Betyg

Dramaten vet vad en publik behöver

Lunchlöpning, sen lite jobb, egen träning innan mitt pass och sen ledde jag mitt pass. Men bäst idag var Liv och död Strömquist, komedi om goda råd av Ada Berger och Liv Strömquist. Jag såg ettan 3 gånger och tvåan 2 gånger. Nu får vi se hur många gånger jag ser denna. Men mer än en for sure. Så otroligt bra!

Kouthoofd Familie Winkel

Ikväll efter jobbet har vi hängt på ovanstående ställe med Christoffer och Jonas. :) Jag gick upp tidigt i morse och lyckade vara värd för en partners event hos oss. Vi lyckades nå ut med våra budskap på ett bra sätt. :)

Jag gick hem tidigt och vi hann och se den fantastiska filmen All of us strangers.

Hamlet

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har kollat ett event där vi deltog, jobbat i stan, käkat lunch med Annica, klippt mig och fixat skägg hos Nikola och sen gått på teater med Niclas och gänget.

Pappas födelsedag

Ikväll har vi sett Pappas födelsedag på dramaten. Sanna är som vanligt grym. :) Men bäst var César Sarachu.

Ana Gil De Melo Nascimento, David Fukamachi Regnfors, Omid Khansari, Pablo Leiva Wenger, César Sarachu, Sanna Sundqvist, Kristina Törnqvist

Det hade kunnat vara en 4a men det touchade lite fars ibland och får det att krypa ibland. Men väldigt fint och bra i övrigt. Sevärd!

Hemma sjuk

Blä, inte kul att vara sjuk. Alex har stannat hemma med mig idag och legat i sängen nästan hela dagen. Han har fått laga mat och ta hand om mig.

Vi har börjat kolla serien Better.

Hem till Stockholm

Nu har vi varit på vift i två veckor. Skönt att åka hem men hemresan var kämpig när man inte mådde bra. Taxi hem från tåget och direkt ned i sängen.

Har kollat in serien Malpractice på SVT. Helt klart se värd.

Middag med Anna

Jobbat halvdag och sen checkade jag in på Hagabadet. Ikväll har vi käkat middag med Anna på Bar La Lune. Bra mat absolut. Men för dyrt för att kalla det prisvärt. Efter middag en ök med Jocke på vägen hem.

Heldag jobb

Idag blev det en bra heldag med jobb på vinden. 4 km promenad på lunchen och 6 km på kvällen. En mil uppnått och totalt 16000 steg.

Vädret håller en konstant föreställning utomhus.

På kvällen har vi börjat på serien Kära barn på netflix.

Wicked

Idag har vi varit på stan och shoppat lite. :) Även deltagit i en demonstration för att hedra och stötta iranska kvinnor. Kvällen avslutade jag på premiären av Wicked med teaterkompisarna och sen ett glas vin med Mia, Helena och Alex.

Föreställningen får en trea i betyg. Tekniskt och musikaliskt bra men det är ju en story för barn.

Europania

Jobb och sen teater. Ikväll har vi sett Europania. Trea plus blir betyget. Inte det bästa och långt från dålig. Lagom fin torsdagsunderhållning. Nu packa inför helgens skoj.

I morgon klippning. Här sitter jag och väntar på lkvällens föreställning. :)

Middag på Nostrano

Efter jobb och Cirkelfys har vi varit på middag med Ming på Nostrano. Väldigt trevligt, mysigt och goda viner. Och maten var god men balansen var ändå inte inte perfekt. Så det blir en stark trea.

Sylph

Efter jobbet käkade jag och Alex middag på Brasseri Elverket. Sen mötte Viktor och Jesper upp och det var dags att njuta av Viktors 30-års present från oss.

Föreställningen var helt magiskt och vilken tur jag hade när jag chansade och bokat.

Röde orm

Ikväll har jag sett Röde Orm på stadsteatern. Kul att se Magnus Uggla som skådespelare och spela sig själv. :)

Close

Idag har vi varit på Capitol och sett Close. Väldigt fin film men recensionerna lovade högt och förväntningarna var lite för uppskruvade. Henke och Alex i sällskap. Sen käka vi ihop hemma, såg på serier, spelade tvspel och grejade.

Teater

Jobb idag med träning på lunchen. Ikväll har jag käkat middag och varit på teater med teatergänget. Vi såg revisorn. Svag trea blir betyget.