Kultur

En fin fredag

Jobbat, löningsfika med vin på jobbet, centralbadet, teater med Annie, mer vin med Annie och Alex på Svartengrens och en sen eftersläckare hemma hos Annie.

På teatern såg vi Circus Psykos. Mycket bra föreställning om de delar av Daniel Larssons liv som påverkats mest av hans bipolär sjukdom.

Änglagård

Ikväll Änglagård på Oscars. Gott sällskap med Johanna och Niclas. Under eftermiddagen var jag på Läderverkrstan och beställde en tygpåse i skinn som ska matcha min weekend bag. :)

2:22

Sen kväll igår och lite seg idag. Men efter ha varit på stan med Alex gick jag på teater med Niclas och Freddy och såg 2:22 med några favoriter, Johanna Nordström och Adam Pålsson.

Ikväll filmfestivals häng med Andreas och Helena.

Konspiration

På dagen fixade jag ett event med en samarbetspartner på jobbet.

Stefan i rockrummet på jobbet med portabel studio framkörd.

Ikväll har jag varit på teater och sett Suzanne Ostens Konspiration. Kul att träffa Soledad ”från Risö” som hade koreograferat delar av föreställningen. En fin föreställning som får en fyra.

Matilda the musical

Idag har varit en bra idag.

  1. Jobb på kontoret
  2. Lunch på Rolfs kök med Mikaela
  3. Besök på event jag varit med och fixat programpunkt på
  4. Jobba på citykontoret
  5. Middag
  6. Sett Matilda the Musical
  7. Tagit en drink med Alex på Continental

Hamlet

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har kollat ett event där vi deltog, jobbat i stan, käkat lunch med Annica, klippt mig och fixat skägg hos Nikola och sen gått på teater med Niclas och gänget.

Pappas födelsedag

Ikväll har vi sett Pappas födelsedag på dramaten. Sanna är som vanligt grym. :) Men bäst var César Sarachu.

Ana Gil De Melo Nascimento, David Fukamachi Regnfors, Omid Khansari, Pablo Leiva Wenger, César Sarachu, Sanna Sundqvist, Kristina Törnqvist

Det hade kunnat vara en 4a men det touchade lite fars ibland och får det att krypa ibland. Men väldigt fint och bra i övrigt. Sevärd!

Lägenhet & dans

Ingen träning idag. Jag fick ställa in för att jag hostar så. Vi tog oss däremot på den planerade lägenhetsvisningen på taken inne i stan. Så fin utsikt men ändå inte vår stil som helhet. Vi kollade också in dansföreställningen XX på MDT i med Jesper och Viktor. Vi träffade också Helena, Vidar och Yandeh.

Wicked

Idag har vi varit på stan och shoppat lite. :) Även deltagit i en demonstration för att hedra och stötta iranska kvinnor. Kvällen avslutade jag på premiären av Wicked med teaterkompisarna och sen ett glas vin med Mia, Helena och Alex.

Föreställningen får en trea i betyg. Tekniskt och musikaliskt bra men det är ju en story för barn.

Europania

Jobb och sen teater. Ikväll har vi sett Europania. Trea plus blir betyget. Inte det bästa och långt från dålig. Lagom fin torsdagsunderhållning. Nu packa inför helgens skoj.

I morgon klippning. Här sitter jag och väntar på lkvällens föreställning. :)

Scopes

Efter möte på stan med jobbet så hade jag en vanlig jobbdag. Alex är krasslig men jag hängde med Vidar, Yandeh och Annie på Porshe Scopes. Cool lokal med många olika perfomances i Bredäng.

Sylph

Efter jobbet käkade jag och Alex middag på Brasseri Elverket. Sen mötte Viktor och Jesper upp och det var dags att njuta av Viktors 30-års present från oss.

Föreställningen var helt magiskt och vilken tur jag hade när jag chansade och bokat.

Röde orm

Ikväll har jag sett Röde Orm på stadsteatern. Kul att se Magnus Uggla som skådespelare och spela sig själv. :)

Vernisage hos Gud

Ikväll har vi varit på premiären av Vernisage hos Gud. :) Kul att besöka Filmhuset för första gången. Annie mfl i sällskapet. :) Jag gick hem de andra gick ut efter.

Teater

Jobb idag med träning på lunchen. Ikväll har jag käkat middag och varit på teater med teatergänget. Vi såg revisorn. Svag trea blir betyget.