Spaupplevelser

Jag trodde jag hade haft mitt livs basta spaupplevelse redan. Men ack sa fel jag hade.

Tyvarr kunde vi inte fa den tillsammans som var tankt men det gick bra anda.

Spat ligger alltsa nastan som pa en liten egen med flera sma hus, spavillas. Varje hus har en liten utomhus del med pool, dusch osv och sedan en liten huskropp med plats for ombyte, dusch och toalett och sedan ytterligare en liten huskropp dar sjalva behandlingsrummet lag.

Innan behandlingen hade vi fatt testa vilket element som vi bast representerade och sedan serverades vi te som passade manniskor som hade just det elementet, aven aromerna i oljorna som anvandes och orterna var utvalda efter detta element.

Behandlingen inleddes med fotbad och sedan var det dags for ganska klassisk massage. Helt underbart och det hela varade i ungefar en timma och en kvart.

Det mest komiska i det hela var den lilla, MYCKET LILLA, svarta nylonkalsongen eller mer en trosa vi fick ha pa oss. Vi hade lika garna kunnat varit nakna. * fnissar * Jag fragade en extra gang om jag verkligen BARA skulle ha den pa mig. Och det skulle jag. Eftersom jag ar en lydig kille gjorde jag som hon sa.