Cross

Ikväll har jag hängt med John och Mathilda och kört deras Crosspass. Det är nog inte många måndagkvällar kvar då jag cyklar till Lindhagen för att träna. Men det är en skön känsla att cykla hem genom Stockholmskvällen efter träning och sen få lite mat i sig. :)

Rosendal

Idag behövde jag vila och så blev det. En cykeltur till Rosendal med Remy och lunch i solen där. Sen shopping och fika med Johanna. Nu lite jobb men snart hem till sängen.

Inspirationsdagen

Idag har jag hängt med Friskis hela dagen. Inspiration och träning och jag fick leda några andra instruktörer vilket alltid är kul! Bäst var annars föreläsningen ”Han, hon och alla andra” och ”Intros & Exits”.

Kvällen avslutades med lite mingel och sen tog jag cykeln hem.

Hemmakväll

Efter jobbet har jag pysslat lite hemma och hängt med Martin. Sen kunde jag inte stå emot Auas önskan om mitt sällskap på Sidetrack så jag tog en taxi dit. Prova Über säger jag bara!

Måsen

Hmm. Längtade efter lite teater idag men vet inte om det berodde på min trötthet eller något annat men Måsen på Dramaten föll mig inte i smaken. Svag trea får det nog bara bli.

betyg3

Cross i Sickla

En ganska vanlig men hyfsat effektiv dag på jobbet. Sen bar det av till Sickla för att leda Cross och vicka för Johannes, alltid kul med nya deltagare och ny områden att träna i.