Träning

Regn orsakade hemmakväll

Jobb som vanligt. Lunchlöpning som vanligt. Ikväll skulle jag varit på picknick med Friskis men vädret fick mig att stanna hemma och ligga i sängen och kolla på vädret inifrån så att säga.

Långpromenad

Ikväll har Alex kommit hem igen efter en dryg veckas resande. Efter träning käkade vi middag och såg på en ny serie och sen tog vi en lång promenad. 11 km i ett temp av ca 10 minuter per km. Det känns i låren efter. :)

Middag med Anna

Idag efter att jag kört mitt pass på Friskis kom Anna. Middag och Elefantpojken tillsammans och sen i säng för att gå till jobbet tillsammans med Anna i morgon!

Jag och Annie torkar svett mellan varven.

Cirkelfys

Ikväll fick jag fint besök från både Annie och Alex. Efter passet blev det middag på Elefantpojken. :)

Friskis

Idag fortsatt ok tempo på jobbet. Efter egen träning ledde jag mitt pass på Friskis. Mysigt med Annie och Theo på besök.

Middag med Britt

Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Jobbat, tränat, sovit middag, ätit middag med Britt och sen mött upp Alex efter hans terapi.

Sen drink

Inser hur dåligt jag sover om jag lägger mig för tidigt. Åtgärd: håll mig uppe. :) Ikväll tog vi en liten drink som sängfösare på Sjöstaden Skybar. Jag har både tränat, jobbat vidare hemma och slappat innan dess.

Snöstorm & träna ut

Idag kom EN(!) deltagare en minut innan passet. Men vi körde ändå. De andra ledarna fick inga deltagare så jag fick med mig dem också. :) Annars värma upp sig efter en rejäl nedkylning.

Bil till Friskis

Idag har jag fått låna elbilen till Friskis från Sara och Magnus. Blev ståendes i köer efter en bilolycka men hamnar man inte i bilköer ofta så kunde jag stå ut. Jag ringde och pratade med mamma i en timma.

Bild från lunchpromenad.

Måndagsfrukost

Idag var det inte många på jobbet då uppgraderar vi våra redan fina frukostar. :) Ikväll har jag tränat med Annie på Power Hour.

Jobb & Cirkelfys

Första dagen tillbaka i Stockholm. Jobb som vanligt med lite klippning på fm. Sen Cirkelfys som vanligt. Ikväll lite jobb och serier.