Avatar – igen

Det är sällan jag ser en film två gånger på bio. Och jag har bara gjort det då filmen har varit MYCKET bra. Denna gången ser vi den igen för att vi tog det felaktiga beslutet och tittade på filmen i 2d när den fanns i 3d.

Nu har vi i alla fall sett Avatar i 3d och det var verkligen en annan ”dimension” att se den i 3d. Vi har snackat lite på jobbet om detta är framtidens melodi och alla filmer kommer produceras i 3d eller inte. Framtiden får utvisa.

Betyg: från att ha varit varken bra eller dålig tycker jag nu att den får betyget bra. (En del som sov lite denna gång skulle påstå att det beror på att jag inte sov denna gång) den får en fyra om än en svag fyra.

betyg4

Helsingfors moods

Tid man hade kunnat spendera på ett museum eller på shopping la vi bland annat på att sitta på ett café och slappa. Kameran var med för att prova lite olika uttryck.

Nu är vi hemma igen

Vi har bara slappat och haft det gott. Vi har ätit mat, spelat kort, druckit drinkar, gått på stan och studerat ett helt åkeri och alla deras medarbetare som har tävlat i vem som kunde dricka mest. Jag är säker på att vi alla kommer kora Palle som solklar vinnare.

När huvudet hänger nere i maten och man har allmänt svårt att stå och ”ekonomitjejen” får servera maten i buffetrestaurangen får vi nog anse att man lyckats! Skämt åsido, jag vet inte om man ska skratta eller gråta.

Jag lärde i alla fall mitt sällskap spela Tecknet, ett roligt spel jag spelade med kompisar på mellanstadietiden.

Och sist men inte minst, jag fick ragg, en tjej. För att uttrycka mig lite diskret kan jag säga att hon verkade inte vara typen som var ”gratis” och då kanske det inte räknas som ragg. Jag blev i alla fall chockad när ett blont litet liv försöker kittla mig i sidan och tittar trånande på mig.