Sara, Wilmer & Lina

Jag har inte träffat sedan hon fick Wilmer, idag var det äntligen dax. Hon bjöd dessutom in en joker till lunchen, min gamla klasskamrat Lina som jag inte träffat sedan gymnasiet. Lina är gravid och skulle föda idag egentligen. Men hon klarade i alla fall av lunchen fint. :)

Kul att träffa gamla vänner!

Efter lunchen hann jag med att klippa mig. Nu är jag fin igen. :)

Anders & Johan

Varför säger man egentligen Anders & Johan och inte Johan & Anders? Är det för att jag kände Anders före Johan? Eller är det för att A kommer före J? Länge sedan jag funderade på såna frågor. Vad tror ni?

Ikväll har vi varit på middag hos Anders & Johan. Trevligt! Pasta och lax och sen en fantastisk Paj till efterrätt.

I morgon ska jag på kundmöte tillsammans med Kickan. Undrar vad hon tycker om mitt lilla smeknamn.

Tack och hej. Leverpastej!

Vårutflykt till Tullgarn

Idag har vi varit och besökt Tullgarns slott. Oscar och Ann hängde på. Anledningen var också att vi skulle besöka en grav i Trosa. Som tur var hittade vi dessutom en jätte god lunch buffet som serverades av Tullgarns värdshus i det vackra orangeriet. På vägen hem shoppade vi ett lagerbladsträd på Ikea till Oscar och Ann som jag upptäckte på mitt besök där igår. Sen storhandlade vi på Willys. Nu ligger man här i sänge och väntar på att en ny kort vecka ska börja. Och dessutom utan bil. :(

Här kommer i alla fall lite bilder från en lyckad och trevlig dag.

Maria, Jimmy & Jonatan

Man får passa på när man har tillgång till bil. Vi åkte direkt till Vallentuna och hälsade på Daniels lillasyster, hennes man och deras son Jonatan. En klassisk kväll, tacos och chicago. :)

Bilmusik

Det blev ingen sedan som jag hade hoppats på. Gillar inte saab kombis. Men den här ska nog fungera. Vad tror ni?

Till och färgen är den rätta på bilden. Den har dock en bra funktion. Nya bilar har den ofta numera. Du kan lätt blugga in din iPod och plötsligt är det lätt att ha med mig sig mycket av sin egen musik. Annars kan jag berätta att jag i vanliga fall har mina CDs, mina album Bilmusik I, II, III och så vidare. Det är skivor jag gjort av nedladdad musik jag gjort för varje gång jag hyrde mina första hyrbilar. Det är helt enkelt min bilmusik. Vissa (läs Daniel) börjar tröttna på musikvalet.

Kaj fyller år!

I morgon fyller Kaj år. Det har vi firat med att alla på jobbet käkade lunch tillsammans. Här kommer lite bilder.

Grattis Kaj!

Maria Möller

Ikväll har vi varit på Maria Möller show. När vi, Niclas, Rickard, Niklas, Daniel och jag, skulle dit senast var hon sjuk och i stället fick vi biljetter till sista föreställningen.

Äntligen blev det av i alla fall. Showen i sig upplevde jag som slätstruken. Däremot fick jag verkligen prover på hennes fantastiska röst. Hon har verkligen en fantastisk röst

Avdelningsmiddag

Idag har jag haft mina kollegor på avdelningen hemma på middag. Jag bjöd på Fänkålssoppa, Ann-Charlotte på en vegetarisk lassagne och Sara en choklasdessert.

Till kaffet drack vi Baileys och sjöng singstar. En trevlig kväll. Tack för gott sällskap.

Sara s

Ann-Charlotte sjunger singstar 

Lövbiff med pepparrot & potatisgratäng

Men innan maten blev det en drink. Visst är de vackra? Goda är de också. Sen åt vi mat. Potatisgratäng, sallad, lövbiff, pepparrot och äggula. Oscar och Ann var med och handlade, lagade och åt maten. Till dessert blev det färsk annanas flamberad i Cointreau med vaniljglass.

Oscar och Ann vann ”Lika par leka bäst”. Daniel vann ”Bluff”. Och jag förlorade Jenga.

Hejdå mina nya vänner

Känner mig mycket kryare nu. En och annan, nu får känsliga läsare sluta läsa, snorblobba har man kvar. Men jag snyter mig duktigt och tar bara lite nässpray.

David Lachapelle

Idag har vi varit på David Lachapelles fotoutställning på fotografiska musseet i Nacka.

Fantastiska bilder, konstiga bilder, talande bilder, häftiga bilder. Förstod delvis vad han vill säga. Det som stoppade mig, fångade mig och som intresserade mig var mer åt… Hur tog han den här bilden? Vad är photoshoppar och inte? Är det naturligt ljus? Vad har han haft för utrustning? Hur har han gjort för att kunna förstora bilderna så.

Det är klart i alla fall att han är mycket duktig och erkänd fotograf. Det är många kända namn som har anlitat honom. De sålde en fin bok där. Men… Hade det inte varit för restskatt och andra små framtida utgifter hade jag slagit till.

Tack Oscar & Ann för en god idé att ta med oss och tack för sällskapet.

Niklas & Niclas

Idag har vi städat och tvättat så nu är det rent och fint.

Niklas och Niclas har varit här och ätit middag, lax, ris och ingefärasås. En slö och slapp kväll med sällskapsspel, snack och lite tv.

Chicago & Texas Holdem

Turneringen går vidare och sparbössan blir bara fetare. Som jag berättat tidigare spelar vi kort tillsammans med Therese och Fredrik där pengarna går till en gemensam kassa (sparbössa). I september ska vi slaka spargrisen och se hur långt vi kommer med våra pengar. Men innan kortspelet var vi och handlade mat och åt tillsammans här hemma.

Mat, blommor & talanger

Skön men späckad måndag. På jobbet tre 2 timmars möten. Inte mycket jobb vid skrivbordet alltså. Efter jobbet käkade vi middag på en italiensk resturang med en förvirrad servitris sen vattnade vi blommor hos våra kompisar som är bortresta. Till slut somnade jag i soffan till TV4:s Talang 2008.

Nu ska jag lägga mig på riktigt.