Kultur

Rädda en röst

Alex hade glömt rösta innan han skulle resa bort. Så genom att hyra bil och rösta i Märsta innan flyget gick det att få i hop det. Sen tog jag bilen och storhandlade vin. I eftermiddag har jag hängt med Viktor och Jesper på Konstakademien och kollat in avgångselevernas utställning.

Ikväll blev det greja hemma och sen en långpromenad och lyssna på pod.

Dramaten vet vad en publik behöver

Lunchlöpning, sen lite jobb, egen träning innan mitt pass och sen ledde jag mitt pass. Men bäst idag var Liv och död Strömquist, komedi om goda råd av Ada Berger och Liv Strömquist. Jag såg ettan 3 gånger och tvåan 2 gånger. Nu får vi se hur många gånger jag ser denna. Men mer än en for sure. Så otroligt bra!

Middag på Ollis

Ikväll har jag bjudit Niclas på middag på Ollis och sen har vi sett Svindeln på Dramaten. Högt betyg på föreställningen. Kvällen avslutade jag med Alex på Fotografiska för att kolla in deras event Brus.

Like Lovers do

Ikväll har vi vi varit och sett en föreställning på stadsteatern. Bra men inte fantastisk. Budskapet var tydligt men kanske inte på ett sätt som var min stil. :)

Jag har också hämtat min nya älskade väska i läder som matchar min weekend bag.

Kulturbärarn

Ikväll har jag varit på teater trots att det är tisdag. Jag brukar oftast gå på torsdagar. Ikväll kollade på Andreas T Olssons Kulturbärarna.

En fin fredag

Jobbat, löningsfika med vin på jobbet, centralbadet, teater med Annie, mer vin med Annie och Alex på Svartengrens och en sen eftersläckare hemma hos Annie.

På teatern såg vi Circus Psykos. Mycket bra föreställning om de delar av Daniel Larssons liv som påverkats mest av hans bipolär sjukdom.

Änglagård

Ikväll Änglagård på Oscars. Gott sällskap med Johanna och Niclas. Under eftermiddagen var jag på Läderverkrstan och beställde en tygpåse i skinn som ska matcha min weekend bag. :)

2:22

Sen kväll igår och lite seg idag. Men efter ha varit på stan med Alex gick jag på teater med Niclas och Freddy och såg 2:22 med några favoriter, Johanna Nordström och Adam Pålsson.

Ikväll filmfestivals häng med Andreas och Helena.

Konspiration

På dagen fixade jag ett event med en samarbetspartner på jobbet.

Stefan i rockrummet på jobbet med portabel studio framkörd.

Ikväll har jag varit på teater och sett Suzanne Ostens Konspiration. Kul att träffa Soledad “från Risö” som hade koreograferat delar av föreställningen. En fin föreställning som får en fyra.

Matilda the musical

Idag har varit en bra idag.

  1. Jobb på kontoret
  2. Lunch på Rolfs kök med Mikaela
  3. Besök på event jag varit med och fixat programpunkt på
  4. Jobba på citykontoret
  5. Middag
  6. Sett Matilda the Musical
  7. Tagit en drink med Alex på Continental

Hamlet

Idag har jag hunnit med mycket. Jag har kollat ett event där vi deltog, jobbat i stan, käkat lunch med Annica, klippt mig och fixat skägg hos Nikola och sen gått på teater med Niclas och gänget.

Pappas födelsedag

Ikväll har vi sett Pappas födelsedag på dramaten. Sanna är som vanligt grym. :) Men bäst var César Sarachu.

Ana Gil De Melo Nascimento, David Fukamachi Regnfors, Omid Khansari, Pablo Leiva Wenger, César Sarachu, Sanna Sundqvist, Kristina Törnqvist

Det hade kunnat vara en 4a men det touchade lite fars ibland och får det att krypa ibland. Men väldigt fint och bra i övrigt. Sevärd!

Lägenhet & dans

Ingen träning idag. Jag fick ställa in för att jag hostar så. Vi tog oss däremot på den planerade lägenhetsvisningen på taken inne i stan. Så fin utsikt men ändå inte vår stil som helhet. Vi kollade också in dansföreställningen XX på MDT i med Jesper och Viktor. Vi träffade också Helena, Vidar och Yandeh.

Wicked

Idag har vi varit på stan och shoppat lite. :) Även deltagit i en demonstration för att hedra och stötta iranska kvinnor. Kvällen avslutade jag på premiären av Wicked med teaterkompisarna och sen ett glas vin med Mia, Helena och Alex.

Föreställningen får en trea i betyg. Tekniskt och musikaliskt bra men det är ju en story för barn.

Europania

Jobb och sen teater. Ikväll har vi sett Europania. Trea plus blir betyget. Inte det bästa och långt från dålig. Lagom fin torsdagsunderhållning. Nu packa inför helgens skoj.

I morgon klippning. Här sitter jag och väntar på lkvällens föreställning. :)

Scopes

Efter möte på stan med jobbet så hade jag en vanlig jobbdag. Alex är krasslig men jag hängde med Vidar, Yandeh och Annie på Porshe Scopes. Cool lokal med många olika perfomances i Bredäng.

Sylph

Efter jobbet käkade jag och Alex middag på Brasseri Elverket. Sen mötte Viktor och Jesper upp och det var dags att njuta av Viktors 30-års present från oss.

Föreställningen var helt magiskt och vilken tur jag hade när jag chansade och bokat.

Röde orm

Ikväll har jag sett Röde Orm på stadsteatern. Kul att se Magnus Uggla som skådespelare och spela sig själv. :)