Falun tur och retur

Tjänsteresa till Falun stod på dagens agenda. Nästan framme när vi ringer för att säga har leverantören missförstått tiden och trodde vi skulle komma och när vi börjat vända så får de till tiden med alla andra så vi kan hålla vårt möte ändå.

På vägen körde vi igenom både strålande solsken och snöyra.

Tankarna har inte varit så mycket i Falun dock…

Svårt beslut

Det är svårt att göra en avvägning av vad man kan, ska och vill berätta här av vad som händer i livet. Särskilt som en annan människa är involverad.

Jag har efter många svåra tankar och kval tagit mitt livs kanske svåraste beslut som kommer få konsekvenser. Jag kommer inte längre fortsätta dela mina dagar med Daniel.

Till Daniel inför alla andra: Förlåt mig!

Kaos med SJ

Tåget skulle ha gått 17.42. Vi åkte kl 21. Vi kom fram 2 och fick vänta på taxin i -10 grader. Nu är man hemma till slut kl 02.30. Suck!

Fest i Göteborg

Idag har vi shoppat på stan. Vi åkte över till syrran och hennes man och överlämnade våran bröllopspresent. Därifrån åkte vi till brorsan och hans tjej för inflyttningsfest.

Nu sova! Sängarna på Park Avenue är riktigt sköna

Sthlm – Gbg

I helgen i Göteborg, den årliga vintervisiten på Västkusten. Resan ner gick bra trots kylan. Nu är vi incheckade på hotellet

Struktur

Jag gillar struktur och att mina skjortor får behålla sina färger. Idag har jag tvättat blåa och röda färger.

Gaby Borglund

Jag hinner ju se en del tv-program som en del skulle kategorisera som skräptv. Ett av dessa program är Ladies på Östermalm.

Men! Jag måste säga att Gaby Borglund blir man nästan  lite kär i. Hon är ju helt otrolig, både kunnig och engagerad i det mesta.

Och du Gaby, googlar du ditt namn någon gång och hittar detta inlägg så måste du skriva en kommentar. Förresten, vill du ta en lunch?

Första gången jag skriver ett personligt meddelande till någon jag inte känner på min blogg. Spännande.