Cross & matlagning

Ikväll har jag kört mitt vanliga pass på Friskis Skanstull och sen har vi lagat mat i massor för många matlådor. Nu slappa i soffan med lite Grand Designs.

Från London till Stockholm

Det blev en lång resa hem på grund av storm. Men glad blir man när man möts av gjorda smörgåsar, te och tända ljus. :)

I övrigt hade vi en go eftermiddag, häng med vänner på stan och sen shopping på flygplatsen innan jag äntligen fick komma iväg.

Middag på The Savoy

Micke och jag har haft en lugn förmiddag, mycket promenad och lite shopping. Tyvärr fick jag åka tillbaka till Westfields för jag hade glömt mitt kort i betalterminalen. :( Sen tog jag, Anders och Salvador en långpromenad från Marble Arch hela vägen till London Bridge där vi var på en fantastisk takbar och drack cocktails innan middag. Middagen intog på det klassiska hotellet Savoy. Riktigt cool upplevelse men maten stod sig inte i proportion till priset.

   
   

London!

Idag har jag lunchat med Julio och Remy och vi besökte Sky garden. Efter lite shopping har jag druckit drinkar på Hamyard hotell med Micke och sen middag med Micke, Salle och Anders.

   
    
   

Mot London

Smet lite tidigare från jobbet idag. Nu har jag tagit mig till London, kärt att få träffa mina vänner här igen. Lite snabb middag och sen skutt i säng. I morgon vänner, middag och shopping.

Cockfight

Ikväll lite övertid på jobbet och sedan en sen teaterföreställning på Stadsteatern, nämligen Cockfight. :)