Middag med Fredrik

Ikväll är Daniel och skolar in katterna hos sina föräldrar och Fredriks fru är på kurs. Vi passade på att gå ut och äta middag, ta en drink och sitta och snacka. Vi käkade på Spisa hos Helena. Kan varmt rekommenderas. Sen softade vi Sergel Plazas lobbybar. En trevlig kväll! Tack för gott sällskap och spännande diskussioner.

Oscar & Anne på middag

Ikväll har jag mutat min kollega och hans flickvän med en middag mot att han hjälpte mig med lite installationer på datorn.

Det började mycket pinsamt med att jag hade sagt klockan 18 och jag trodde jag hade sagt 19. När jag fortfarande stod på jobbet ringde Oscar och jag förstod att de var nästan framme.

Tack vare Oscars installations- och utbildningsinsats kan vi nu förskaffa oss digitalt material som spelas upp i vår tv och våra högtalare. Helt gratis. Ja, jag vet att det finns moraliska betänkligheter… Men, men.

Mor + Far = 30 år

Idag firar mamma och pappa 30-årig bröllopsdag. Det innebär också att jag firar 30-årig dopdag. Grattis till mig själv. :)

Stort grattis på bröllopsdagen från mig och Daniel!

Alexia & Bengt

Som vanligt trevligt att ha dem här. Först liten middag och sen spelade vi sällskapsspelet Bluff. Sen kollade vi på inslaget från Melodifestvalen med Björn från igår och sen blev det lite Singstar. Jag och Alexia sjöng. Daniel och Bengt hejade på.

Nu ser vi fram emot nästa tillfälle då det ska bli mer drinkar och mer sjunga av för oss ALLA. :)

Tack för presenten (Schlagerspelet)!

I morgon är det vardag och jobb igen. Vill vara mer ledig…

På stan med syster

Idag har vi gått på stan lite. Skrapan, Brunogallerian, stadsmissionen och mycket annat. Fika på Sandys och sen shopping inför kvällens middag med Alexia och Bengt. Nu har Ulrika och Maria precis gett sig av mot Göteborg. Och vi har en kort stund på oss att förbereda inför nästa omgång med gäster. :)

Melodifestival III

Så var det dags igen för melodifestival. Ulrika och Maria bjöd först på middag, tacos. Sen såg vi på festivalen och satsade som vanligt på hur artisterna skulle placera sig. Jag är verkligen inte så bra på det. Men det vet jag sedan många år redan. Jag kom sist och Ulrika och Daniel kom på delad första plats.

Sen stack Ullan och Maria ut på stan. Jag somnade och Daniel såg på film.

Chefen rockar

Chefen lirade i går i ett band och deltog i tävlingen Company of Rock 2008. Vi var nästan alla där med våra kunder.

Jag är inte den som gillar rock men chefens band gjorde verkligen en bra insats, måste säga att jag rockade med en hel del. :)

Kan inte ser något resultat ännu på Patricias hemsida. Förra året gick de till final men kunde inte delta i finalen.

Daniel 31

Idag har det varit Daniels dag. Daniel fyller 31 år.

Från mig fick han biljetter till Maria Möller Show i födelsedagspresent. Vi firade på Grill Ruby med en godmiddag och kaffe och dessert på chokladkoppen.

Besök från brudpar

Daniels morbror med flickvän, paret som van tävlingen med att gifta sig på Globens tak som vinst, har varit här och fikat. Trevligt.

Malin och Leif var lediga i morgon så de gick vidare ut och festade när gick och la osss.

Tack för ert besök!

Bio! Det var länge sedan

Idag blev Daniel och jag bjudna på bio. Vi såg filmen Morgan Pålsson världreporter. Ingen höjdare men kul för att det var länge sedan vi var på bio.

Historik-import

Idag har jag haft ytterligare hjälp av Fredrik. För er som tittar nog så ser ni att innehållet från den gamla sidan nu är konverterat och importerat in till den nya sidan. Dock är det så att det finns lite skönhetsfel som ska fixas.

 Tack Fredrik för hjälpen!

