Hemmaeftermiddag & kväll

Jag har passat på att gå hem lite tidigare idag. Lite städ, tvätt, fika med Aleksander och bara slappa hemma är vad jag har gjort. :) Sen kom Ferhat och drack vin och åt ost på kvällen.

Mig äger ingen

Ikväll har jag varit med Niclas, Freddy och Freddys kompis på Stadsteatern och sett Mig äger ingen. Alla talade om bok och film men jag har inte sett eller läst något av dem.

Föreställningen handlar om en dotters nära relation till sin alkoholiserade far.

Föreställningen var bra, men den stod inte ut. Det blir en trea i betyg.

betyg3

Rikard III

Ikväll har jag fått se Jonas igen. En av mina absoluta favoriter bland skådespelare. Vi har varit och kollat Dramatens uppsättning av Shakespeares Rikard III.

Jonas gör en helt lysande insats och jag kan till och med tänka mig att åka dit och se den igen.

Betyget blir en fyra.

betyg4

 

RDT_0236_960x0

Löpning

Ikväll är det ett av veckans ordinarie pass på Friskis. Jag körde löpning med gänget på Ringen. Sen hem och slappa i soffan.

Hemmakväll

Efter ett sent flyg hem igår och upp till jobbet i tid gör att en hemmakväll med tidig sänggång är självklar. :)

Lastday shopping

Idag har Micke varit och klippt sig, jag har fikat. Sen har vi promenerat runt, shoppat lite, jag hittade 6 fina undertallrikar, för att sen shoppa presenter på Westfield och äta lunch på Basuba.

Richmond

När vi vaknade idag var vädret minst sagt helt underbart. Efter frukost tog vi en promenad till Regents Park där vi kunde fika utomhus och i solen. Wow! Efter åkte jag och hälsade på  Francesco och gick en promenad ut med Themsen i Richmond, fint men lite kylslaget. Kvällen tillbringade jag med Micke framför mello och med att äta upp resterna av osten.

Shopping

Idag har jag strosat runt på stan hela dan och kolla på möbler och shoppat lite kläder. Jag avrundade shoppingen på Soho Hotel och sen hem för att handla lite mat, middag med Micke och sen en promenad med en trevlig kille, Daniel, runt om i Maida vale.

To London

Awwww! Äntligen här igen. Resan gick bra. Jag hann med en fika med Patrik innan jag flög och sen tog Micke hand om väskan och jag tog en middag med Christopher. Nu sova, i morgon shopping. :)

Jobb & Cross

Idag var det jobb som vanligt och sen i väg till Friskis för att leda ett Crosspass med Therese. Hur kul och tufft som helst tack vare min  klumpighet att på slutet idka demokratiskt ledarskap och be om förslag på hur många varv vi skulle köra intervallerna. :)

Främling vid vatten & Step

Ikväll har jag hunnit både träna, äta middag med Anders och se den Franska filmen Främling vid vatten på Zita. Man hinner fylla en dag med mycket och trevliga saker bara man vill. :)

Filmen var bra. Det är intressant hur man kan göra något tillsynes så ointressant så intressant. Och var går gränsen mellan erotik, vanlig skildring och porr. Slutet däremot kan vi snacka med regisören om. :)

Betyget blir en fyra.

betyg4

Macbeth

Efter en lugn och skön morgon med bad och lång frukost åkte jag in på sistaminuten biljett och såg Macbeth.

Föreställningen var helt ok. Sällan jag tycker första akten är bättre än andra men det var några allt för billiga knep på slutet.

Nu ska jag hem och slappa, kanske stryka några skjortor. :)

betyg3

1922225_10151965300698517_1867025527_n

Jobb & Fest

Idag har jag dels jobbat men också hunnit med en fest hemma hos min kollega Camilla. Mycket och trevlig häng med Malin, Nico, Birgitta, Anki och Milla.

VD

Ikväll har vi kollat på nytolkningen av Stig Larssons VD. Citat på från Stadsteaterns hemsida: ”Det ringer på dörren en vanlig tisdagskväll hemma hos Anna och Simon. Utanför står Monica, V.D. för företaget där Anna jobbar.

Trevligt. Eller?
När de hämtat sig tar Anna fram vitvinet och en märklig kväll tar sin början. Monica säger att det är så här hon brukar göra – överraska sina anställda ”för att lära känna dem”. Och Monica ÄR verkligen intresserad. Särskilt av Annas pojkvän Simon…”

Hur kan jag som 10 åring minnas så starkt när den sändes på tv. Och vilken betydelse har de omkastade könsrollerna?

Mycket bra i alla fall. Men som sagt, skratta jag för att kvinna betedde sig så illa eller var det missar i regiarbetet?

betyg4

vd-0404

Stenar i fickan

Ikväll har vi kolla på en liten föreställning på Stadsteatern. Två skådespelare på den lilla scenen bryggan. Intimt och mysigt. Dessutom bättre än det lovade på pappren och i starten.

En stark trea.

betyg3

Step

Lennie tillbaka i Stan och jag på hans steppass. Jobb annars som vanligt. Sen lite hemmajobb på kvällen!

Operahus för 4,2 miljarder

Idag besökte vi Operathuset som var helt fantastiskt. Vi fick se insidan och gick på en guidad tur. Tänker er, ett helt nytt operahus i Cararramarmor. Wow!

Resan hem gick fint. Njuter av ljudbok, Jonas Gardell sista del i trilogin Torka aldrig tårar.

71656_10151952368778517_1399640706_n

Viglandsparken & Mello

Idag har vi gått runt på stan och njutit i solen, vi har varit vit operahuset och i Viglandsparken. Kvällen avsluta vi även denna gången i Soffan framför gaygala och mello.

1907536_10151950386568517_122393518_n