Morgonjogg

Jag har fått leda mitt första morgonpass och oj vad trevligt det var. Trots snö och kyla satte jag deltagarrekord för en fredagmorgon med åtta deltagare. :)

Före passet (trött)

20121130-093704.jpg

Efter passet (glad)

20121130-093716.jpg

Hemmakväll

Jag tar en hemmakväll till. Det är skönt!

Ännu trevligare blir det när man har vänner som kommer hem med mat och bjuder på gott sällskap. Tack Auas!

Nu är de flesta julklapparna inslagna också. Gött. I morgon åker jag till Töreboda och dellevererar.

20121130-094033.jpg

Need rest

Det har varit mycket nu på sistone. Ikväll har jag och ska fortsätta att bara vila och slappa.

Löpningstisdag

Trots regn och blåst hade jag en bra och stark grupp som kämpade runt Riddarfjärden igår. 11 km blev det totalt och gissa om vi var blöta!

Hemmapysselkväll

Ikväll blev det en sväng till gymmet för att kunna pricka av lite övningar jag fått av naprapaten för att återställa mitt knä. Sen hem. Jag har suttit och pysslat och gjort alla julklappsetiketter. Men jag har också sytt nya kuddar till soffan. IGEN. Bild kommer senare.

2012 års julklappspapper!

För mig är det nästan lite cermoni att köpa julklappspapper och slå in julklapparna. I år blir det juligt men ändå inte. Det blir antikgrönt med röda sidenband på.

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2002 Det är mina i silver uppe i högra hörnet

Andra teman har varit brunt papper med röda sidenband, bara i guldpapper mm. Hittar inte foton på alla.

Breaking dawn II

Ikväll har vi först käkat asiatisk buffet och sedan sett på Breaking Dawn II. Maten och sällskapet var fantastiskt. Likså var pojkarna i filmen. Men handlingen… Inte min stil liksom. Det blir en svag trea för att pojkarna är fina och det är många fina naturbilder i filmen. :)

Sköna söndag med sköna Lina

Lina kom på frukost idag klockan 10. Jag hade varit uppe sedan tio och sytt om mina kuddar. Sen har vi käkat och slappat i soffan ända till fyra. Nu drar jag till IKEA en sväng och köper kuddar. Kan få för mycket av dem?

Orlando & annat skoj

Jag har haft en så bra dag idag. Fika med Anders, bytt baksidan till syrrans telefon, shoppat skovax, glitter till nästa veckas julpyssel hos mamma och pappa, varit på teater och sett Orlando och festat lite hos Niclas. Jag har sist men inte mist också köpt året julklappspapper.

Robert Fux gör ett fantastiskt jobb på scenen. Det var dessutom mycket roligt att se han i ett annat sammahang än jag är van att se honom. Han är ensam på scen och jobbar med sin repliker på ett mycket vältalat sätt. Att ”hålla låda” i en och halv timma själv är inte dåligt och vilket jobb det måste varit att repetera in all text. Sminkmässigt var den gravida magen på den håriga mannen mest imponerande. Bra jobbat stadsteatern och Robert!

Det blir en svag fyra. Minuset blir att det är svårt för en man som mig att hålla sig fokuserad så länge i en liten lokal sent på kvällen så länge. :)

Paj med vilt i

I eftermiddag har jag haft ännu en underbar stund på Grand och skön massage och bastu. Dessutom har jag lärt mig något nytt. Torrborsta för att öka min cirkulation. Hmmm ska det hjälpa ett överbelastat knä att repa sig. Borsten fick jag med mig från Grand.

Ikväll har jag käkat paj med renskav och trattkantareller i med Youssef. Det var inte jag som var kocken får jag erkänna. Men någon ska vara bra på att hälla upp vin, duka och plocka i diskmaskinen också. :)

Nu ska vi se på film!

Löpning på Kungsholmen

Ikväll la batteriet av på passet men jag fick kolla på kyrkklockor och fråga deltagare så det gick bra ändå. Vi skrapa i hop 10 km via Rålis, Långholmen, Rejmersholme, Tanto, Högalid, Långholmen och tillbaka via Rålis och Kronobergsparken.

Hemmakväll

Japp. Så fick det bli ikväll. Jag gick till och med lite tidigare från jobbet för att bara vara hemma. Jag har städat, tvättat och fixat lite. Nu ska jag lägga mig tidigt också. Såååå skönt!

Försovning & Cross

Gissa vem som försov sig imorse. Men jag tror det beror på att ljudet så gott som var avstängt. Men ok, visst var jag jävligt trött också.

Ikväll har jag lett Cross 90 för första gången och det gick nog helt ok ändå fast jag varit lite orolig. Egentligen ska det bara vara längre löpdel och inte nödvändigtvis hårdare. Det ett bra pass.

Hejdå London

Idag har jag först och främst sovit ut och sent suttit hemma hos Micke och Dimi och myst i soffan innan Anders kom förbi med färskt kaffe. Under lunchen och eftermiddagen har bi varit och träffat andra svenskar och kompisar till Micke i Notting Hill och käkat lunch där.

En av mina nyligen upptäckta grejer jag upptäckt att jag kan shoppa i London är en granola som Waitrose har som är underbart god. Jag köpte med mig tre förpackningar hem.

Nu sitter jag på Heathrow och väntar på flyget som går om en timma. Jag har precis också fyllt på förrådet med gå-bort-presenter i form av Molton Brown tvål.

20121118-184730.jpg

Chansery restaurant

Ikväll hade Dimi bokat bord på Chansery. En sexrättersmiddag med utvalda viner. På en skala för alla mina matupplevelser är detta nog en stark fyra. Det var små detaljer som saknades i matens perfektion och sedan var servicen som förväntat men inget utöver det. Men maten och det utvalda vinerna var på det stora hela mycket bra.

Nu har jag precis kommit hem efter några drinkar på Green Carnation med hela gänget, Anders, Dimitris, Micke och Fabrizio.

20121118-185124.jpg

20121118-190358.jpg

Lördagsshopping

Någon var lite seg idag så det blev bara jag och Anders på stan idag. Hittade en fantastisk tvål och doftljus på Selfridges. Lavendel och citron doft. Helt underbart. Annars mest fika och promenera runt. Nu hem och ut på middag men jag vet ännu inte var.

Julklappar

De första julklapparna är klappade. :)

Jag har också käkat lunch med Piotr somjag börja surra med när jag var i Bryssel. Han är i och för sig från Polen men bor i London och besökte bryssel samtidigt som mig. Krångligt? Hur som helst, vi har hållt lite kontakt och hade en trevlig lunch vid Liverpoolstreet.

Sen har jag shoppat lite till innan jag mötte upp Micke för lite matshopping. Vi har käkat italienskt inspirerade tapas. Så gott och mysigt. Mycket vin och gott sällskap. Vi provade också årets glögg som får godkänt.

20121118-190437.jpg

20121118-190514.jpg

20121118-190828.jpg

20121118-190852.jpg

Till London

Suttit på flygplatsen länge och väntat idag. Åkte nästan direkt efter jobbet. Nu är jag i alla fall framme hos mina vänner, Micke och Dimi i London.

20121118-191140.jpg

Löpning

Idag hade jag och Therese förberett ett bra pass tillsammans. Eller rättare sagt Tess hade en bra plan som jag hängde på. :) Vi körde jogg, uppvärmning, teknik, intervaller på årstabron, jogg, fartlek och sedan rörlighet och nedvarvning.