Design

Hemmadag

Alex är borta så då kan man äta frukost i sängen och se på tv. Riktigt länge idag. Sen grejat hemma en go fika med Anders som paus. Sen har jag fortsatt greja hemma men framför allt spenderat många timmar med att sy klart det första lapptäcket i frotéhanddukar.

Ikväll kommer Alex hem och så blir det en kvällsbastu innan läggdags.

Julklappar

Ikväll efter träningen har jag fixat åretsjulklappsinslagning.

Vill du hitta andra teman gör du det här nedan.

2017 firade jag knappt jul. Vi reste till USA på turné, fira 40 för mig, jul och nyår där. :)
2020 var det pandemi
2021 var vi bortresta i Berlin.

Hemma från mamma

Ikväll tog vi tåget från mamma. Men vi har haft en fin söndag. Igår sydde jag klart alla draperier. Och vi fick en redig långpromenad på 14 km.

Julklappar

Ikväll efter träningen har jag fixat åretsjulklappsinslagning.

Vill du hitta andra teman gör du det här nedan.

2017 firade jag knappt jul. Vi reste till USA på turné, fira 40 för mig, jul och nyår där. :)
2020 var det pandemi
2021 var vi bortresta i Berlin.

Middag med Auas

Jobb hemma och träning på lunchen var stora delar av dagen. Sen tog vi en promenad och köpte viner på rekommendation från personalen på Systembolaget.

Ikväll middag med Auas och Andreas på Sidetrack.

Jag också börjat måla de sista på vinhyllorna.

Foto: Auas

Mot Stockholm

Nu är pysslet klart hemma i Töreboda, jag har kört hem syrran och jag har installerat min nya inredning. :) Mysigt med familj och pyssel.

Hemma igen

För att slippa infartstrafiken på söndag åkte jag redan ikväll. Innan hade jag, mamma och pappa fixat och donat hemma, gjort klart lampor, shoppat ägg, fikat med grannarna och börjat städa i garaget. På vägen hem lyssnade jag på ESC och framme i Stockholm levererade jag lite varor till pappas kusiner och väl hemma i lägenheten har jag fått upp lampor och plantor. :)

   
          

Snart klar

Nu är det inte mycket kvar på lamporna, jag har kabel, kontakter,  koppardelarna, betonggrejerna. Idag till sist lämnade vi in alla koppardelar till en polerfabrik. Satan i gatan vilen glans det bev. :) I övrigt har jag ätit god grillat med med mamma och pappa, moffat chokladbiskvier, klippt gräs, byggt en drivbänk och allmänt pysslat med mamma och pappa.

   
                

Första picknicken

Jag var tidigt på jobbet så jag kunde gå i lagom tid också. Jag var snabbt och körde ett pass på Friskis med skivstång och träffade Lollo och sedan var jag hos Niclas i hans park och firade hans födelsedag. Hur trevligt som helst med årets första picknick. Glad i hågen cyklade jag hem i det som kändes som en första sommarnatt.

Jag glömde berätta att jag har köpt en kabel till mina lampor också, det är inte gratis alltid när det ska kännas rätt. Visst är den snygg?

   
 

Töreboda till Stockholm

Vi har haft en trevlig helg, jag har hunnit greja även lite på morgonen för att sedan fixa lunch och sen åka till Örebro med mamma och pappa för att fika med syster och familj. Väl hemma var det dags att sätta ut bord, krukor och blommor som inhandlats.

   
    

Bord & Lampor

Nu är processen igång, vi fick åka och byta cementen till lamporna och köpa mässingsspik till mässingslisten men annars har vi bara varit hemma idag. Vi har byggt, fixat, lagat och ätit mat, hängt med grannarna och massa annat trevligt. Här kommer lite bilder på dagens arbete.

          

Mot Töreboda

David har slutat på Hertz, men orsaken till att jag hyrde i Nacka var att bilarna vara slut i Sjöstan. Hur som helst var det ingen bra upplevelse att komma dit, fick tjata mig till bilen jag har hyrt och dribblande med priser. Usch.

Nu är jag i alla fall framme, jag har ätit lunch med mamma och pappa, vi har varit och shoppat till grejerna vi ska bygga. Jag har också hunnit klippa allt gräs och fixa lite i trädgården.
 

Förebilden.

Design & vin

Ikväll har jag först efter jobbet svängt in på grannkontorets invigning av deras nya lokaler, mest för att lyssna på deras invigningstalare, två möbeldesigners. Under kvällen hängde jag med Nico och tog några glas vin.

Möbelmässa

Härlig och välfylld dag. Idag har jag varit på möbelmässan med Felipe. Tack Annie för biljetterna. Kvällen och Mello tillbringade jag i Niclas och hans vänners sällskap.

(null)

(null)

Hemresa & Friskis

Resan till Stockholm blev tuff på grund av vädret men jag kom hem ordentligt med mina kära och nymålade stolar.

Ikväll har jag också varit på kickoff för uppföljare inom Friskis, det var kul att träffa alla i det för mig nya nätverket. Vi började allt med att prova den nya träningsformen Powerhour.

Stolar för upphämtning

Mamma messade på förmiddagen och jag bestämde mig spontant för att åka ner och hälsa på och hämta upp stolarna. David på Hertz kunde skaka fram en trevlig bil och nu är jag framme. Här är stolarna!

01e0ccaf4fd483d8e5c6f26fb43b36e507e3ce3d09

Fotoböcker

Ikväll har jag cyklat och hämtat mina årsböcker jag knåpade ihop för 2011 och 2013. Snart kommer också 2014. :) Efter körde jag mitt första pass och det kommer jag köra med Max under våren. Det gick bra och vi hade kul!

IMG_4315.JPG

Nya foton på plats i ramarna

Idag kom jag i väg och idag hade de öppet när jag kom till Crimson. Nu är min  älskade på familj på plats i ramarna och även drinkrecepten som ska glädja mig och inspirera mig att bjuda hem vänner. :)

IMG_4304.JPG IMG_4303.JPG IMG_4302.JPG

 

 

Effektiv dag

Efter att ha kommit hem sent – förstås – och jag har sovit ut så har jag varit på jobbet men inte gjort så mycket jobb saker. Jag har valt och fixat bilder på alla familjeporträtten som ska ramas in och jag har gjort en affisch med drinkrecept som har min twist och som ska hänga i köket.

Jag har också lagt ut soffan för bortskänkes och en massa annat smått och gott!

Drinkar

E-och-N E-och-M I M-och-P U-och-M V-och-D__