Lycka

Ikväll har jag varit med Lina och sett föreställningen Lycka. Jag har redan sett den men den var verkligen värd ett extra besök. Efter lite middag på teaterbaren sjönk vi ned i stolarna på andra raden i fyra timmar drygt.

Vilse med löpgruppen

Idag var ett annorlunda och faktiskt väldigt roligt pass. Ledare gjorde ett felaktigt vägval och bad inte om hjälp. Så det RÅKADE bli 17 km i stället för 10 idag. Skönt! Sen hade vi en deltagare som inte var i form, ledaren valde och springa med honom och bad mig ta resten av gruppen tillbaka till Friskis och påbörja stretchen. Inser nu vilka utmaningar jag kommer få möta!

Gym blev cirkelfys

Lite trött efter att ha landat vid midnatt men ändå på jobbet hyfsat  i tid. Ikväll däremot kände jag för att röra på mig och tänkte köra ett lugnt gympass men det blev hård cirkelfys i stället. Sen festade jag till med lite sallad och keso på kvällen. Jag ska bli smal igen. :)

20120228-101032.jpg

Hemma

Haft en underbar dag. Promenad i vårigt London till Westfield för lunch och shopping. Nu har jag precis landat och sitter på Arlanda express på väg in till Stockholm.

Framme i London

Hade nog lite otur, kom till gate i annan terminalbyggnad, köer vid passkontrollen, missade en Heatrhrow express och den var tvungen att köra omvägar, och ombyggnad på Paddington. Nu är jag framme i alla fall. ;)