Running

Ikväll har jag varit ute och kört löpning med ett litet gäng på Friskis tillsammans med Lona. I övrigt plugg plugg plugg. :)

Plugga muskler

Ikväll efter jobbet gäller det verkligen, jag ska läsa på och plugga så mycket muskler som går. Snart Friskis. :)

Skön söndag

Slappade hemma först, sen har jag kört step och gissa vem som snubblade mitt i allt i hopa? Jo jag! Sen drog jag till Fotografiska för att kolla på både Zorns bilder och Inex & Vinoodh. Ikväll har jag fixa lite med musik och planering för mitt blivande cirkelfyspass.

Felipe & Thomas

Idag har jag först hängt lite på jobbet, mest hållt på med passet, betalt räkningar och så. Sen har jag cyklat runt på Djurgården med Felipe och sen lunchat på Ramblas på Söder med honom. Ikväll har jag fixat med alla blommor hemma och sen hängt på Mälarpaviljongen med Thomas och kompisar till honom.

Härliga fredag

Jobb som vanligt sen följde några kollegor med hem och vi drack vin på balkongen. :) Sen cyklade jag ut i Stockholmsnatten för att dricka en drink och äta en go burgare och lyxshake på Max med Malin och Andrew.

  

Cross med Johannes

Ikväll hade Johannes sitt sista pass med Friskis innan han flyttar och det var med mig. Kul! Vi har haft en liten mysig Friskisresa tillsammans. Efter hängde jag lite med Nicco, brieost och marmelad och bara surra allmänt. :)

Dubbelträning

När jag hade jobbat klart han jag med ett steppass innan Annelies träningspass för cirkelfyskursen. Så två pass idag, kondition och koordination i det ena och styrka och kondition i det andra.