Fotogalleri

Jul på jobbet

Fotografering på jobbet

Idag skulle vi haft julfest på jobbet men på grund av nya restriktioner blev det matlådor. Fotograferingen ägde rum dock.

En helg med bror & familj

Vidar &Yandehs förlovningsfest

Sensommarjobb på distans

Badhusfesten

Vilken dag, gäste på besök och på fest och sen ut till vackra Saltsjöbaden för den årliga festen Badhusfesten som vi inte varit på under flera år. Kärt återseende.

Didrik, Idun, Ullis & Macke på besök

Besök i Töreboda

Daytimesessions

Bilder från tidig sommarsemester

Alex födelsedagsfirade

Nyår

Nyårsaftonen firades tillsammans med Petri, Morten, Kai, Jussi, Hongxin och Jarmo. Lite knytis med paj, hemgjorda vårrullar och Mortens köttbullar. Jag bjöd på pannacotta till desert.

Kvällen innehöll förstås singstar och tolvslaget firades på balkongen.

Klockan blev mycket ikväll, nu är det dags att sova!

Min systers bröllop!

Bröllopsbilder

Det finns många sätt att beskriva ett fantastiskt bröllop och jag vet inte vilket jag ska välja!

Lillasyster Ulrika och hennes man Markus har slitit och planerat i över ett år och jag konstaterade att det var inte mycket som gick fel. För att inte säga inget alls! Till och med vädrets makter höll sig i skick, trots regn i fredags och regn idag hade vi en underbar dag med solsken i både våra hjärtan och från himmlen.

Jag är så stolt och glad för denna så härliga dag med vår familj, Markus familj och Ulrika och Markus vänner som alla gjorde det till en oförglömlig dag för mig men allra mest för Ullis och Macke!

Vi hade alla i våra familjer hjälpt till med mycket men störst arbete har naturligtvis Ulrika och Markus själva lagt ner. Jag vet som projektledare hur svårt det är att inte lägga sig i bland men trots det tyckte jag båda lyckades koppla av och vara lediga på själva bröllopsdagen och låta många runt omkring skötas!

Jag önskar jag hade tid att beskriva hur väl genomarbetat ALLT var, inbjudningskort, dukning, kläder, blommor och mycket annat. Själv kom jag i säng vid fyratiden och jag är säker på att alla var mycket nöjda med festen.

Ulrika och Markus, stort grattis!

Själv är jag stolt över att gjort mitt bästa för att bidra med bröllopsbilderna. Min och Dannes present till brudparet, om ni undrar vad vi köpte, kommer att bli en fotobok med alla bröllopsbilder. På länken nedan finner ni bilder tagna av mig (porträttbilder på brudparet) och min bror (porträttbilder på gästerna)

Talet (mitt och mina syskons)

Som bekant har bruden en stor familj, så för att vi inte ska uppta hela kvällen så har vi syskon samordnat oss.

Kära syster, vi har många roliga minnen tillsammans. Som lillasyster får man stå ut med mycket och främst tänker jag på när jag gillade att leka frisör. Vid ett av tillfällena tog jag mig friheten att använda, inte bara kammen och hårfönen utan även saxen. Ullis – Du blev väldigt nöjd och imponerad av pagen jag gav dig. Och jag tror även mamma blev imponerad. Dock blev inte andra gången fullt lika lyckad och den utlovade pagen slutade i gråt och tandagnisslan, så jag antar att det var därför som du gav Anna förtroendet att fixa ditt hår idag dag.

Markus, om du skulle behöva hjälp med klippning, kanske en page, så vet du att du alltid kan vända dig till mig.

[Niklas del i talet]

[Emmas del i talet]

Vi har alltid varit en stor familj och jag tror att du Markus, nu efter 10 år vet vad du ger dig in på när du tidigare idag svarade ja på att gifta in dig i familjen Larsson/Bånnsgård.. Under dessa år tillsammans med Ulrika har du blivit en självklar del av familjen.

Nu är ni man och hustru och släkten Bånnsgård har ytterligare utökats med två.

[Niklas avslutning på talet]

[Emmas avslutning på talet]

Bildbevis på klippningen

Emma

Annie

Ulrika

Niklas

Mamma

 

Pappa

 

Mormor

Mormor numera avliden. Född i Stockholm men uppvuxen i Älgarås.