Övrigt

Framme hos mamma

Nu hos mamma, tog tåget vi Hallsberg idag. Svalt men jag vill sitta uta och grilla. :)

Ikväll har vi fixat på pappas grav när syrran med familj också kom fram.

Skön fredag

Idag har jag tränat på jobbet och fixat en mysig avslutningsdrink bestående av limoncellospritz. Ikväll har vi haft picknick vid Sofia kyrka. Dagens outfit blev den blå skjortan.

Träning & bröllop

Jobb och sen körde jag mitt pass på Friskis. Och idag kände jag på mig på kuvertet att det var ett bröllop. Grattis till Johanna och Tobias och tack för inbjudan. :)

Jobb i Göteborg

Idag smet jag väg innan de andra vaknade och jobbade på kontoret i Göteborg. Ny brandsläckare installerad. Sen lite shopping på Arket – nya linneskjortor. Ikväll hem till Stockholm. Alex kommer på torsdag.

Jobb & träning

Måndag på en tisdag. Lyxigt. Jobb som vanligt fast vi försov oss lite. Men efter jobbet har jag tränat och sen fixat hemma. I kväll peppa mamma för lite ommålning hemma.

Idag fick jag lite bilder på pappa levererat. Nu kan jag ge bort och rama in.

Hemmadag & bara serier

Idag har vi plöjt hela serien Exit. Helt ok till slut men lite för mycket våld, droger och toxisk maskulinitet.

Ikväll har Alex varit på en liten sen konsert. Jag slappade och sov hemma.

Vernisage & Hosoi

Ikväll har vi varit på Jesper och Viktors fina vernissage Reimersholme hotel. Sen mötte vi upp lite andra kompisar på Hosoi och deras fina lysnings lounge.

Hemmadag & pysseldag!

Idag har jag bara vilat hemma. Sett på serier och tvättat sängkläder. Också solat den stunden det gick i fönstret och när vi nådde 16 grader.