissade då och då och hade en hyfsad filmstund. :) Men det kan inte bli mer än en svag trea.

betyg3

Ikväll kom Alex hem och vi har softat med te, smörgås och tvserier. :)

Födelsedagsfest

Det var en rolig kväll igår. :) Det blev lite sent. Idag har vi slappat med att se på den nya serien The night manager. Väldigt bra. I morgon får vi se slutet. Ikväll har vi grattat Clara som fyllt 30. :) Nu ut på klubb igen men denna gången i slakthuset.

Utflyktsdag

Vi hann med mycket idag. Vi har fikat på Artipelag, hälsat på Britt, ätit lunch på Ulriksdals slottsträdgård och shoppat på Mall of Scandinavia. Ikväll filmkväll, Pretty Woman. :)

Danish girl med Malin

Efter jobbet har jag hängt med Malin och varit och sett den fina filmen Danish girl. Det blir en fyra i betyg på den filmen. På lunchen hann jag hämta bilen och köra Alex till Arlanda.

betyg4

Drinkar

Jobbat som vanligt och sen har vi lagat mat efter vi kom hem. Men efter att ha kollat in en Beckfilm insåg vi att det var för tidigt att lägga sig så vi tog en Car2Go till söder för en drink på Tjoget. Väl där blev vi så inspirerade så vi gick hem och provade göra själva. :)

Filmförmiddag & Eftermiddagssimning

Idag har vi slappat i sängen hela förmiddagen. Vi har sett hela miniserien London Spy som var ruggigt bra! Rekommenderas varmt.

Vi tog en tur till Liljeholmen för shopping, besök på en fest i Alex gamla studio, simning i Eriksdalsbadet, matlagning hemma och en avslutande drink på Göteborg.

Löpning & Pride

Full fart på jobbet och lika mycket fart blev det på löppasset. Sen snabb middag genom en ICA sallad under tunnelbaneresan till Hötorget. Här mötte jag upp Remy och Julio för att se den ny filmen Pride.

Hög grad av feelgood, bra tema och söta skådespelare blir en normal fyra i betyg.

betyg41

maxresdefault