Hissmusik

Efter att ha hort det pa stranden, i hissen, pa resturangerna och pa manga andra stallen ar jag ledsen for att konstatera att det finns bara en cd i Kina med hissmusik och den innehaller I am sailing, Titanic Theme, I will always love you och Pretty women. Hmm Naja, vi overlever.

Sista dagen den har veckan och vadret har varit bra pa formiddagen och lite samre pa eftermiddagen.

Innan vi gick upp till rummet for att slappa fick tva kineser massera oss pa stranden (det ar annu billigare dar) i en timma. 89 kronor kostar det. Men ibland undrar jag liksom jag horde en annan svenska kvinna vid poolen funderade over, kan de verkligen massera. Jag tycker att det stundtals gor riktigt ont men mestadels oftast skont. Min muskler svarar pa massorens rorelser och jag tycker han i sin tur borde svara pa hur mina muskler sander signaler. Spanner jag mig till exempel kan man ju inte knada hardare.

Pa rummet pa eftermiddagen passade Daniel pa att se pa film och jag lasa lite i min nya bok. Till middag blev det lax. Ikvall blir det lite som vanligt, en drink i lobbybaren och sen lite kortspel pa balkongen.