Raison d’Etre

Jäklar vilket Spa säger jag bara. Oj vad skönt det var. Servicen var verkligen ”top of the line”.

Jag tyckte att massagen var skönast förstås, där låg vi båda på britsar bredvid varandra och knådades i takt till både varandra och musiken.

Omklädningsrummet var som vilket badrum hemma som helst. Ett lyxigt hemmabadrum förstås och med enda skillnaden att det var till för flera.

Här är vårt massagerum där Kristina och Eva tog hand om oss. : )

Här är den mysiga poolen med jetstrålar i som inte var tillräckligt starka för att simma emot.

Men allra roligast var, jag beklagar att jag inte har bilder (Danne vägrade ta kort i omklädningsrummet), upplevelse duschen. Där kunde man duscha under vattenfall eller tropiskt regn eller så kunde man köra, vad jag kallade, biltvättsvarianten med strålar från alla håll. Mmmmm.

Längtar redan när jag får gå dit nästa gång igen.