Middag med Joe, Eira & Johanna

Ikväll har vi kombinerat tvättstuga med middagsgäster. Det blev dock lite rörigt vid matlagningen för att vi inte planerat tillräckligt. Det blev ett stort i-hop-kok. Men vi blev alla mätta i alla fall.

Filmkväll

Idag har Agneta och Fredrik varit på besök. Käkat mat, godis och muffins. Filmen såg Shrek.

Middag

Om en vecka är vi snart framme i Peking. Det ska bli så kul! Längtar mycket nu.

Idag har Lina varit här och hälsat på. Hon erbjöd sig att laga maten och det tackar man inte nej till. :)

Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna och det är mindre än en minut kvar på det här dygnet. Vintertid har det blivit också.

Godnatt!

Shoppa igen

Efter frukosten med Therese och Fredrik skjutsade vi Fredrik till Söderstadion och åkte själva till Farsta Centrum för en fika. Helt spontant gick vi in på Hemtex och köpte nya täcken och sängkläder. Efter Farsta åkte vi till Länna för att shoppa ytterligare. Eller rättare sagt byta en trasig ljusslinga från igår, byta några av sängkläderna vi hittade i Farsta, handlar på Willys och till slut fördriva lite tid på Eko.

Kvällen avslutade jag med farmarbiff, potatis, sås och lingon. Gott!

Ikea

Först frukost med Therese och Fredrik. Efter skjutsade vi Daniel till jobbet och vi åkte till IKEA och Rusta för lite shopping. På inköplistan stod nya vitrinskåpsdörrar och en matta. Dörrar blev det men ingen matta. Jag misstänkte att Hampen skulle vara populär när jag såg reklamen och mycket riktigt var den slut när vi kom dit idag. Nu har vi i alla fall monterat dörrarna. :)

Middag hos Therese & Fredrik

Efter jobbet åkte vi med Therese hem till deras hus för att käka, spela kort och dricka vin. Det är så mysigt med deras nya hus och framför allt deras öppna spis som används flitigt.

Allergi, förkylning eller båda?

Nu har jag snorat och haft kliande ögon i snart två veckor och det slutar aldrig. Misstänker att jag snart får ta mig till en läkare för att undersöka. Har försökt prova det mesta känns det som. Vi har till och med bytt ut våra varma och sköna täcken för att se om det var något i dem som orsaket symtomen.