Tufft

Av olika skäl är det mycket på jobbet och privat jobbar jag med personlig utveckling på djupare plan som både tar och kräver mycket energi. Detta innebär att efter en hel dag på jobbet och sen ett pass på gymmet behöver man sova. Dessutom säger kroppen tydligt till om detta. Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Väldigt tidigt.

Sova ut & jobb

I dag behövdes det sovas ut. Kommer man i säng klockan 7 på morgonen och sen jobbat mellan 16 och 22 typ så behöver man sova ännu mer nu. :) Puh!

Cirkelfys, lunch & Sonar

Idag har jag först kört ett träningspas med Ywonne och sen har jag hängt med Thomas och haft en mysig lunch. Ikväll har jag och Alex hängt hemma och käkat innan vi stack bort till Nobelberget för att A skulle spela på Sonarfestivalen där och jag fick vara hangaround. :)

Avbruten ”Kärlek & Politik”

Ikväll har jag varit på Stadsteatern och försökt se Kärlek och Politik. Det gick inte bra. Jag är ganska slutkörd och sov genom första akten och bestämde mig för att gå hem i pausen. Suck. Jag ska nog göra ett nytt försök en annan kväll.

Egen träning

Efter en heldag på jobbet tog jag ett lugnt och avkopplande träningspass på Friskis. Mest rörlighetsträning faktiskt och lite löpning.

Yoga & shopping

Idag har jag först yogat med tjejerna och sen har jag och Alex varit på liten bilutflykt till Ekerö. Vi avrundade med lite shopping i Skärholmen och på Ikea. Ikväll har vi bara slappat hemma med några avsnitt av Deutchland 83.

Många bollar i luften

Idag har jag lämnat grejor på myrorna, shoppat ny nespressobryggare i Mall of Scandinavia, lunchat med Lena, shoppat fler blommor på Ikea, hängt med Henrik och Lina och kvällen avrundade jag med att hämta Alex på Arlanda och sen gå ut på mmmm.

Danish girl med Malin

Efter jobbet har jag hängt med Malin och varit och sett den fina filmen Danish girl. Det blir en fyra i betyg på den filmen. På lunchen hann jag hämta bilen och köra Alex till Arlanda.

betyg4

Minnestund

Ikväll har jag sett filmen Minnesstund med Niclas på Stadsteatern efter en go middag på Åhléns. Föreställningen saknade lite psykologisk edge och förstördes lite av några tjejer som satt och fnissade hela tiden. En svag trea blir betyget.betyg3

Uppföljning på Cross

Ikväll har jag kört Cross med en Friskiskollega. Ikväll klev jag in i rollen uppföljare. Det är ett rent nöje med så duktiga och trevlig kollegor. I övrigt mycket på jobbet men det rullar på bra.

Tuff dag!

Usch vilken dag. Mycket på jobbet, halkade och cyklade nästan omkull på lunchen. På vägen hem från träningen cyklade jag verkligen omkull, hjulen på cykeln fastnade i spårvagnsspåren och jag föll på spåren och slog som tur bara i axeln. Väl hemma när jag beklagade mig sa Alex att idag får jag inte använda mandolinen med tanke på min otur. Vem använder den ändå och till råga på allt dessutom skär sig en jävla gång till? Jo jag! Blä!

Ladykillers & Americans

Idag har det varit kultur för hela slanten, marathon med serien The Americans och sen en pauas för att åka och se Ladykillers på Oscarsteatern.

På gränsen till fars kan inte bli mer än en svag trea. :)

betyg3

Häng i Tyresö

Idag har jag hängt med Jocke och Madde och deras barn hemma hos dem i Tyresö, A har varit och spelat i Norrköping och det blev ett sent möte. Men fram till dess hade jag sett både Moulin Rouge, QX gaygala och lite mello. :)

De stora vidderna

Ikväll har jag varit på Dramaten och sett De stora vidderna. Innan föreställningen hann jag dricka vin med Johanna. Föreställningen var bra men känslomässigt väldigt berörande vilket stundtals kan vara lite tufft.

betyg3

Fika med Anders

Jobb, middag hemma med Alex och en fikakväll med Anders inne på stan. Mysigt. Promenad dit och hem med musik öronen. En lugn och skön kväll med andra ord.