Grattis 10 år!

För ungefär tio år sedan började jag komma i kontakt med gayvärlden via Internet. En av de första människorna jag chattade med och den allra första jag träffade i verkliga livet var Niclas. Vad han har och säga om mötet får vi se om han vågar skriva som en kommentar.

Han brukar i alla fall påminna mig om mina ganska extrema uppfattningar och ståndpunkter jag hade om gaylivet vid den tiden. Jag skulle t ex aldrig gå på gayklubbar och en massa andra dumma principer som jag förmodligen släppt sedan länge.

Just idag är det tio år sedan vi hade vårt möte utanför Ringen vid Skanstull och tillsammans käkade hamburgare på Mc Donalds. Jag glömmer inte hur jag ringde min kompis Jocke och berättade om att jag skulle på ”Mc Donalds-dejt” med en annan bög jag chattat med. Jag var så nervös att jag skakade. Jag minns att Niclas berättade i efterhand att det var ett praktiskt möte ur hans perspektiv, jag pratade, pratade och pratade och pratade och han behövde inte säga något alls för jag skötte snacket själv.

Det roliga är att Niclas än idag är en viktig och god vän som jag regelbundet umgås med. Tiden går verkligen fort om inte annat syns det på våra ålderstecken.

Ja du Niclas. Grattis till oss på 10 årsdagen!

Niclas 2009

niclas-2009

Micke 2009

micke-2009

Micke 1999

micke-1999

Tyvärr hittade jag inte bilden på Niclas från -99 som jag vet att jag ska ha någonstans. Så ni får hålla tillgodo med att se hur tiden har satt sina tänder i mig.