Fest

Lindholmen & Billdal

Det krävdes ett ordentligt försök att sova ut i morse. Sen mötte vi upp Christoffer på Lindholmen för lunch och solning på Foodtruck market där. Minna, Robin och Samuel var med också. Sen tog vi bussen direkt till Christoffer och Anna för att slappa och grilla i deras trädgård i Billdal. Sen drog vi mot Fee fi fo fum igen. :)

Mot Göteborg

Jobb hela dagen och nu har jag tagit mig till Götet. Middag, häng på Fee Fi Fo Fum har varit ett fint nöje ikväll! Sen blev det lite efterhäng på efterstängning. :)

Solig onsdag

Ikväll har jag hängt med lite kollegor och druckit vin efter jobbet och sen käkade jag middag på Göteborg. Kvällen avslutade jag på Slakthustaket med Efraim och Linny – mysigt.

Mmmm

Jag fick följa med Alex när Mmmm öppnade och nu var det redan dags för stängning. Vi var där från 18 till 24. Käk, vin och schysst musik.

Uranus

Fika i Sjöstan med Alex och Robin. Sen matlagning här hemma och sen lunch med Efraim innan vi drog till Sundbyberg för lite förfest där och sen ut mot Solna och Technogayklubben Uranus. Sen natt tillbringade vi sängen med tända ljus och legat och snackat en massa. :) :)

Kulturgården

Ikväll har vi hängt på Kulturgården, vi drog dit direkt när Alex kom hem från Göteborg. Innan hade jag hängt med Anton och Yandee och sen lite vin på Göteborg med Annie.Robin och Efraim spelade asgrymt b2b.