Semester

Mina semesterinlägg på bloggen!

Contact & Spread

I eftermiddags har vi sovit en redig middag och ikväll och natt har vi hunnit med båda klubbarna Contact och Spread. Lite oroligt när brandlarm utlöstes och brandmän fick komma stänga ned en stund. Men det gick bra till slut. :)

Sushi omakase

Idag har vi både varit på Mori Art Museum, ätit riktigt bra sushi, tagit en promenad och checkat in på motsvarigheten till Berlins Michelberger här i Tokyo. Dagens sällskap Ruben och Atsushi.

Strosat på stan

Idag har jag strosat på Stan. Alex har haft en redovisning i skolan. Hittat någon slags bättre motsvarighet till Lagerhaus och shoppat speglar och presenter.

Shinjuki garden

Idag har vi tagit oss upp till Shinjuki garden och varit på lyxvaruhus. Så skulle vi lyxa till det med sashimi men lyckades inte riktigt. :) Skämdes så över alla små bläckfiskar vi behöver lämna. :)

På kvällen var vi på Bonobo, en klubb som en tjej jobbar på som vi träffade på festivalen. Innan klubben hittade vi en jättemysig koreansk resturang. :)

Frukost på rummet

Lite trötta och sega efter festivalen. Slött, slappt och take away lunch på rummet på morgonen. Men också bästa köttet ever, wagyu. Såååå gott.

Alex spelning

Efter några timmars sömn på det mysiga bergshotellet har vi åkt tillbaka till festivalen. Alex hade en lyckad spelning och sen tog vi oss tillbaka till Tokyo.

Mot festivalen

Mysig resa med hela crewet på några timmar. Men nu är vi på plats. Souncheck done och festen kan börja! Vi ska bara få till några timmar sömn i natt mellan festtimmarna.

Vi får inte glömma berätta om det mysiga lite Onsen badet. :)

Sov till 14 lokal tid

Nu är första natten avklarad och det blev en lång sömn. Idag strosat runt, Alex pluggat lite, jag jobbat lite. Så fint, tyst och lugnt, rent och samtidigt så fruktansvärt stor stad. :)

Shibuya Crossing

Nu är vi framme

Soft resa tack vare att inte så många som var på planet men kämpigt att komma in.

Station 1 provrör. Station 2 spotta. Station 3 kolla appen. Station 4 kontrollera appens inställningar få ett kompendium med checklista för appen. Station 5 få mitt health card. Station 6 beslut om karantän. Station 7 stol reception, nu sitter jag på stolen och väntar på resultat. 

På av världssitutionen blev det minst sagt en omväg också. Men vinkade åt tomten på Nordpolen.

Nu är vi framme i alla fall. Första middagen med crewet avklarad. :)

Via nordpolen
Seafood dinner. :)

Jobb & träning

Kroppen var i och för sig tränad tack vare jobb i trädgården. Men ville ändå få in ett pass med Annie innan vi åker. :)

Lata söndagar

Nu är det vila på riktigt när tiden bara går. Men nu kommer jag i gång med bloggen och mina fotoalbum igen. Det här blir kul.

Middag med Göran & Aron

Idag har vi flyttat från hotellet till lägenheten. :) Alex har känt sig lite dålig men vi tog oss i alla fall ut och käkade indiskt med Göran och Aron. Sen hem och bara slappa med serier och annat ”skräp”.

Födelsedag

Idag firade vi snabbt på morgonen hemma och sen ut till flygplatsen. Vi ska fira födelsedag, jul och nyår i Berlin.

Sensommarjobb på distans

Bilder från tidig sommarsemester

Sista dagen i NYC

Idag har jag käkat brunch med Anders och några kompisar till honom. Sen hämtade jag upp väskorna och tog tåget mot flygplatsen och mötte upp Alex för att resa hem. :)

Kallt i New York

Idag har det verkligen varit kallt. :( Men vi har gått från affär till affär och värmt oss. Haft en trevlig lunch och sen vilat på hotellet. Ikväll har vi käkat middag och partajat med lite kompisars kompisar till Anders vänner och haft det gött. På vägen hem åkte jag förbi fredagens klubb för att kolla efter Alex nyinköpta tröja som han tappade där. Men den var inte kvar. :(