Middag med Fredrik

Ikväll är Daniel och skolar in katterna hos sina föräldrar och Fredriks fru är på kurs. Vi passade på att gå ut och äta middag, ta en drink och sitta och snacka. Vi käkade på Spisa hos Helena. Kan varmt rekommenderas. Sen softade vi Sergel Plazas lobbybar. En trevlig kväll! Tack för gott sällskap och spännande diskussioner.

Oscar & Anne på middag

Ikväll har jag mutat min kollega och hans flickvän med en middag mot att han hjälpte mig med lite installationer på datorn.

Det började mycket pinsamt med att jag hade sagt klockan 18 och jag trodde jag hade sagt 19. När jag fortfarande stod på jobbet ringde Oscar och jag förstod att de var nästan framme.

Tack vare Oscars installations- och utbildningsinsats kan vi nu förskaffa oss digitalt material som spelas upp i vår tv och våra högtalare. Helt gratis. Ja, jag vet att det finns moraliska betänkligheter… Men, men.

Mor + Far = 30 år

Idag firar mamma och pappa 30-årig bröllopsdag. Det innebär också att jag firar 30-årig dopdag. Grattis till mig själv. :)

Stort grattis på bröllopsdagen från mig och Daniel!

Alexia & Bengt

Som vanligt trevligt att ha dem här. Först liten middag och sen spelade vi sällskapsspelet Bluff. Sen kollade vi på inslaget från Melodifestvalen med Björn från igår och sen blev det lite Singstar. Jag och Alexia sjöng. Daniel och Bengt hejade på.

Nu ser vi fram emot nästa tillfälle då det ska bli mer drinkar och mer sjunga av för oss ALLA. :)

Tack för presenten (Schlagerspelet)!

I morgon är det vardag och jobb igen. Vill vara mer ledig…

På stan med syster

Idag har vi gått på stan lite. Skrapan, Brunogallerian, stadsmissionen och mycket annat. Fika på Sandys och sen shopping inför kvällens middag med Alexia och Bengt. Nu har Ulrika och Maria precis gett sig av mot Göteborg. Och vi har en kort stund på oss att förbereda inför nästa omgång med gäster. :)

Melodifestival III

Så var det dags igen för melodifestival. Ulrika och Maria bjöd först på middag, tacos. Sen såg vi på festivalen och satsade som vanligt på hur artisterna skulle placera sig. Jag är verkligen inte så bra på det. Men det vet jag sedan många år redan. Jag kom sist och Ulrika och Daniel kom på delad första plats.

Sen stack Ullan och Maria ut på stan. Jag somnade och Daniel såg på film.

Chefen rockar

Chefen lirade i går i ett band och deltog i tävlingen Company of Rock 2008. Vi var nästan alla där med våra kunder.

Jag är inte den som gillar rock men chefens band gjorde verkligen en bra insats, måste säga att jag rockade med en hel del. :)

Kan inte ser något resultat ännu på Patricias hemsida. Förra året gick de till final men kunde inte delta i finalen.