Tufft

Av olika skäl är det mycket på jobbet och privat jobbar jag med personlig utveckling på djupare plan som både tar och kräver mycket energi. Detta innebär att efter en hel dag på jobbet och sen ett pass på gymmet behöver man sova. Dessutom säger kroppen tydligt till om detta. Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Väldigt tidigt.

Sova ut & jobb

I dag behövdes det sovas ut. Kommer man i säng klockan 7 på morgonen och sen jobbat mellan 16 och 22 typ så behöver man sova ännu mer nu. :) Puh!

Cirkelfys, lunch & Sonar

Idag har jag först kört ett träningspas med Ywonne och sen har jag hängt med Thomas och haft en mysig lunch. Ikväll har jag och Alex hängt hemma och käkat innan vi stack bort till Nobelberget för att A skulle spela på Sonarfestivalen där och jag fick vara hangaround. :)

Avbruten ”Kärlek & Politik”

Ikväll har jag varit på Stadsteatern och försökt se Kärlek och Politik. Det gick inte bra. Jag är ganska slutkörd och sov genom första akten och bestämde mig för att gå hem i pausen. Suck. Jag ska nog göra ett nytt försök en annan kväll.

Egen träning

Efter en heldag på jobbet tog jag ett lugnt och avkopplande träningspass på Friskis. Mest rörlighetsträning faktiskt och lite löpning.