Malin & Andrew

Ikväll har jag ätit middag med mina vänner som precis har kommit över från Derby. Middag på Helenes krog på Hantverkargatan och sen drink på Sheraton. Mycket trevligt.

Sheratons lobbybar kan rekommenderas!

Världens snabbaste 80 minuter

Ja, jag tror att jag upplevde dem idag. Det var på Selma City Spa. Det var min behandling som var åttio minuter och jag är medveten om att jag slumrade och helt plötsligt är det bara klart. Men så skönt det var. Sen ut i badet på taket med utsikten över Stockholm.

Jag fick bakläxa på min stretchning, jag hade lite spänningar i lår och vader sa hon. Ja ja, ingen är väl så bra att man inte kan bli lite bättre. Jag är faktiskt noga med stretch.

Julledigt

Nu börjar ledigheten. Jag ska börja med att fira på Selma City Spa.

Ikväll kommer Malin och Andrew från Derby till stan så då ska vi ha mysigt, gå ut och äta och ha det gott tillsammans. I morgon ska vi på Skansens julmarknad.

Jul & harmoni

Nu närmar sig julen och med den lugn. Ikväll känner jag hur viss harmonin lägger sig i kroppen. Ikväll har jag haft Anders här på pannkaksmiddag. Sen kom Petri över för att sova här några nätter, hans lägenhet renoveras. Vi har suttit och snackat lite och myst ikväll.

Helgens planer är späckade nästan. I morgon landar olika vänner från England här. Men först ska jag jobba halvdag, efter det till Selma City Spa för lite massage och sen hem och handla lite. På kvällen ska jag vara med Malin och Andrew. Lördag blir det Skansen med M & A och på kvällen middag med några vänner och sen utgång. På söndag slutligen bär det av hemmåt Töreboda med väskorna fulla av presenter.

God natt mina vänner och kära bloggläsare!