Dödsdansen

Idag tog jag med mig Anders, Johan och Daniel på teater. Vi såg Dödsdansen av Strindberg på Dramaten. Det är dock en utmaning att gå och sätta sig en torsdag kväll nästan fyra timmar och se en föreställning. Visst nickade jag några gånger men tyckte att jag klarade mig bra.

Innan jag gick dit tog jag en drink på Vickan med några kollegor. I morgon bär det av till Töreboda på bröllop, vi får se om datorn får följa med.

Vuxenpoäng

Jag har gjort som Alexia, jag har testat mig på vuxenpoäng.com och fick 17,5 poäng. Enligt resultatet har jag en uppskattad ålder på 31 år. :) Det du Alexia. Och du är egentligen yngre. För vi hade väl en tävling om vem som verkade yngst? :)

En härligt effektiv dag igen. Arbete, träning, hämta kort på crimson och sen en lugn kväll hemma.

En häktiskt dag

Idag har det varit en dag med mycket att göra på jobbet. Under lunchen sprang till Dramaten för att hämta biljetter jag bokat. På torsdag ska vi se Dödsdansen av Strindberg med Stina Ekblad och Örjan Ramberg, flera kompisar som tipsat om den. Jag hann också springa och köpa en tiara till min syster in en antikhandel. Hon ska använda den på sin bal.

Ikväll har jag testat vad ugnen går för, jag har bakat både  living spaceAlso presented scintillating fairy haveA party on half inch iA mirielle little princess or single, thisA salsa on p   rabarberkaka och rabarberpaj. Ugnen får godkänt likaså mammas rabarber. I morgon blir det förhoppningsvis en stjärna igen.

En första vanlig måndag i nya lägenheten

Idag har jag skickat flyttkort till vänner och bekanta. Det är nog också anledningen till att jag har slagit mitt gamla sidvisningsrekord. Hittills (22.27) har jag haft 54 sidvisningar. Kul!

I övrigt har det varit en vanlig dag, jobbat, träning, tvättastuga, strykning och matlagning. Det låter kanske lite knäppt men det har varit kul att få stryka idag. Tidigare har det inte gått att stryka i förväg för att det varit så trångt i garderoben. Nu har jag en dubbelgarderob för bara mina skjortor. Skönt!

Jag kan också berätta att jag nu sålt mina gamla stolar från IKEA, Henriksdal. För de pengarna ska jag köpa stolar i förhoppningsvis rotting till balkongen.

Mors dag

Idag har vi hunnit med mycket.

Skjutsat Daniel till sin mamma, varit på IKEA i Barkaby, Hämtat Daniel, fikat på Fåfängan, ätit lunch hemma, städat på Pastellvägen och till slut städat här hemma på Kryssargatan.

mamma spanade in en räksmörgås på hennes nya Stockholmsfavoritcafé, Fåfängan, förra året när jag tog med henne och mamma och pappa dit för första gången och den och annat gott fikabröd bjöd vi på som en present.

Citysightseeing

Idag har vi varit på Citysightseeing med hela familjen. Turen hette "Under broarna" och tog två timmar. Se bilderna.

På eftermiddagen besökte vi vänner till familjen i Brottby. Kvällen avrundade vi med tacos och kortspelet plump.

Familjehelgen startar

Idag har också mamma och pappa anslutit sig till oss som redan är i Stockholm. Alla utom Niklas är nu här.

Efter att ha shoppat kläder till pappa som födelsedagspresent skickade vi föräldrarna till släkten i Älvsjö och jag tog med mig Daniel och systrarna på teater, Rampfeber på stadsteatern.

Sent i går kväll var det lite extra spännande när jag skulle åka och hämta syster vid Gullmarsplan. Då stannade polisen mig och frågade om jag bodde här. Ingen kontroll av körkort eller något annat utan släppte mig sen. Det var alltså i byggområdet där vi har flyttat in som jag blev stoppad. Tycker egentligen det är bra att de har kontroll.