Träning

Inget Cirkelfys

Idag hade jag ju tagit ledigt från Cirkelfysen för att vara i Belgien men det blev ju inget med det. Så jag fick gå och smygträna på Skanstull i stället.

Event på jobbet

Idag gick Insamlingsforum av stapeln, ett projekt vi på jobbet alltid deltar i och som jag rattar en hel del av från vår sida. Deltog på eftermiddag och sen körde jag mitt pass på Friskis. Efter åkte jag tillbaka på banketten.

Ny träning

Lång dag på jobbet sen träning med Annie. Vi blev uppraggad av tränare och provade något vi inte tränat förut. Plaza! Hur ska jag orka led Cross i morgon!?

Vinleverans

Jobb och träning och idag har jag också hämtat upp vinet från Robert Mondavis vingård. Jag besökte gården på en semester för många år sedan och nu har jag köpt på mig alla viner som gick beställa från därifrån på Systemet. Idag kom det!

Mötesfri dag

Vet inte när det hände senast. Men skönt var det. Inte ett enda möte. :)

Efter jobbet träning med Annie. Vi provade Hampus Cirkelfys på Skrapan

Tippen & annat pyssel

Idag har vi pysslat hemma och sett på serier. Efter att ha kört saker till tippen, handlat mat och gjort matlådor låg vi bara och slappade på sängen.

Jag hann även med en bastu och lite löpning på bandet

Träning med Annie

Jobbat och sen träna med Annie. Ikväll vila hemma, sova middag och hänga med Alex. :) Nu är vi gång med våra Robinson frukostar hemma. :)