Fantastisk dag

Helt otrolig dag rent vädermässigt. Vi har varit på Dyrön, handlat både mat och glass. Rödbetor till lunch i trädgården och köttbullar vid uteköket och middag med Sven och Lisbet. Sen avslutade vi med bastu och bad i mörkret.

Filmkväll

Ikväll gav vi filken Annette en chans. :) Det var en chansning men fick totalt underkänt av mig. :)

I övrigt en riktig slapp semester dag.

Vi upptäckte också att hjortarna på ön hittade äppelträdet när vi klippte fram det.

Bryggfika

Idag har vi haft underbart vackert väder. Jag har legat på filten på gräset och lyssnat på poddar och sen bjöds det på fika på bryggan.

Idag åkte Helena och Göran hem. Vi blir ensamma några dagar.

Mysig middag med Lisbet och Sven avslutade kvällen.

Trädgrdsarbete

Jag har hittat mitt hörn på arbetsveckan. Det är trädgården. :) Vi avslutade arbetsdagen med drinkparty hos Maria och Maja.

Niklas åkte hem

Idag var det dags för Niklas och barn att avrunda denna resa. Jag och mamma har fixat och donat hemma och jag klippte gräset en sista gång innan jag åker för att det ska hålla sig fint så länge som går. Mer glass och marrängswiss med Ullas plockade bär efter att jag och mamma vattnat i växthuset och jag har bundit upp vinrankan. :)

Hemma själv

Idag har Niklas, mamma och jag kommit igång med saab cabben. Niklas har tömt och sköljt kylaren och jag och mamma har assisterat. Sen tog de en tur till Skövde för att fixa olja och glykol. Jag har kapat ned ett dött träd.

Efter att både trimmat och rensat stuprännor blåste stegen ner. Då kan det gå så här med en trimmer.

Hugga ved

Idag har vi blivit klara med veden. Vi fick också massa goda bär från mammas granne Ulla som blev god marrängswiss till kvällen.

Ikväll har vi eldat och nu är det så varmt så vi kokar i vardagsrummet. Men det stoppar inte lite tv-mys.

Septitankstömning

Mamma har stopp i avloppet och orsaken måste vara full tank. Vi har beställt tömning. Han kom, han sög och det fungerade sen utmärkt. Nu firar vi med att duscha och diska i massor. :)