Familj

Besök av Nathan

Idag har jag kommit upp på benen. Vi har gått en promenad och handlat lite. Vi har haft Nathan på besök och middag vilket var så mysigt. :) Innan middag hade vi julklapps utdelning av mina hårborstar till alla syskonbarn.

Men det var också kul att vi hittade vinshoppen live som vi tänkt handla från online så många gånger.

Hemma från mamma

Ikväll tog vi tåget från mamma. Men vi har haft en fin söndag. Igår sydde jag klart alla draperier. Och vi fick en redig långpromenad på 14 km.

Gustav & Boken

Jag kom till slut på ett sätt att nå de hängande grenerna på boken. Nu är de borta. Jag har kantat gånger och jag fixat i garaget.

Ikväll har jag haft min gamla kompis Gustav. Vi träffas inte ofta men desto roligare när det sker.

Jag och mamma fortsätter med små projekt av fix. Idag har vi sorterat bland serviserna i skåpet. :) En Gröna Anna servis och En IIttala servis. :)

Hemmapizza

Idag har jag klippt gräs och hängt med Didrik, Idun och mamma hela dagen. Ikväll kom Ulrika och Markus, de tog med sig pizzaugnen och vi har ätit ute i trädgården. Mysigt!

Mot Stockholm

Nu är jag och mamma ensamma. Tyst och lägre tempo, saknar dem. Men lugnt och skönt. :)

Jag har fixat lite i trädgården och vi har fixat lite gravar. Vi har försökt ta bort mossa. Vi får kolla resultat när jag kommer nästa gång.

Jag har också rensat sly så jag fick muskelkramp i armarna. Nu ser man sjön snart.

Nu tar jag tåget hem!

Sista arbetsdagen

Vi har åstadkommit under i garaget. Helt otroligt, över 6 fullpackade kärror med sopor.

Ikväll bad och middag i hop med familjen.

Även mammas nya garage lampor är på plats. :)

Mysigt familje häng i sängen i morse. Jag har byggt klart mammas nya vedförvaring. :)

Ärenden i Mariestad

Idag har jag och mamma varit i Lyrestad, Mariestad och Töreboda. I övrigt pysslat här hos mamma. Tidig frukost i trädgården har blivit en skön rutin. På vägen till Mariestad hoppa vi in hos snickaren och beställde elementskydd till dessa element. :)

Idag har jag städat av och packat om mormors gamla servis som jag tror jag vill ha någon dag. :)

Mycket mys i växthuset varje dag. :) Även idag.

Promenera

Idag har vi slappat hemma med Alex föräldrar. Efter långfrukost tog vi ut oss på en mysig promenad med glassätning och sen drink på balkongen innan middag.

Mot Stockholm

Idag har vi ätit go brunch hemma hos mamma. Ullis och Macke kom för att hämta barnen och tog med mig tillbaka till tåget. Nu hem och förbereda sig för veckan!

Jobba hos mamma

Idag har jag haft en massa möten. Sen har jag och mamma gjort lite ärenden och sen avslutade vi kvällen med ’Länge leve Bonusfamiljen’.

Hemmakväll

Idag har jag haft en dag hemma. Jobba med lite filmaterial till jobbet. Alex har gjort långkok så vi har käkat tacos igen.

Hann även springa och träna och basta.

Även systeryster har varit på mysig snabbvisit. Vi drack vin och så fick vi en budapestbakelse. :)

Kalas & hemresa

Idag innan hemresa har vi firat Idun och Oskar. Väl hemma åkte vi till Leoparden och käkade med Viktor som jobbade där. Sen följade han med hem och kollade på Dragrace sverige.

Pappas begravning

Idag var en tung dag. Tung men väldigt fin. Fick jag uppleva begravningen igen skulle jag göra det. Så vacker att se alla och höra alla fina ord och sånger.

Lunch med Solveig & Louis hemma hos mamma och sen middag med Peter & Jessica på Mandys.

Vit slips

Idag har vi hängt hemma. Alex har varit krasslig. Jag har varit ute och köpt en svart tröja och en vit slips till pappas begravning. Vi har också haft familjemöte och gått igenom fler detaljer kring begravningen.
Alex har gjort långkok och vi har käkat otroligt goda tacos.

Köpt bil till syrran

Idag har jag och mamma gjort lite ärende i Mariestad och på vägen hem hämtat upp bilen vi köpte till syrran från mammas vänner Carina och Micke.

Vi hade också min barndomkompis Erik på besök som fick träffa Alex för första gången. :)

Göta kanal

Idag har jag hängt med mamma och Niklas familj. Grejat och lagat mat i hop ikväll såg vi på senaste Göta Kanalfilmen.

Min födelsedag

Jag har blivit grattad av Alex på morgon och familjen har ringt och grattat.

Under dagen har jag handlat, Alex kommer laga mat och jag sist men inte minst hunnit sitta ner och läsa lite i mina nya böcker.