Sara, Wilmer & Lina

Jag har inte träffat sedan hon fick Wilmer, idag var det äntligen dax. Hon bjöd dessutom in en joker till lunchen, min gamla klasskamrat Lina som jag inte träffat sedan gymnasiet. Lina är gravid och skulle föda idag egentligen. Men hon klarade i alla fall av lunchen fint. :)

Kul att träffa gamla vänner!

Efter lunchen hann jag med att klippa mig. Nu är jag fin igen. :)

Anders & Johan

Varför säger man egentligen Anders & Johan och inte Johan & Anders? Är det för att jag kände Anders före Johan? Eller är det för att A kommer före J? Länge sedan jag funderade på såna frågor. Vad tror ni?

Ikväll har vi varit på middag hos Anders & Johan. Trevligt! Pasta och lax och sen en fantastisk Paj till efterrätt.

I morgon ska jag på kundmöte tillsammans med Kickan. Undrar vad hon tycker om mitt lilla smeknamn.

Tack och hej. Leverpastej!

Vårutflykt till Tullgarn

Idag har vi varit och besökt Tullgarns slott. Oscar och Ann hängde på. Anledningen var också att vi skulle besöka en grav i Trosa. Som tur var hittade vi dessutom en jätte god lunch buffet som serverades av Tullgarns värdshus i det vackra orangeriet. På vägen hem shoppade vi ett lagerbladsträd på Ikea till Oscar och Ann som jag upptäckte på mitt besök där igår. Sen storhandlade vi på Willys. Nu ligger man här i sänge och väntar på att en ny kort vecka ska börja. Och dessutom utan bil. :(

Här kommer i alla fall lite bilder från en lyckad och trevlig dag.

Maria, Jimmy & Jonatan

Man får passa på när man har tillgång till bil. Vi åkte direkt till Vallentuna och hälsade på Daniels lillasyster, hennes man och deras son Jonatan. En klassisk kväll, tacos och chicago. :)

Bilmusik

Det blev ingen sedan som jag hade hoppats på. Gillar inte saab kombis. Men den här ska nog fungera. Vad tror ni?

Till och färgen är den rätta på bilden. Den har dock en bra funktion. Nya bilar har den ofta numera. Du kan lätt blugga in din iPod och plötsligt är det lätt att ha med mig sig mycket av sin egen musik. Annars kan jag berätta att jag i vanliga fall har mina CDs, mina album Bilmusik I, II, III och så vidare. Det är skivor jag gjort av nedladdad musik jag gjort för varje gång jag hyrde mina första hyrbilar. Det är helt enkelt min bilmusik. Vissa (läs Daniel) börjar tröttna på musikvalet.