Nu är helgen slut. Oj vad fort det går. Känns som om jag vill vara ledig mer. Bara slappa och slappa. Nu snart sova.

Hoppas ni har haft en trevlig helg! Det har jag! Vad har ni gjort?

Gammal dator reparerad!

Tack Fredrik för allt arbete och för lånet av XP-skivan.

Jag är så nöjd och glad. :)

Nu står min gamla dator som en hyfsat bra och ok dator och fungerar som dator till tv-skärmen. Nu kan man se webb-tv på tv liksom.

Melodifestival igen. Kul!

Agneta och Fredrik vann våran interna tävling med totalt sju poäng av tio. Daniel kom tvåa med 6 poäng och jag kom sist med 5 poäng.

Detta satsade jag på:

De som skulle gå vidare i första omgången var:

  • Ola – Love in Stereo
  • Lasse Lindh – Du behöver aldrig mer vara arg
  • Rongedal –  Just a minute
  • Sanna Nielsen – Empty Room
  • Johnsson & Häggkvist – One love

Detta gav mig 4 poäng.

I andra omgången satsade jag på att

  • Johnsson & Häggkvist – One love
  • Ola – Love in Stereo

skulle gå till finalen direkt. Detta gav mig noll poäng.

Till andra chansen satsade jag på

  • Rongedal  – Just a minute
  • Sanna Nielsen – Empty Room

Detta gav mig noll poäng

Andra generationen Kebabpizza silvovitza

Att åka ut i andra omgången röstade vi alla på Andra generationen – Kebabpizza silvovitza vilket gav mig den sista poängen.

Vad tyckte ni om resultatet?

Bröllopsfotografering igen… Men ändå inte

Idag har det varit segt för kroppen igen. Kanske är det inte bara allergi just nu. Kosulterade en sjuksköterska idag och resonerade lite. Vi ska avvakta till måndag i alla fall innan vi sätter in ev hostmediciner. Jag är nämligen stundtals låg och febrig och på nätterna väldigt hostig.

Dagens mest spännande var nog i alla fall när Daniels kusin ringer för att deras morbror vann tävlingen i Globen igår. Han friade till sin flickvän och det är de som kommer få möjligheten att gifta sig på Globens tak och sen en natt på Globens hotells svit. Och när Stockholm City skulle intervjua dem ville de ha bilder till sin egen blogg och då fick jag rycka ut.

Läs mer på unpolisheddiamond.blogg.se

Leif & Malin

Malin & Leif

Svar på blommor & bok

Mitt svar på din fina presenten blev en middag med gott vin. Sen somnade vi båda tidigt efter att ha börjat titta på filmen om Harald Edelstam, Den svarta nejlikan.

Studiebesök

På en punkt är jag typiskt pojkaktig. Jag gillar maskiner. Därför är det extra roligt när jag/vi får chansen att besöka en sveriges allra största distributörer av meddelanden. Många och fantastiska maskiner håller reda på logistiken i Årsta.

Rosor på skrivbordet

Mitt besök hos en kund i går eftermiddag och kväll gav min pojkvän möjligheten att besöka min arbetsgivare och placera en bukett rosor på mitt skrivbord. Jag tror det var 30 rosor minst. :) Plus att jag fick Jonas Karlssons nya bok.

Kundevent

En vanlig dag på jobbet med ett undantag. Ikväll har jag varit med på ett av våra kunders event för leverantörer och partners. Trevligt att träffa folk i branchen och roligt att knyta kontakter. Jag kände mig dock inte helt i form så jag smet hem lite tidigare än alla andra.

Nu vila, se något tvprogram på nätet och sen sova och vila.

Bowling

Trots att jag var lite krasslig träffade vi Fredrik och Agneta igår och bowlade. Efter stack vi hem till oss och drack te och åt smörgås. Jag och Fredrik låg och pratade, jag var inte pigg så jag orkade inte sitta.

Agneta och Daniel spelade tv-spel. Kändes som jag körde hem dem när jag tog initiativet till att köra hem dem.

Nu sova och hoppas att allt går över tills i morgon.

Godnatt!