Fest

Inlägg om fest och roliga vänner.

Vaknat med Annie dansat med Jane

Det slutade festligt och roligt. Annie sov över. Vi hade en mysig morgon med Titanic. Sen dansade vi på trädgården hela eftermiddagen och kvällen Jonas och Göran. Rolig mysig kväll men slutade kallt och svalt i luften.

Det var verkligen nice och mycket dans. Jane Fitz var en av DJ-sarna….

Okonomiyakimiddag igen

Och det blev uppskattat. Alex åkte till Paris i morse, jag är hemma ensam. Ikväll var Viktor och Marcus här på middag. Vin, mat och sitta och prata sent e mysigt. :)

Lördag i Amsterdam

Vakna i Bussum, frukost i Westerpark, försökt att shoppa på stan och sen middag med Alex efter att ha hämtat honom på flygplatsen. Vi käkade på Mana Mana och nu ikväll ska Alex spela på Radio Radio.

Gästlista på Berghain

Vi hade en eftermiddags och nattfest på Berghain. Robert och hans kompis fixade lista. Gissa vilka som var lyckliga. Vi har träffat gamla och nya kompisar och dansat mycket. :)

Tacksam för en rolig fest. Äntligen fick jag uppleva en sylvesterfest på det tyska danspalatset.

Fest

Ikväll har Alex och Nils spelat på Magnus och Thomas fest. Kul med kompisar innan. Kul med alla där. :) What a night. Sent blev det.

Botaniska & Kålgruvan

Lugn skön och slapp dag med en milslång promenad i Botaniska och sen fika på nya hotel Draken. Ikväll har vi hängt hemma och Jocke och sen spelade Alex på en fest på Kålgruvan. Sen kväll men väldig rolig danskväll.

F.I.S.T

Fixat hemma och laddat inför kvällens fest. Alex spelade och jag hade bjudit hem lite kompisar. Väldigt lyckad, rolig och sen kväll.

Semesterfesten

Äntligen blev det av. Vi har varit på Oscars ö. Många arbetande djur blev det. Anna Rosa Panter, Alex groda som tvättar fönster och jag Kontorsråtta med läderfettisch.

Mysig jobblunch & rolig kväll

Lite lugnare på jobbet igår efter festligheterna igår. Jag hade en mysig lunch med en go leverantör.

Ikväll har vi varit och badat med Hong, hans kompis och Al och sen var vi på Sidetrack och tog några glas. En rolig, mysig Stockholm-sommar-kväll.

Sommarmiddag

Ikväll har vi haft sommarmiddag på jobbet. Efter ett bra event på Unity när jag, Mikaela och cateringfirman dukade upp maten hade vi en lång och mysig med avtackningar.

Vi har också shoppat blommor och bundit buketter tillsammans. :)

Bastu & Trädgården

Idag har jag bastat i Vinterviken och sen shoppat hem diverse med bilen. Sen tog vi en sväng till trädgården för att lyssna på Shatrax.

Köpte finvin på systemet

Tåg till fest

I dag har vi skyndat oss till Göteborg för att gå på 40 års fest med eyes-wide-shut-tema.

Grattis Christine och Tack David som fixat så fin fest.

Parfym workshop

Idag har vi varit på stan och shoppat och genomförde parfym workshop hos No Ordinary scent. På kvällen var vi på Guldfabrikens öppningsfest för Kajsa och Nils.

Fest hos Yandeh

Ikväll har jag och Annie varit hos Yandeh på födelsedagsfest. Sen jobbade vi ideellt på fest i Värtan. Sen hade vi dansmoments med Ferrel och Tozzi.

Dozzy på UB

Ikväll spelade Dozzy på Under bron. Jag är inte form så vi minimerade festen till några glas hemma hos oss innan vi gick ned.

Nyårsafton

Vilken dag! Jag har hunnit slappa, läsa, förbereda och ha en riktigt rolig kväll! Kvällen och natten avslutade vi med våra gäster på Alex spelning på en fest på söder.

Min födelsedag

Jag har blivit grattad av Alex på morgon och familjen har ringt och grattat.

Under dagen har jag handlat, Alex kommer laga mat och jag sist men inte minst hunnit sitta ner och läsa lite i mina nya böcker.

Upppackning

Idag har vi hjälpt Helena och Göran och packa upp i sin nya lägenhet. Sen kom Christoffer och barnen förbi på middag. Kvällen avsluta vi på Annas spelning på Hissingen.

Middag på Shangri la

Ikväll har vi kommit fram till Göteborg och fått se Helena och Görans lägenhet för första gången. Sen drog vi ut och firade Sesseli som fyller år. Vi gick hem i tid men stannade uppe länge. :)