Övrigt

Till Berlin

Resan gick bra. Vi provade nya Amexkortets lunch på Arlanda. Efter att ha checka in drog jag på Görans födelsedagsmiddag, sen drinkar hos Göran och Jonas som bodde i Elin och Andreas lägenhet. Sen hade vi en lång och rolig natt där Alex spelade en av timmarna på Zenner.

Hemmakväll

Alex repar det sista. Jag återhämtar mig med att sova middag och lägga mig tidigt efter en natt med dålig sömn. Har också börjat packa för Berlinresan i morgon

Projektavslutning

Jobb och sen gick jag lite tidigare för att hinna träna. Ikväll har jag reppat och fixat avslutningsmiddag för ett stort projekt jag hållt på med.

Hemmadag

Slappat och sovit ut. Sen till frisören. Jag har hunnit fixa med lite smart formler i excel för jobbet och några snygga digram. :)

Drink på kvällen

Jobbat, tränat, hem och fixat lite. Sen mötte jag upp Alex och vi gick ut och tog ett glas vin och planerade lite för sommar och påsk. :)

Hemmadag & promenad

Dag nummer två på temat bara vara hemma. Jag har varit på ännu en långpromenad, tänkte shoppa man höll mig i från det. Nu är Alex hemma från Paris och vi kan fortsätta kolla på våra gemensamma serier. RuPaul, US och UK och The New look.

Alla hjärtansdag

Jobb, träning och sen leda mitt pass. Ikväll har vi firat alla hjärtansdag med middag på Elefantpojken. Det var länge sedan. :)

Chips & cola

Idag har bara varit en hemmadag. Tvätta fixa och göra sig i ordning för veckan. Alex känner sig lite krasslig så jag har fixat markservice. :)

Hemmadag & Kvällsbastu

Skön hemmadag och sen ikväll bastu. Vidare och Yandeh hade hyrt vedeldad bastu ute i Älta. Promenad genom skogen med facklor. Kan det bli mysigare? :)

Göran & Helena på besök

Jobb och sen hem och hjälpa syrran vid ett online möte. Ikväll har också Helena och Göran anlänt och stannar över natten. Mysig middag med den koreanska vitkålspannkakan. :)