Fest

Inlägg om fest och roliga vänner.

Contact & Spread

I eftermiddags har vi sovit en redig middag och ikväll och natt har vi hunnit med båda klubbarna Contact och Spread. Lite oroligt när brandlarm utlöstes och brandmän fick komma stänga ned en stund. Men det gick bra till slut. :)

Jobbat i stan & fest på Zound

I dag har vi varit på Ambasaden och lämnat in våra pass för vår visumansökan. Sen jobbade vi kvar inne i stan och träffade Annie för middag på Leoparden. Sen åkte Alex hem och vilade och jag följde med till Zound Industries på fest med Yandeh och Annie.

Japans ambassad i sin lämpligaste skrud

Fux & trädgården

En vanlig jobbdag trots foten. Jag kunde stå på benen i morse igen. Ikväll har jag käkat middag på Vapiano med teaterkompisar och sen sett Robert Fux’s dragshow. Efter mötte jag upp Alex och så gick vi på Trädgårdens premiär.

Kvällens överraskning var ett uppträdande med Lisa Nilsson.

Event på jobbet

Idag gick Insamlingsforum av stapeln, ett projekt vi på jobbet alltid deltar i och som jag rattar en hel del av från vår sida. Deltog på eftermiddag och sen körde jag mitt pass på Friskis. Efter åkte jag tillbaka på banketten.

Avskedsknytis

Idag har vi varit hos Linnea på knytis och sagt hejdå. Nu flyttar hon till Barbados. När hon inte orkade med oss längre åkte vi till Yandeh och Vidar och fortsatte. :)

Fest på Underbron

Vanlig jobbdag och sen pysslat och jobbat vidare hemma. Ikväll har Auas, Camille och Annie med flera varit på besök och sen gick vi alla ner på Alex spelning på Underbron.

Pub-quizz

Efter att ha ätit frukost hos Alex föräldrar tog vi oss in till Stan för att checka in på Pigalle. På eftermiddagen i det fina vädret tänkte vi ta ett glas och det gjorde vi. Men det som inte var planerat var att springa på kompisar och landa på en pubquizz. Kul!

Påskafton & Christoffers firande

Alex brorsa Christoffer fyller 40 och det har vi firat idag. Vi började med bad på dagen, sen grilla ute och sen mysa framför brasan inne.

Nighttime sessions

Ikväll hade Alex knopat i hop ett gott gäng till underbron. Tora vinter, han själv, Gerd Jansson och Violet. Inklusive middag som jag blev medbjuden på blev det hel helkväll längre än en helarbetsdag. Men vilken kväll! :)

Fest för Camille

Jag har slappat hemma idag! Dock två ärenden för att köpa prylar till nätverket. Alex kom hem från Göteborg och ikväll har vi firat Camille.

Hemmakväll & festförsök

Sov middag efter jobbet. Skönt! :) Sen har jag shoppat räkor och lagat råraka. Vid 23 dök Annie upp och vi surrade och drack vin innan vi gjorde ett försök att gå på Underbron. :)

Det blev i alla fall lite shopping på Arket.

Middag med Annie

Ikväll fick vi ta igen vår kära middag jag missade när vi fick COVID. Torskrygg och Sandefjärdssås. Sen kom Viktor, vi spelade spel och gick ner till Under bron. Fin kväll!

Spa & middag

Slappat hemma i soffan sen till Hagabadet för lite bad, massage och gunga i gungstol. :) Sen efter det middag på Hello Monkey med vänner och bekanta. :)

Anna och Alex dansar
Middag på Hello Monkey

Vidar &Yandehs förlovningsfest

Daytimesessions

Alex födelsedagsfirade