Cross & matlagning

Ikväll har jag kört mitt vanliga pass på Friskis Skanstull och sen har vi lagat mat i massor för många matlådor. Nu slappa i soffan med lite Grand Designs.

Från London till Stockholm

Det blev en lång resa hem på grund av storm. Men glad blir man när man möts av gjorda smörgåsar, te och tända ljus. :)

I övrigt hade vi en go eftermiddag, häng med vänner på stan och sen shopping på flygplatsen innan jag äntligen fick komma iväg.

Middag på The Savoy

Micke och jag har haft en lugn förmiddag, mycket promenad och lite shopping. Tyvärr fick jag åka tillbaka till Westfields för jag hade glömt mitt kort i betalterminalen. :( Sen tog jag, Anders och Salvador en långpromenad från Marble Arch hela vägen till London Bridge där vi var på en fantastisk takbar och drack cocktails innan middag. Middagen intog på det klassiska hotellet Savoy. Riktigt cool upplevelse men maten stod sig inte i proportion till priset.

   
   

London!

Idag har jag lunchat med Julio och Remy och vi besökte Sky garden. Efter lite shopping har jag druckit drinkar på Hamyard hotell med Micke och sen middag med Micke, Salle och Anders.

   
    
   

Mot London

Smet lite tidigare från jobbet idag. Nu har jag tagit mig till London, kärt att få träffa mina vänner här igen. Lite snabb middag och sen skutt i säng. I morgon vänner, middag och shopping.

Cockfight

Ikväll lite övertid på jobbet och sedan en sen teaterföreställning på Stadsteatern, nämligen Cockfight. :)

Slappa & Efterskalv

Idag har vi bara slappat hemma och sen gått på stan lite och fikat. Efter lite matlagning hemma och avslutade med filmen Efterskalv på Viktoria.

En mörk film om hurvida man är fri från synd och ansvar när man avtjänat sitt straff i fängelse eller inte. Filmen får en 3a av mig.

betyg3

Jobb & fest

Först en skön sovmorgon och sedan har jag jobbat på kontoret nästan hela dagen. Ikväll har jag haft lite kompisar hemma och sen festade vi lite på SLMs poolparty. Denna gången vågade vi oss ner i poolen. :)

Jobb & AW med Johanna

Jobb och jobb med vinlotteri men ingen vinst idag. :(

Ikväll blev det vinst däremot, fick hänga med kära Johanna, mat på Paradiset, Prosecco hos Niclas och några glas med Johanna och Youssef på Sidetrack. :)

Lugn hemmakväll

Jobb och sen en skön och väldigt lugn hemmakväll. Matlagning, bad, det är ju höst/vinter nu, diskussioner och sen somna tidigt. :)

Marodörer

Ikväll har jag varit och sett Marodörer med Niclas och Niklas på Dramatens lilla scen. Väldigt bra! En svag fyra i betyg. Det som berördes var framför allt manligt och kvinnligt, att stå tillbaka för en framstående partner och omvärldens syn på detta.

betyg4

Kvällen avsluta jag med vin på Morfar Ginko med Alex och Efraim.

Cross

Ikväll har jag kört Cross på Hornstull med 8 goa deltagare. :) Efter blev det matinköp och matlagning hemma med Alex. :)

LEDIGT!

Idag gjorde jag något jag inte så ofta gör. Det var nog flera år sedan nu. Jag vaknade upp och tog spontant ledigt! Go känsla! Vi har inte gjort något alls. Typ! Lunch hemma, fika på Finefood och sen blev jag varit påhejad av Alex och Remy på mitt Cirkelfyspass på Skanstull. Kul! Nu matlagning och hemmakväll. :)

En handelsresandes död

En slapp hemmadag och lite jobb. Jag har verkligen slappat, sett lite webbtv, städat och fixat hemma. Ikväll såg vi En handelsresandes död på stadsteatern. Bättre än förväntat. Jakob Eklund är verkligen en ganska mångsidig skådespelare.

betyg3

I övrigt hemmakväll med Alex och matlagning.

Madonna

En lagom lördag, skön och avslappnad. Jag har både hunnit yoga med Malin, fika med Lars som är på besök från Oslo, jobba lite och avslutade kvällen med att gå på Madonnakonserten med Felipe.

Jobb & vårdcentralsfest

Idag har jag jobbat både hemma och på kontoret. Efter har jag firat Remys födelsedag samt att han är färdig ST-läkare och att han slutar i Hammarby Sjöstad. En trevlig och rolig fest och lite annorlunda att festa med både sin husläkare och på sin vårdcentral. :)

Lola & nya vitvaror

Nu har jag länge klagat på att min tvättmaskin och torktumlare låter för mycket. Idag gjorde jag slag i sak och köpte nya. De kommer nästa vecka. :)

Jag har också varit teater och sett Lola Blau. Eller för att vara sann såg jag bara halva föreställningen. Jag var varken pepp eller pigg och det var inte det bästa vi sett även om det inte var dåligt. Betyg måste blir en stark tvåa.

Betyg 2

Överraskande kom Alex över en sväng efter ändrade planer för hans del.

Årstaviken runt

En vanlig jobbdag, en lite ovanlig hemmakväll. Jag tog mig ut på nästan en mils joggingtur. Det var länge sedan. I sällskap med A. Efter var det middag och soffhäng.

Tisdagslöpning

Det var länge sedan jag var på Ringen och sprang. Denna gången som uppföljare till Lona. Det var superkul att träffa henne igen och få med Alex ut på lite löpning med Friskis.