Tyger i Sundbyberg & Skärholmen

Idag har jag, Fredrik och Agneta varit i Sundbyberg för att kolla in en tygaffär som många tipsat om. Jag tittade runt lite allmänt och specifikt på knappar som man själv kan klä med samma tyg som vi har gjor sängaveln i. Sen drog vi över stan till Skärholmen för att spana in tyger och annat smått och gott på IKEA. Och självklart hade jag med mig både sånt jag förväntat mig och inte.

På vägen hem köpte jag mer plantor och nu är ballkongen så fin!

Salong giraff

Ja så heter en föreställning som jag blev medbjuden på ikväll. Det var Micke, inte jag själv, som tog med mig till denna mycket speciella teaterföreställning.

Vad skiljer denna föreställning från andra?

  • Vi såg den stående
  • Vi visste inte vad det skulle handla om innan
  • Den bestod av fler mycket varierande nummer

Just ikväll fick vi se mycket akrobatik, en tramplinkonstnär, såna som hänger i rep från taket och gör konster, en kille som gjorde konster med en lång stång upp i taket, tre tjejer som sjöng en sång, en mysko porrig man med ett anorlunda uppträdande, en otrolig jonglör, en söt trollkonstnär och siste men inte minst en Bouffon-clown med artistnamnet Red Bastard nytt och annorlund för mig men underhållande.

Salong Giraff var någt nytt, annorlunda, trevligt och annorlunda. Ser fram emot nya föreställningar i höst och då ska jag ta med mig vänner och kompisar så de också får uppleva denna  sköna och avslappnade teaterform.

Tack Micke för att du tog med mig!

Fika på Riddarholmen

Fiket på Riddarholmen är bland stans bästa. I alla fall på sommaren. :)

I dag var jag där med Peter som jag inte träffat på länge. Kul!

En arbetsdag till! Sen är det helg.

Idag: Jobb, promenad & Fika

En vanlig dag. Jobb till 17.30 och sen promenad utmed årstaviken och sen fika vid Hornstull. Horsgatan, S:t Paulsgatan, Götgatan och sen hem. En lång och skön promenad med Niclas. Tack för gott sällskap!

Indiana Jones

En leverantör, Monster.se, bjöd oss på bio ikväll. Jag, Sara, Kaj och Saras kille Christer gick och kollade. Underhållning, ok. Men inte mycket mer. Slumrade jag något undrar säkert vissa. Svaret är: Ja lite men inte som i fredags. :)

Besök hos familjen Ales Lindberg

Stort tack, ni fick mig verkligen att känna mig bättre till mods när jag gick hem. Ert underbara sällskap och en nespressobryggare måste vara orsaken. Eller hur?

Förutom mitt besök hos, Joachim, Madelene, William och Alicia har jag försökt fixa lite hemma idag. Stökigt som attan har det varit ungefär lika stökigt som bland känslorna. Sen cyklade jag Södermalm runt.

Vi har avrundat kvällen med ganska avslappnade diskussioner hemma. Hoppas Daniel får någon av lägenheterna han ska vara med och bjuda på. Både för min och hans del. Lycka till!