Ensam hemma igen

Hemma igen! Tack Andreas för att du kom och hämta mig! Det har varit en underbar vecka i London. Jag tror att det är därför som jag känner mig ensam. Jag har fått ha folk omkring mig och bott med några i flera dagar. Hur som helst, resan hem gick bra. En trevlig flygning och jag brukar inte gilla att sitta och prata med folk men jag hade en trevlig kille bredvid mig som jobbade i London och Stockholm som jag pratade med. Fick nästan lust att ragga lite på han men det gjorde jag inte.

Innan jag åkte från London hade Michael sat upp sin adventstjärna och sin stake, han spelade julmusik och vi drack glögg. Åhhh vad mysigt vi hade.

Jag vet inte om jag tänker rätt. Men jag önskar jag vågade ge upp lite av allt det jag har och flytta till den där fantastiska och samtidigt för jävliga stan. London alltså.

Förresten, här kommer en bild på min nya mössa också.

Förresten två, det råkade bli en flaska CK Escape på vägen hem också.