Känns som söndag…

…men det är bara fredag. Fatta vilken skön känsla. Man har söndag i kroppen men får vara ledig två dagar till.

Idag har vi sovit ut, ätit frukost, promenerat till Fridhemsplan, fikat med Petri och Morten, varit på ”Sherlook Holmes på bio, bakat matbröd, lagat mat och sett på tv. Nu är det dags att sova.

P1013571

Nyårsafton

Efter teatern tog vi oss snabbt till Dannes kompis Tinas lägenhet på Söder där vi blev bjudna på bubbel och gott att äta fram till tolvslaget.

Vid tolvslaget gick vi  ner till Fjällgatan och tittade ut över Stockholm på alla fyrkverkerier och efter det gick vi hem och lekte ”Jag har aldrig”.

Hamletpremiär

När jag kom på att jag ville se Hamlet var det redan slutsålt på premiären. När jag vid något annat tillfälle kollade något annat på Stadsteaternshemsida såg jag att det fanns två platser kvar, förmodligen två returer. Jag slog till och bokade och igår fick vi gå och se den.

Hamlet, är väl en sån klassiker som man bör ha sett flera gånger och sen jämföra de olika uppsättningarna. Trots att jag bara sett denna är jag väldigt nöjd med min upplevelse. 

Jag har bara sett Gustaf spela i filmer tidigare och det var första gången jag såg honom på scen. Han gör sig bra där. Ett kvitto på att det var bra är att jag inte somnade en enda gång. : )

Eftersom Stadsteatern började sitt firande av sitt 50-årsjubileum igår kväll och vi blev alla i sallongen bjudna på ”bubbel” i pausen.