Valborgsmiddag

Skönt med en ledig idag. Har hållt på med tv-, internet- och telefonabonemangen till nya lägenheten. Jag har också hunnit träna igen. Skönt!

Dagens största händelse var förstås Niclas och Niklas besök hos oss. Vi åt och drack in på småtimmarna. Som traditionen i sällskapet bjuder lekte vi "Jag har aldrig…"-leken.

Här kommer lite bilder från middagen.

Shoppling i Sickla köpkvarter

Kan inte låta bli att längta… Vi har besökt huset vi ska flytta till idag igen. Dörren var öppen men vi vågade inte gå in. Känns i värt att ta risken att bli påkommen och börja relationen med fastighetsägaren med att ha gjort ett intrång. Vi promenerade vidare till Sickla köpkvarter. Vi tog en god latte och te i solen och pratade om våra semesterplaner för november och hur vi ska fira min 30-årsdag. Efter att ha kollat på tyger och mdf-skivor till sänggavel storhandlade vi på ICA och tog en taxi hem.

Ikväll har jag sammanställt inköpslistan inför flytten.

Lilla inköpslistan

Konstgräsmatta
MDFskiva (till sänggaveln)
Sängben
Tyg (till sänggaveln)
Skumgummi (till sänggaveln)
Vadd (till sänggaveln)
Örngott "Tupplur"
Kuddar "Gosa mini"
Benno (tvbänk)
Blockljus "Lyster"
Galgar

Stora inköpslistan

Soffa
Tvättmaskin
Torktummlare
Matta
Bord
Stolar
Lampa

I morgon är jag ledig. Yuippie!

Abba the Consert

Efter en lång promenad på Söder åt vi brunch på Mosebacke. Ikväll har vi varit på abbakonserten i Globen. Vi har fått biljetter av Daniels kusin som själv inte hade möjliget att gå. Lite för högt ljud (Håller jag på att bli gubbe?) i övrigt mycket bra.

Kvällen snyggaste artist: Magnus Carlsson

Kvällens bästa artist: Tomas Di Leva (jag är lite förvånad)

"TGIF"

Citerar Niclas från hans blogg. Thanks Gud It’s Friday. Jätte god mat och spännande diskussioner hos Joe och Johanna var avslutningen på våran fredag.

Nu närmar det sig. Idag har jag beställt flyttlådor. Flyttfirman trodde att det skulle gå åt 50 lådor och nog för att jag har mycket saker men inte så mycket. Det ska bli spännande att se om vem som har rätt, Jonas med mycket erfarenhet av flyttar eller jag som borde ha kontroll på hur mycket jag har.

Ha en skön helg!

Oj, det är redan onsdag

I går jobbade jag som representant för Swedbank Robur på Avanzadagen i Globen. Mycket intressant och proffsigt arrangerat. Lyssnade på Christer Gardells, Mats Hådells och Sven Hagströmers dragningar. Vi höll på till klockan 22.30 vilket gjorde att man var lite trött.

Idag har jag tränat. Igen! Skönt men jag känner mig lite ovan och har lite huvudvärk. Jag har också avslutat min coachrelation för den här gången idag. Jag har lovat och vill verkligen rekommendera dig som vill få insikter om sig själv, ta tag i ett dilemma och vill ha vägledning att prova. Det är värt ett försök. Jag lovar! Hör av dig så får du namn och nummer.

För er som har sett annonsen har jag glömt att berätta att nu har vi sålt bordet, stolarna och sängen.

Nu är det dags att sova. Godnatt!

Helgsummering

På lördag förmiddag sprang vi i tygaffärer och lite inredningsaffärrer. Igen. Vi har också fikat med världens för närvarande (alla kompisars babies är ju söta) sötaste baby nämligen Eira och en lika snygg mamma, Johanna. Tyvärr var inte lika snygga pappan, Joe, med.

På eftermiddagen åkte vi till Väsby för att packa. Nu är nästan allt klart i en lägenhet. På kvällen käkade vi med svägerskan och hennes sambo. Och spelade kort med dem och svärmor.

Idag har jag tränat för första gången. Eftersom jag är en strukturerad man och försiktig general började jag med ett Bas-puls-pass. Daniel har haft en nära-döden-upplevelse när han var ute och sprang. Bengt och Alexia har varit här och fikat så nu är symaskinen hemma igen så nu kan det sys. :)

Helgens shoppning stannar vid ett par snygga träningsskor samt två par jeans.

Ikväll har vi lagt ut en annons för lite möbler på både blogg och blocket. En man med fru kom och hämtade oss och vi har varit i Väsby en gång till idag för att visa. Ingen affär dock.

Summering

Äntligen fredag. Veckans tvätt är nu klar. Vinet uppdrucket och snart är det dags att sova. På tvn är det reprisen av Robins.

I onsdagskväll var jag på bio med mina kollegor. Vi tittade på La Vie En Rose. En, för mig, oväntat mycket bra film om Edith Piaffs liv.

I går på eftermiddag och kväll var jag hos en leverantör och lärde mig mer om deras verksamhet samt lyssnade på en intressant dragning om hur hjärnan fungerar med Åke Pålshammar.

Idag har jag ätit lunch med Alexia, Bengt och Fredrik på Stadsmissionens resturang i Gamla stan. God mat och trevligt sällskap! Innan jag åkte hem efter jobbet tog jag en mysig fika med Anders.

En härlig fredag! Och nu några dagar ledigt med fortsatt inredningsspaningar i Stockholm. Ha en skön helg och godnatt! (23.40)