Hemmaeftermiddag & kväll

Jag har passat på att gå hem lite tidigare idag. Lite städ, tvätt, fika med Aleksander och bara slappa hemma är vad jag har gjort. :) Sen kom Ferhat och drack vin och åt ost på kvällen.

Mig äger ingen

Ikväll har jag varit med Niclas, Freddy och Freddys kompis på Stadsteatern och sett Mig äger ingen. Alla talade om bok och film men jag har inte sett eller läst något av dem.

Föreställningen handlar om en dotters nära relation till sin alkoholiserade far.

Föreställningen var bra, men den stod inte ut. Det blir en trea i betyg.

betyg3

Rikard III

Ikväll har jag fått se Jonas igen. En av mina absoluta favoriter bland skådespelare. Vi har varit och kollat Dramatens uppsättning av Shakespeares Rikard III.

Jonas gör en helt lysande insats och jag kan till och med tänka mig att åka dit och se den igen.

Betyget blir en fyra.

betyg4

 

RDT_0236_960x0

Löpning

Ikväll är det ett av veckans ordinarie pass på Friskis. Jag körde löpning med gänget på Ringen. Sen hem och slappa i soffan.

Hemmakväll

Efter ett sent flyg hem igår och upp till jobbet i tid gör att en hemmakväll med tidig sänggång är självklar. :)

Lastday shopping

Idag har Micke varit och klippt sig, jag har fikat. Sen har vi promenerat runt, shoppat lite, jag hittade 6 fina undertallrikar, för att sen shoppa presenter på Westfield och äta lunch på Basuba.

Richmond

När vi vaknade idag var vädret minst sagt helt underbart. Efter frukost tog vi en promenad till Regents Park där vi kunde fika utomhus och i solen. Wow! Efter åkte jag och hälsade på  Francesco och gick en promenad ut med Themsen i Richmond, fint men lite kylslaget. Kvällen tillbringade jag med Micke framför mello och med att äta upp resterna av osten.