Övrigt

Rockkonsert & fler vinylskivor

Rolig och varierande dag. Alex jobbat i studion. Jag har sytt vidare hemma på morgonenoch sen har jag och Annie shopat skivor vid St Eriksplan. Ikväll kollade vi in min fd chefs konsert med Black Paisley vid Medis.

Pysslat & gå på stan

Idag har jag börjat med mitt egna strandlakan i form av lapptäcke av froté handdukar. Också promenerat på stan och köpt mer sytråd och sånt. Hemmalunchen och middag med vårrullar med jordnöttssås och vin. :)

Hemmakväll

Jag har grejet hemma. Alex varit i studion. Efter jobbet en massa småsnack med kollegor men till slut kom jag hem. Behövt vila kroppen så ingen träning idag.

Köpt nya handdukar

Idag har vi fixat på jobbet. Satt upp de nya affischerna och sen hem och fortsatt med mina strandtäcken. Mammas uppskickade handukar och de nyinköpta.

Ikväll har vi varit på konsert med Eek-a-Mouse tillsammans med Anton och Joanna på Trädgården.

Nationaldag

Långpromenad på morgonen och tog en sväng förbi invigningen av den nya delen på Slussen, Vattentorget.

Idag vietnamesiska sommarrullar vilket är sååå gott.

Middag med Elin & Andreas

Frukost på gården på Michelberger och sen strosat runt på stan lite och slappat på ett cafe. Ikväll middag med Elin och Andreas på Con Tho. :) Ikväll hängt i lobbyn på hotellet.

Kathie, Eli & Berghain

En eftermiddag hemma hos Eli och Kathie och några vänner till dem. Sen checkade vi in på Berghain några timmar. Kunde inte låta bli när vi fick lista. :) Sommartid där är alltid ett nöje.

Älskar den här gården på Michelberger.

Else

Idag har vi tagit oss till Berlin. Så skönt att flyga mitt på dan. Lunch i Lounge och samla ALLA gamla utländska mynt EVER. Framme så checkade vi in snabbt och stack sedan till Else och hängde med en massa kompisar hela kvällen. Alex spelade ett roligt set mellan 19 och 20.30.

PS, sån köksö vill jag ha.

Henke Läkare & Malm på besök

Jobbat hemma och under lunchen cyklade jag över och hade kort möte med Anneli och fick se hennes nya lägenhet.

Checkade ut tidigt idag och hade en mysig AW spontant med Therese, Göran och William som alla var och hängde runt i stan. Vi provade Pelago som var mysigt och grymt tack vare att vi kom tidigt. :)

Ikväll har vi firat Henke som har fått sin examen som Läkare. :)

Inte att glömma, i morse nåddes vi av nyheten om älgar som var på stan bredvid lägenheten. :)

Jobbfest

Idag har jag käkat lunch med min gamla chef som hastigt slutade för några veckor sedan. Väldigt trevligt. Ikväll och i eftermiddag har vi haft sommarfest. Vi höll till på Skepparholmen. Underbart väder och totalt sett väldigt uppskattat trots vår situation.

Lunchlöpning

Idag blev det både lunchlöpning och bad på turen. Sååå skönt. Annars hem efter jobbet och fixa lite. :) Vi avslutade kvällen med långpromenad runt Årsta och Söder.

Byggt klart!

Solsängen är klar. Det blev också en go hylla utanför växthuset. Nu på tåget hem efter en go helg.

Mysig frukost med alla och detsamma för lunchen. Livet är härligt i en grön trädgård. Framme i stockholm tog vi en dessert och ett glas vin på Banans.

Köpa virke

Idag har jag käkat frukost med mamma i trädgården. Sen åkte jag och jag köpte virke för att bygga solsängen.

Sen åkte vi och handlade mat till middag och för att hämta Alex. Sen kom Ullis med familj för att alla käka middag i hop och att fira morsdag i morgon tillsammans. Avslutade kvällen med bad och sen godis och tv.

Till Töreboda

Efter diverse tågstrul så är jag framme. Jobbat hemma på dagen och sen panikade vi båda för att det var elfel i Flemmingsberg och inga tåg kunde gå som de skulle.

Nu framme i alla fall. Efter middag har jag och mamma börjat med ett lapptäckeprojekt i froté.

Teater & Dans

Jobbat, sprunget på lunchen och sen hem och byta om. Ikväll middag och teater med Cy och det vanliga gänget. Sen drog vi till Fotografiska där Alex spelade och mötte upp Annie, Maria, Jonas och fler andra. Kvällen avrundade vi på Freya Söder för ett glas vin med utsikten.

Lunchlöpning idag igen

Jobb, löpning på lunchen, leda pass och sen hem och slappa.

Nu har jag i alla fall gjort valkompassen och är redo att gå och rösta. :) Ikväll blev det en långpromenad, 10 km och 2 x Kropp och själ i lurarna. :)