Krasslig :(

Jag har börjat bli dålig så jag stannar hemma, eller inne på hotellet ikväll. Annars har jag hunnit hänga lite med Christoffer för lunch och innan de det lite shopping på stan i Götet. :) Näst efter Chris var annars mitt barberar besök bäst idag. :)

Från STO till GOT

Uppe tidigt för jobb, ledningsgruppsmöte och sen mot tåget. Nu är jag äntligen i Göteborg. Jag har checkat på ett hotell och hängt på ett annat där Christoffer jobbar och jag har käkat god mat och druckit gott vin. Jag blev bjuden av hans kollegor. :)

Snart står jag på egna ben igen

Idag har jag i princip haft mitt sista psykologbesök. Bara uppföljningsmöte kvar. Detta borde alla få ha rätt till. Nu ska jag hem, reflektera, känna mig stark och ligger i sängen och börja läsa min nya bok jag köpte igår. Motvind av Öhrlund & Butler.

Middag med Annika

Ikväll har jag hängt med min gamla kollega Annika som jag inte träffat på flera år. Middag med vin och fint sällskap på Voltaire på Åhléns är fint för själen. :)

Mot Stockholm

Nu är pysslet klart hemma i Töreboda, jag har kört hem syrran och jag har installerat min nya inredning. :) Mysigt med familj och pyssel.