Änglagård – Tredje gången gillt

Har precis varit och vattnat blommorna hos Agneta och Fredrik, handlat lite till nyårsfestligheterna ikväll och passat på och se den nya filmen Änglagård .

Har man sett de andra två och gillat dem då är denna ett måste så klart. Och jag tycker filmen var ganska bra. Eller kanske riktigt bra. Men så är jag ju svag för svenska filmer. Tyckte ändå på något sätt att det var en bra uppföljare och den hade inte fastnat allt för mycket i det gamla upplägget utan hade ett uppdaterat snitt om man kan säga så.

Betyget blir inte en trea utan en halvsvag fyra.

Kina mat med Niclas

Tanken var lite bio efter jobbet men det blev lite häng hemma hos Niclas med kinamat ikväll. Gött att bara sitta och slappa och snacka.

Selma city spa

Jag brukar försöka komma iväg och få lite massage och senast var det ombord på Birka Paradise men då bara 25 minuter. Idag slog jag till med 75 minuter och det var riktigt skönt. Stundtals nästan smärtsamt men det är så jag tycker att riktigt bra massage ska vara. Enligt terapeuten var det många spänningar i ryggen.

Malin & Andrew

Ikväll har jag tagit jag ätit en god middag på Hotell Skeppsholmen tillsammans med Malin och Andrew som är på besök i Stockholm. Planen var att vi skulle ätit på 1900 men de bokade av bordet för att de inte skulle ha öppet ikväll. Istället har vi varit på Hotell Skeppsholmen och jag har för första gången i mitt liv provat Kroppkakor. Gott!

Efter maten tog vi en promenad till Lydmar hotell och tog en drink där. Det är roligt när gästerna uppskattar ställena som jag omsorgsfullt valt ut efter deras smak.

Nu sova, i morgon är det arbete igen.

Tid, perspektiv & minnen

Ikväll har jag kommit hem till Stockholm och jag saknar min familj.

Jag har tittat på ”Bakom kulisserna” till det kungliga bröllopet. Men jag minns också min systers bröllop. Minns ni mina bilder från i somras? På den nedersta bilden ser ni hur det såg idag när jag lämnade Björkulla.

Samma sjö, samma träd, samma brygga, mer öde och samtidigt vackert.

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Bästa julklappen

Det går inte säga vad som är bäst. Men jag vågar nog ändå, för jag fick några från alla i familjen. Jag nämligen fler glas i Iittalas serie Essence.

Tack!

Nu fattas bara två champagne och sedan vattenglasen.

Sista dagen av ledighet

Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till Stockholm. Åhhh vad jag älskar mitt hem, min familj, landet, landskapet och vintern! Hela jag är fylld med tankar och känslor.

Ibland blir det mycket av det goda. Jag har råkat få totalt 12 dessertvinglas av min familj i julklapp. Idag åkte jag, mamma och pappa till Töreboda och bytte 6 av dem till cocktailglas i stället. Nu fattas det endast vatten glasen och så har jag sex glas av varje sort. :)