Sara, Tobias & Wilmer

I eftermiddag och ikväll har jag haft gäster.  Idag var det dags att bjuda Sara, Tobias och Wilmer hem till mig. Kyckling och ris till mat. Glögg och lussebullar efter det. Och sen kaffe.

Lussebullarna var fortfarande ok och Blossas glögg för 2008 skulle vara med smak av blåbär. Tyvärr tyckte jag den smaken lyste med sin frånvaro. Oavsett, med julmusik i högatalarna och gott sällskap lyckades vi ändå få till lite julkänsla. Trevligt! 

Sara, här kommer receptet.

Innehåll

  • Fyra kycklingfiléer
  • 3 dl grädde
  • 1 burk creme fraiche
  • 1/2 dl soja
  • 1 dl sweet chili

Skär kyckling i bitar och lägg i en form. Blanda övrigt innehåll och häll över. Stek i ugnen i ca 200 grader. Servera med ris.