Fika med Niklas & Rikard

Idag har vi strosat på stan och fikat med Rikard och Niclas. När vi kom hem var jag så trött så jag somnade till på soffan när vi kom hem.

Nu börjar snart en ny vecka och det är bara 5 veckor kvar innan vi åker till Kina.

Namnsdag

Daniel säger att det är inget att fira. Men jag är ändå uppfostrad med att fira lite. Min morbror t ex firade min födelsedag till och med på min namnsdag på grund av att jag fyller år så nära inpå julen. Blev inte så mycket fira. Jag måste jobba vidare med att lära Daniel denna tradition.

På förmiddagen var jag fikade med min kära Anders som precis kommmit hem från kurs i Milano. Alltid lika roligt att träffas, fika och snacka.

På eftermiddag och kväll var det kortspel med Daniels familj, mamma Jane, syster Maria och hennes sambo Jimmy. Jonatan, sonen, var med på ett hörn också.

Middag med Petri och Micke

Äntligen fredag och äntligen fick vi till det, middagen med Petri och Micke. Fantastiskt gott och ännu trevligare. En underbart komponerad meny. God champagne och gott rödvin. Det kändes i kroppen när vi vaknade på lördagen att vi haft trevligt.

Snart två veckor på 21 Grams

Nu har det snart gått två veckor på det nya jobbet. Jag gillar killar och tjejer som jobbar på företaget. Alla är snälla och hjälpsamma. Jag har ett jobb som i och för sig kräver visst lugn och ro men känner mig trots det priviligerad som som fått ett eget rum. Nästan alla sitter i ganska trånga kontorslandskap. Bland min arbetsuppgifter jag har ligger att upprätta processer och rutiner kring företagets kundadministration. Det känns både spännande och utmanande. I princip finns inte en ens kundreskontra så det finns lite att hugga tag i. Vi vill alla stå redo när kunderna strömmar in.

Ugnsbakad falukorv & potatismos

Idag var suget stort på lite husmanskost. Det blev Ugnsstekt falukorv och riktigt potatismos. Gott! Två matlådor gör att jag kan äta samma rätt på både torsdag och fredag.

Nytt köksbord

Idag äntligen efter 5 veckors väntande kom så det nya köksbordet. :) Vi fick hjälp med att hämta det på Bolias hämtlager i Sköndal av Fredrik och Therese. Sen åkte vi med dem hem och käkade pizza, spelade kort och tittade på när Fredrik målade om vardagsrummet.