Familj

Pizza middag

Efter frukost hemma hos mamma och pappa åkte vi ner till syrran för att hänga med hennes familj lite. Vi provade också deras nya pizzaugn.

Mot Töreboda

Idag tog vi det bästa tåget mot Töreboda. Nu ska vi hänga lite med mama och pappa i helgen och mysa med mycket grillad mat.

Låtsas vara fotbollsfarsa

Idag har vi hängt lite hemma hos mamma och pappa och fixat lite i växthuset innan vi stack till skövde för att ta Idun till fotbollen och sen en tidig middag med familjen hos Ulrika.

Idun på fotbollen
Grillat till middag.

Hemma och fixar

Medans Alex låg hemma krasslig har jag åkte jag ner en sväng till mamma och pappa. Vi lämna Emma hos Ulrika och tog med oss Idun. Sen fixa vi växthus, byggde paviljong och la om stensättning. Åt grillad mat och hängde framför tvn på kvällen med Eurovision och godis.

Påskafton & Christoffers firande

Alex brorsa Christoffer fyller 40 och det har vi firat idag. Vi började med bad på dagen, sen grilla ute och sen mysa framför brasan inne.

Mot Stockholm

Snart hemma i Stockholm. Idag legat och slappa i soffan i Grimmered och kollat på filmer från Göteborgs Filmfestival. Jag har sett Kupé 6 och Den stora friheten. Nu är det en skön filmvecka framför oss.

Alex och hans familj har varit och kollat in den nya lägenheten för familjen och jag har fått sett min första 3d-scanning. Nu vill jag hem och 3D-scanna med min mobil och iPad.

Den stora friheten
Kupé 6

Julafton i Berlin

Julaftonen i Berlin bjöd på en hemmadag med tv, facetime och små digitalamöten med familjer. Jag har också startat en månads givande till Stockholm Stadsmission och skickat julkort som jag gjort till alla och skickat på SMS.

Ikväll har vi varit och tagit en drink på Tier.

Jag har också designat klart min telefons hemskärm med handmålade ikoner.

Den nya hemskärmen
Mycket soffmys och serier. :)

En helg med bror & familj

Didrik, Idun, Ullis & Macke på besök

Besök i Töreboda

Sköna söndag i Göteborg

Idag har vi bara slappat, frukost, serier och sen en promenad till en loppis i Majorna. En go middag på terassen och sen fick jag skjuts till stationen och landade hemma sent. Tyvärr med insikten att jag bokat fel biljetter till USA. En vecka för sent. :( Men det får jag lösa i morgon.

Lindholmen & Billdal

Det krävdes ett ordentligt försök att sova ut i morse. Sen mötte vi upp Christoffer på Lindholmen för lunch och solning på Foodtruck market där. Minna, Robin och Samuel var med också. Sen tog vi bussen direkt till Christoffer och Anna för att slappa och grilla i deras trädgård i Billdal. Sen drog vi mot Fee fi fo fum igen. :)

Lapat sol

Idag har jag bara slappat hemma hos mor och far innan jag åkte mot Töreboda. Solen har skinit och vi har suttit i solen och bara lapat sol. Tåget var tyvärr två timmar sent på grund av gräsbränder. * suckar * Men till slut kom jag hem i alla fall. :) Matlådor lagade och i morgon är det jobb igen.

Valborgsmässoafton

Valborg blev en lugn tillställning. Jag har mest hållit på i trädgården med mamma och pappa och fixat. Och ikväll tog vi en biltur och så köpte vi med oss räkor hem och gjorde räksmörgåsar och såg lite på tv.

Familjehäng i Skövde

Idag har vi fixat lite i trädgården lastat bilarna fulla med skräp och kört till tippen. Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi med kidsen i Skövde. :)

Mot Töreboda

Efter att ha jobbat tog jag en taxi in till stationen och har tagit direkttåget till Töreboda. Nu väntar en go helg hemma i Töreboda.

Mot Töreboda

I morse körde jag ner till Töreboda. I eftermiddags har jag hängt med pappa och resten av kvällen så var mamma också med och vi besökte syrran och hennes kids.

På väg hemåt

Nu bär resan av från Töreboda till Stockholm. Ännu en fin jul har kommit till ett slut. I år har vi haft möjligheten att alla vara samlade och umgås tillsammans. Ikväll ska jag jobba lite för att kunna sova ut lite i morgon. Och ikväll kommer A hem från sin spelning. Skönt!