Fia

Ni som känner mig vet att min pojkvän är ett stort fan av fia med hutt. Våra festglada vänner från Göteborg var inte sena att tacka ja till att spela en omgång. Något vi idag får lida för. :)

Ikväll väntar Gröna lund.

Stora förändringar

Idag har jag skickat följande rader till Swedbank Roburs Marknadschef och tf Chef Kommunikation:

"Med referens till gårdagens samtal vill jag idag säga upp min anställning på Swedbank Robur. Som jag berättade i går har det varit ett svårt beslut och det kommer kännas mycket konstigt att efter nio år sluta här och säga hejdå till kära vänner och kollegor…"

Från och med september/oktober kommer jag börja på 21grams. Jag kommer jobba som Business Administrator Outsourced Services.

Bortsett från detta stora beslut har jag umgåtts och haft det bra med kompisarna Per och Ivar. Snart kommer Daniel hem med de sista ingridienserna till matlagningen och då börjar balkongsmyset.

Ha en trevlig helg alla!

Utomhusträning

Idag har jag provat Friskis & Svettis utomhusträning. Förutom vädret var det trevlig upplevelse. Senare ikväll kommer kompisarna Per och Ivar på besök från Göteborg.

Imorgon kommer jag kunna komma med ett tillkännagivande.

Kortspel & Muffins

Ikväll har vi lärt upp kollegan Fredrik hur man spelar Texas Holdem. Vi har också ätit fantastiskt god och stora muffins från Muffinsfabriken på Götgatan.

Beslut

Idag har viktiga beslut fattats.

I övrigt en bra dag. Mysig lunch på Åhléns med kollegor. Efter lunchen var jag och Fredrik och shoppade på fotovideo. Det blev en kortläsare och ett linsskydd. På vägen hem och på väg till träningen var jag inne och köpte ett kretskort till symaskinspedalen. Jag bytte det själv och nu fungerar maskinen. Visst är jag duktig på både kan sy och laga maskinen?

Heldag med Therese & Fredrik

Idag har vi haft en trevlig heldag med Daniels kusin och hennes kille. Vi har shoppat på IKEA och ICA. Åt en trevlig lunch på Texas Burger i Sickla och efter det körde vi tillbaka Daniels mammas bil till Upplands Väsby. Kvällen fortsatte vi på balkongen med kortspel och middag. Mysigt. :)