Skön söndag

Upp klockan nio sommartid. Frukost och sen möte med Anne och Oscar för en långpromenad. Båten över till Djurgården, mot Valdemarsudde, Thielska galleriet runt och gick ut med Djurgårdskanalen och sen svängde vi av mot Rosendal vid  Djurgårdsbrunnsvägen. Lunch och fika på Rosendal och sen promnerade vi tillbaka till båten och sen blev det film hemma hos Oscar och Anne, Finding Nemo.

Fint väder har det varit också. Underbart! En skön avslutning på veckan. Nu ska det sorteras och publiceras lite bilder. Projektet med att rippa ALLA CDs fortsätter ikväll.

Här kommer lite bilder.

Daniel och Anne på Djurgårdsfärjan

Oscar på Rosendal

Anne på Rosendal

Pärlhyasint på Rosendal

Texas Holdem

Ikväll är en lugn hemmakväll. Körslaget och Texas Holdem. Har precis förlorat första omgången och Niclas och Daniel spelar fortfarande om vinsten.

Färska blommor

Idag var försäljningen igång som vanligt på Hötorget. Nu är lägenheten fylld med 30 gula tulpaner, 10 vita rosor och 4 kvistar vit krusantemum.

Middag hos Oscar & Annie

Oscar är min kollega och Annie, så heter hon på facebook i alla fall, är hans flickvän. Kom plötsligt på att jag inte har kolla på hennes exakta namn, Ann, Anne eller som det står på facebook Annie. Vi kör på Annie så länge.

 Hur trevligt som helst, god mat och goda drinkar. Tack för en trevlig kväll!

Restskatt

skv-exempel-v2.pngSålt fonder och bytt arbetgivare är mina misstänkta orsaker till denna skatt. Det var som ett lite bakslag här på morgonen när man hade hoppats på att få tillbaka lite.

Skaffa en banklegitimation du också och kolla!

www.skatteverket.se

Roligt från kryssningen

20080323.jpgFör de som inte tål att höra att trettioåringar, det förekommer både äldre och yngre personer i detta inlägg, beter sig som tonåringar på en kryssning ska sluta att läsa redan här. Utan att skämmas för mycket måste jag få berätta om några av alla roliga händelser.

Det första jag måste berätta om är att en person i sällskapet fick smeknamnet bulan under resan. Av respekt för personen vill jag inte namnge denne. Det kommer i alla fall ifrån att en annan i sällskapet har noterat att personen i fråga har en stor bula. Den som noterat detta frågar utan att generas om han kan bekräfta om ”den” är stor eller inte. Vi har alla hört talas om trick med tubsockor och annat.

Det andra, kanske pinsamma, men också ganska charmiga story handlar om en söt servitör. När vi går till bordet noterar vi en söt servitör. Turen var på vår sida och det var han som tog hand om vårt bord. Detta är kanske något servitören i fråga önskar att han sluppit. Vad kan vara jobbigare än fem salongsberusade bögar på kryssning som ska äta middag? Rickard som själv jobbar med servering frågar servitören ganska snabbt varifrån han känner igen honom. Det är tydligt att han vill servera oss mat och inte småprata. Barnsliga som vi är fortsätter vi att försöka småprata med vår trevliga och söta servitör men utan större framgång. Några timmar senare chockar han oss ordentligt. Rickard som är modig frågar servitören som heter Magnus när han slutar. Svaret är: ”Så fort vi har gått”. Notera att vi var sist kvar i restaurangen. När han kommer tillbaka med våra kvitton ställer Rickard en fråga till: Vad ska Magnus göra när han slutar då?. Det är då han chockar oss fullkomligt och säger att han ska ha sex. Rickard är snabb och frågar med vem. Svaret är: ”Med min pojkvän Filip”.

Om han vågade svara så för att alla andra gäster och personal hade gått eller om han gjorde det för att få tyst på oss vet jag inte. Hur som helst hälsade han artigt på oss idag under lunchen.

Kryssningsdeltagare

  • Rickard
  • Mikael
  • Daniel
  • Niclas
  • Niklas

Nu är man trött och vill bara sova.

Album 1