Cross

Ikväll har jag hängt med John och Mathilda och kört deras Crosspass. Det är nog inte många måndagkvällar kvar då jag cyklar till Lindhagen för att träna. Men det är en skön känsla att cykla hem genom Stockholmskvällen efter träning och sen få lite mat i sig. :)

Rosendal

Idag behövde jag vila och så blev det. En cykeltur till Rosendal med Remy och lunch i solen där. Sen shopping och fika med Johanna. Nu lite jobb men snart hem till sängen.

Inspirationsdagen

Idag har jag hängt med Friskis hela dagen. Inspiration och träning och jag fick leda några andra instruktörer vilket alltid är kul! Bäst var annars föreläsningen ”Han, hon och alla andra” och ”Intros & Exits”.

Kvällen avslutades med lite mingel och sen tog jag cykeln hem.

Hemmakväll

Efter jobbet har jag pysslat lite hemma och hängt med Martin. Sen kunde jag inte stå emot Auas önskan om mitt sällskap på Sidetrack så jag tog en taxi dit. Prova Über säger jag bara!

Måsen

Hmm. Längtade efter lite teater idag men vet inte om det berodde på min trötthet eller något annat men Måsen på Dramaten föll mig inte i smaken. Svag trea får det nog bara bli.

betyg3

Cross i Sickla

En ganska vanlig men hyfsat effektiv dag på jobbet. Sen bar det av till Sickla för att leda Cross och vicka för Johannes, alltid kul med nya deltagare och ny områden att träna i.

Löpning på Ringen

Ikväll var det många som skulle köra Lidingö på lördag och då fick jag som för en gång skull skulle leda 90 minuterspasset stå tillbaka och nöja mig med två deltagare. Men vi hade väldigt trevligt.

Cross med Peter & John

Trots mycket vin i helgen och en sen gårdag orkade jag mig iväg och cyklade hela vägen för att köra Cross med John som ledare och Peter som vill hänga med och träna. Efter dusch och bastu fick jag cykla hem genom stockholmsvkällen. Harmoni i kroppen nu.

Vaknar i London somnar i Stockholm

Idag har vi haft en lugn förmiddag hemma hos Micke och Dimi. Sen käkade hela gänget födelsedags lunch med Fabrizio, Anders, Salvador, Halo, Micke och Dimi. Jag hade en fin flygning hem och efter Arlanda express provade jag Übers taxi tjänst. Jag hade inte förväntat mig annat men det var verkligen en trevlig upplevelse. Nu sova och jobba i morgon. Somnar rik på energi från fina vänner.

IMG_3062.JPG

Phantomen!

Jag tror det var 20 år sedan nästan som jag såg den i Stockholm i dag tog vi oss i kragen och gick och såg den i London, jag Anders och Salle. Kvar hemma fick Micke och Dimi vara för att packa för sin flytt. Sen tog vi några drinkar på W hotel och sen mot middag på Devine på Crown hotel vid Blackfaris.

Jag älskar London, mina vänner och mina helger där. :)

IMG_3048.JPG

IMG_3046.JPG

Köttig kväll

Ikväll har vi käkat på en argentinsk köttresturang och Anders och Salle har kommit fram. Jag har promenerat och promenerat precis hela dagen och varit på Tate Modern.

IMG_3015.JPG

IMG_3023.JPG

IMG_3019.JPG

Vakna i Stockholm & somnar i London

Gick vid lunch och hade en lugn och skön resa till London, gick på stan lite, mötte upp Micke, handlade lite mat och åkte hem och lagade mat. Micke huvudrätt och jag efterrätt. Tillsammans fick vi nästan i oss en flaska vin men sen var det inte mycket kvar av mig och jag gick lägga mig och sova.

Strömlöst

Idag blev en speciell dag. Ingen ström på jobbet eller hemma från 12 till 23. Någon nisse grävde avren kabel. Att jobba blev svårt, att vara hemma utan el var mysigt. Tur att jag kunde ladda telefonen påresturangen som jag käkade på med Britt ikväll.

Running

Ikväll har jag körde jag löpning på Friskis. Kul men vad som var ännu trevligare var middagen med Remy, Julio och Auas efter.

Rekrytering

Idag har jag hängt med Friskis hela dagen och varit med och rekryterat nya ledare inom både dans och träna ute. Det är spännande hur människor kan skimra olika i varierande vinklar. Tre nya träna ute ledare blev det i alla fall.

Valdagskvällen firade jag med middag och valvaka hos Remy och Julio.

Stockholm halvmarathon

I många år har jag sprungit loppet fast det krockat med event på Friskis. I sprang jag inte trots att det inte krockade. I år är helt enkeltinte mitt löparår.

Ikväll mötte jag upp Auas på Sidetrack. Där sprang vi på Lars och vi hade en trevlig kväll.

Livet är en schlager

Många minns säkert Gardells film med samma titel. Nu har Kempe skrivit fler låtar och det har blivit en musikal. Allt var mycket bra och klart godkänt. Jag ville bara ha fler gåshudsmoments. Det blir i alla fall en fyra om ön med ett litet minus.

Efter blev det i alla fall ett glas på Sidetrack.

Mitt första crosspass på Ringen

Ikväll har jag haft mitt första crosspass på Ringen, förra veckan var jag sjuk och fick ställa in. ;(

Ikväll kom det imponerande 15 personer och 14 av dem hade aldrig provat förr. Imponerande och roligt att leda en helt ny grupp. Hoppas på lika bra uppslutning nästa gång. Nu är en bra träningsvecka slut.

Cross med På Kungsholmen

Ikväll har jag vickat för Andreas på Kungsholmen med Therese. Kul att komma se sina gamla deltagare där som jag noppat i höst till förmån för Ringen.

Ikväll hade jag med mig Auas och Adrian, det är alltid väldigt roligt att ha med sig vänner på passen. ;)