Övrigt

Izakaya

Igår käkade vi middag med fint sällskap med en tjej från festivalen och hennes vänner. I övrigt hängde vi på stan med lite jobb på distans och shopping.

Strosat på stan

Idag har vi susat runt på stan och på kvällen käkade vi min älskade köttbit wagyu. Så gott när en köttbit smälter i munnen. :)

Jesus & Födelsedag på jobbet

Idag har vi firat min kollega ordenligt på jobbet som fyller 50 på måndag. Ikväll har jag varit på Jesus Christ Superstar på Globen. Helt anpassad för Aren och kanske den bästa Jesus-musikalen jag sett.

Chefen fyller år
Jesus Christ Superstar på Globen

Inget Göteborg

Skulle varit Belgien och åkt direkt till Göteborg för att hjälpa till inför Christoffers fest. Alex är dålig så vi blir kvar hemma och vilar Alex i form.

Inget Belgien

Idag fick jag redan på att passet skulle lämnas på ambassaden och utan pass får jag inte gå ombord på Brussels Airlines och då blev det ingen resa. Kollega fick åka ensam på konferensen. :(

Inga träningskläder med. Jag åkte hem och tog hand om Alex som börjat känna sig krasslig.

1:a maj

Idag har jag pysslat hemma, vilat, stäldat och sen. var jag och lämnade Annies solisar inför hennes 1:a majtågande. :)

Påskafton & Christoffers firande

Alex brorsa Christoffer fyller 40 och det har vi firat idag. Vi började med bad på dagen, sen grilla ute och sen mysa framför brasan inne.

Lång afterwork

Vinlotteri redan vid 15 och drog aw’n ut på tiden. Till slut bara Erik och jag kvar. Ikväll kom Alex hem från sin praktik i Göteborg.

Alex födelsedag

Grattade Alex med väckning och presenter. Frukost till Robinsson och sen frukost två och jobb på cafe String. Eller före detta. Sen hänga kort med Anna, Chris och barnen och sen bara slappa hemma.