Semester

Mina semesterinlägg på bloggen!

Lounge & resa

Vi åkte ut och tog de sista mötena i SAS lounge. Sen kunde vi ge oss av mot London. Allt gick i tid sen tog Micke emot oss och bjöd på middag och vi fick se det nya köket. :)

Besök

Idag kom Sessli och Jocke på besök. Utöver slappa, sola och vila har vi lagat fisksoppa och druckit vin.

Hittat min plats

Jag har hittat min vanliga plats på täcket på gräset. Här sitter jag mest hela dagen och lyssnar på radio. Det är semester.

Mot Göteborg och Risö

Jobbat till lunch, full fart på jobbet. Nu mot tåget, från regnet till Göteborg och bussen vidare till Rökan och färjan till Risö. Ikeakassen full med mat.

Hemma & packa

Jobbat och fixat på jobbet. Halvvägs med det nya förrådet. Ikväll packat allt för att åka i morgon på ledighet i Göteborg.

Contact & Spread

I eftermiddags har vi sovit en redig middag och ikväll och natt har vi hunnit med båda klubbarna Contact och Spread. Lite oroligt när brandlarm utlöstes och brandmän fick komma stänga ned en stund. Men det gick bra till slut. :)

Sushi omakase

Idag har vi både varit på Mori Art Museum, ätit riktigt bra sushi, tagit en promenad och checkat in på motsvarigheten till Berlins Michelberger här i Tokyo. Dagens sällskap Ruben och Atsushi.

Strosat på stan

Idag har jag strosat på Stan. Alex har haft en redovisning i skolan. Hittat någon slags bättre motsvarighet till Lagerhaus och shoppat speglar och presenter.

Shinjuki garden

Idag har vi tagit oss upp till Shinjuki garden och varit på lyxvaruhus. Så skulle vi lyxa till det med sashimi men lyckades inte riktigt. :) Skämdes så över alla små bläckfiskar vi behöver lämna. :)

På kvällen var vi på Bonobo, en klubb som en tjej jobbar på som vi träffade på festivalen. Innan klubben hittade vi en jättemysig koreansk resturang. :)

Frukost på rummet

Lite trötta och sega efter festivalen. Slött, slappt och take away lunch på rummet på morgonen. Men också bästa köttet ever, wagyu. Såååå gott.

Alex spelning

Efter några timmars sömn på det mysiga bergshotellet har vi åkt tillbaka till festivalen. Alex hade en lyckad spelning och sen tog vi oss tillbaka till Tokyo.

Mot festivalen

Mysig resa med hela crewet på några timmar. Men nu är vi på plats. Souncheck done och festen kan börja! Vi ska bara få till några timmar sömn i natt mellan festtimmarna.

Vi får inte glömma berätta om det mysiga lite Onsen badet. :)

Sov till 14 lokal tid

Nu är första natten avklarad och det blev en lång sömn. Idag strosat runt, Alex pluggat lite, jag jobbat lite. Så fint, tyst och lugnt, rent och samtidigt så fruktansvärt stor stad. :)

Shibuya Crossing

Nu är vi framme

Soft resa tack vare att inte så många som var på planet men kämpigt att komma in.

Station 1 provrör. Station 2 spotta. Station 3 kolla appen. Station 4 kontrollera appens inställningar få ett kompendium med checklista för appen. Station 5 få mitt health card. Station 6 beslut om karantän. Station 7 stol reception, nu sitter jag på stolen och väntar på resultat. 

På av världssitutionen blev det minst sagt en omväg också. Men vinkade åt tomten på Nordpolen.

Nu är vi framme i alla fall. Första middagen med crewet avklarad. :)

Via nordpolen
Seafood dinner. :)