Remy i Sofia & Middag på Happy

Idag hade jag en skön hemmamorgon när Auas gick till jobbet. Jag åkte och mötte Remy, vi tog en lunch i stan och sen slappade vi hemma innan vi åt middag på Happy. :) Så kommer lite bilder på hundkärlek. :)

Slappat & sparekning

Idag har vi mest strosat runt på stan och gått in på alla ställen som vi tror ha ett spa. Inte ens de lyxigaste hotellen har haft bra span. Men vi tror vi har hittat två alternativ nu. Vi har också käkat lunch med en kompis till Auas och sedan besökt hans ateljé med hittills den bästa utsikten.

   
    

Early bird…

Japp, idag fick jag hoppa upp tidigt för att hinna med morgonflyget till Warzava och sedan vidare för att träffa kära Auas. Nu är jag framme, vi har gått på stan lite, shoppat lite, och ätit lite. Trevligt värre! :)

Cirkelfys & Packning

Imorgon far jag till Bulgarien. :) Och det kräver lite packning här hemma ikväll och jag hoppas jag snart blir klar så jag kan sova. :) Jag har också hunnit vara på mitt vanliga Cirkelfys pass på Skanstull ikväll med Karin.

Söndagspromenad med Julio

Idag har jag haft världens mest slappa söndag. Jag har börjat på en ny ljudbok om psykopaten för herr Silfverbielke och jag har haft en trevlig lunch och promenad med Julio. Verkligen skönt men på gränsen till lite obehagligt med rastlösheten. :)

Stockholms kulturnatt

Oj, jäklar vilken lugn dag jag har haft. Men jag började med att hoppa upp tidigt och cykla till Sickla för ett skivstångspass. Sedan dessa har jag i princip legat i min säng och soffa och inte gjort mycket förrän jag gick ut och käkade en sen lunch. Sen stack jag in till stan för att möta upp Julio och Felipe och njuta av Stockholms kulturnatt. Vi hann med

  • Kungliga hovstallet
  • Stadshuset
  • Slottet
  • Myntkabinettet
  • S:t Jacobs kyrka

Vi avslutade med fika på Kaffekoppen och jag tog ytterligare en fika på vägen hem och njöt av det sista på ljudboken.

   
       

Hemmakväll

Efter några glas vin och lite ost på jobbet kände sig Bånnsgård trött. Han gick hem och slumrade lite. Nu har jag kollat lite på Let’s dance och nu är det nog dags att nanna trots allt. Gammal man gör så gott han kan.

Det är ju löningsfredag, i alla fall för mig, men de andra pojkarna får festa för mig. Jag kan i alla fall vara stolt över att jag lyckades med att vara uppe och träna tidigt i morsen med mina stammisar på Friskis Ringen. Natti!