Fest

Inlägg om fest och roliga vänner.

Dans & sen kväll hos Annie

Idag har vi slappat och haft det gott. Tacos till sen lunch och tidig middag. Sen har vi kollat in Reach, en dansföreställning som Alex gjort musik till.

Efter det hem till Annie för NÅGRA glas vin. :)

Fest för Anna

Idag har vi besök av Andrea för att vi ska fira Annas födelsedag. Vi har haft en rolig kväll på Cafe Nizza och deras Chambre Separé.

Middag & spelning

Efter jobbet har jag preppat middag med Göran och Jonas. Sen kom Alex hem efter soundcheck och vi har hängt här hemma innan vi stack ner till Under bron för en helnatt. :)

Dans & fest

Pysslat hemma vilket är mysigt. Ikväll har vi varit på Dans där vi träffa Viktor och Jesper. Fick en present av Viktor som Jesper målat. Alex åkte hem och kurerade sig. Jag åkte på Daniellas födelsedagsfest.

Fina Daniella firas
Bilder från applådtacket.
Målningen till höger är Jespers

Joachim & Madelene

Hem efter jobbet och sen åkte vi hem för lång mysig middag med Jocke och Madde. Det var länge sedan nu. Barnen är 15 och 18. Jag minns när William föddes och nu är han 18. Gosh, jag är gammal.

Fick med mig fina äpplen hem. :)

Kräftskiva på Krokholmen

Lunch med Alex mamma och väninna. Sen hämta vi Anna för att åka till Dyrön för att köpa hundmat. Sen hängde vi och festade på Krokholmen hela dagen. Kvällsmiddag var kräftor och dans. Tack Simon och Marios.

Teater

Idag har jag hunnit mycket. Jobb, middag med kompisar, teater och fest på trädgården.

Vi såg Eld på Dramaten av Jonas Hassen Kemiri. Sällskap Daniella, Annie, Henke, Anton och Alex.

Håkan & Damorkestern

Idag har vi shoppat i Kungsbacka på outleten. Efter det Pokelbowl lunch hemma.
Ikväll snabbt möte med syrran och sen damorkestern och Håkan på Ullevi. Vi avrundade med häng på Folk med folk. :)

Mot Göteborg

Nu har vi sagt hejdå till mamma och pappa och kommit fram till Göteborg. Efter Anna och Nils spelning på Pigalle drog vi till Billdal. Sen hade vi middag med alla i familjen och Alex och gregory. Min Alex och jag mötte upp kompisar på GBG-rejvet med Uber.

Bildhälsning från fina systrar när vi missade kalaset

Gay-bar-hopping med Jacob

Lång mysig lunch med Lovisa, några drinkar på eftermiddagen med Michael och Aaron. Men kvällen var topp! Vi plöjde igenom säkert 8 bara av de mer spektakulära slagen med Jacob. :)

Berghain

Gick upp tidigt i natt för att kunna lyssna på hela George, Aaron och Clarks set på klubben. Sen hängde vi kvar hela morgonen och hela dagen. En dag med mycket nöje och det klubbresan blev vad vi drömde och hoppades på.

Jobb på GBG-kontor

Alex har har haft sin årliga Lisebergsdag. Jag har hängt med Jocke på vårt kontor i Göteborg och jag har lärt mig massor om fotoredigering. Sen middag och lite fest hemma i Jockes nya lägenhet.

Contact & Spread

I eftermiddags har vi sovit en redig middag och ikväll och natt har vi hunnit med båda klubbarna Contact och Spread. Lite oroligt när brandlarm utlöstes och brandmän fick komma stänga ned en stund. Men det gick bra till slut. :)