Fortfarande lite trötta

En vanlig dag men lite segt. Har ätit en, som vanligt, trevlig lunch med Annika på resturanskolan. Det är verkligen prisvärt att gå dit. Och jättegod mat. Och så får de någon att öva på. Som Ulla Skoog och Suzanne Reuter säger i Reuter och Skoog, "Kan man hjälpa till så". :)

På kvällen. Syster ute på gallej. Per, jag och Daniel käkade middag och spelade kort. Jag är rädd för att vi var tråkiga värdar för Per, trötta och redan före midnatt hade vi gått och lagt oss för att sova.

Syster & Per på besök

Idag har Per och Ulrika kommit på besök. Per stannar till lördag då han reser vidare till Uppsala. Ulrika är uppe för att gå på kurs, hälsa på oss och julshoppa lite tror jag. Middag och sen i säng.

Fortfarande är alla julklappar inte inslagna. Däremot börjar kroppen komma tillbaka till normal rytm efter tidsomställningen.

Shopping

Efter vissa förhandlingar får jag bestämma vad som ska vara i fönstren under julen mot att Daniel ensam bestämmer hur julgranen ska se ut. Vi har nu varit i Länna och shoppat julstjärnor, tre stycken.

Svårt med tidsomställning

En mysig planerad hemma kväll gick vi misste om till Daniels (och min) stora besvikelse. Jag somnade jag nog redan vid åtta. Vi som hade tänkt att göra så mycket, mysa, se på tv, laga mat och betala räkningar.

Bilder!!!

Oj, det kan vara jobbigt att resa. Men med den välkomstkommitén vi hade var det värt besväret. :) Tack för blommor och jubelrop!

Somnade vid midnatt och vaknade tre. Gick till jobbet 6 och sorterade bilder fram till dess. Jobbade halvdag som start och har börjat tvätta nu på kvällen och haft Madelene, William och Allicia på besök. Kul!

Nu ska jag fortsätta med tvätten och går allt som jag tänkt blir det också kommer alla bilder upp här på bloggen innan jag ska sova. Pust! Kommer jag att orka?

Nu är bilderna klara! Album 1, Album 2, Album 3, Album 4, Album 5 & Album 6

Nu borjar hemresan

Nu ar klockan 6.30 har. Vi gick upp 4.30 tror jag. Snabb resa till flygplatsen och all incheckning ar klar. Vi har kopt lite frukost och nu ska vi snart ta oss igenom sakerhetskontrollen. Ett byte pa drygt tva timmar i Peking och sen landar vi Stockholm, ARN, lokal tid ca 17.

59 kg blev det. Vi fick ha 60 totalt. Men da har vi inte raknat med handbagaget. *fnissar* Dar har vi ”the heavy stuff”. Och sen har vi gjort som kineser gor generellt. Manga handbagage. Jag och D har tva var idag. En kabinvaska och en kasse. Normalt har kineserna en stor kasse, en tavla i snoren, en kabinvaska och en kasse. Jag gnallde pa vagen ner, och nu gor jag likadant. *skams lite*

Orkar jag blir det till att packa upp snabbt och sen borja med bilderna. Vi hors nar vi kommit hem.

Fint vader i Hongkong

Idag har vi gatt Nathan Road ner till hamnen och dar tog en Star Ferry over till sjalva Hongkongon. Dar strosade vi runt och kollade pa alla stora byggnader. Helt otroligt stora. I den tredje eller fjarde hogsta byggnaden i varlden, minns inte exakt, lag ett stort shoppingcenter dar vi strosade runt och at lunch. Tankte ata en lite finare lunch pa en resturang med utsikt mot hamnen men alla fonsterborden var slut sa da fick det vara. Det blev lite (Gissa vad!) italienskt. Sen tog vi baten tillbaka. Pa vagen hem kikade vi pa klader, iPods och fotramar. Det ar det som star hogst pa onskelistan just nu. Den snyggaste fotoramen ar inte den dyraste men det ar inget marke jag har hort talas om och som finns i Sverige. Den enda jag sett i Sverige ar Philips och den ar allra dyrast. I pasarna i dag blev det bara nagra skjortor fran Zara. Men kvallen ar inte slut annu. :)

Nu har jag precis varit och kopt lite blommor till vardparet ikvall. Vi ska pa middag hos en fd kollegas slaktingar, som jag tidigare berattat.