London!

Som jag länge misstänkt skulle vi åka till London, allt blev tydligt när vi kom till terminal 2 och inte något annat som skulle ha varit fallet om vi skulle till Malmö. Vid det här laget trodde jag att jag det var slut på överraskningar. När vi kom fram till London tog vi tunnelbanan till hotellet. Hotellet kanske inte var vad vi väntat oss men med engelska mått var det nog ganska bra. Efter lite shopping gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för kvällens aktivitet som också var en överraskning, nämligen Mamma mia. Jag trodde först inte den engelska versionen skulle tillföra något. Oavsett är det en fantastisk musikal och sån kan man uppleva många gånger. Men faktum är att den var bättre och de komiska inslagen var mer tillspetsade och jag fick skratt gått många gånger. Innan åt vi mat på ett stekhus vid Covent Garden.

Tack älskling (Daniel) för en underbar kväll. Och nu har jag inte ens fyllt år ännu.

Jag glömde att berätta i början att Daniel berättade att vi skulle stanna till tisdag vilket också var en stor överraskning. Daniel hade ordnat med ledighet från mitt nya jobb. Tur att har hunnit bekanta sig med och träffa min nya chef. J

Jag hade dessutom bokat bord med min kompis Micke från London för att äta lunch med honom på tisdag. Daniel hade som tur var bokat av detta i hemlighet. Detta gjorde att jag i alla fall var tvungen att ringa Micke och försöka boka in en lunch i morgon. Tyvärr var Micke bortrest och vi kommer missa honom och Dimitris. Både här i London och i Stockholm på tisdag. Som tur var kunde vi boka in en frukost på lördag i Stockholm på lördag innan han åker till Sundsvall och jag till Töreboda.