Krasslig :(

Jag har börjat bli dålig så jag stannar hemma, eller inne på hotellet ikväll. Annars har jag hunnit hänga lite med Christoffer för lunch och innan de det lite shopping på stan i Götet. :) Näst efter Chris var annars mitt barberar besök bäst idag. :)

Från STO till GOT

Uppe tidigt för jobb, ledningsgruppsmöte och sen mot tåget. Nu är jag äntligen i Göteborg. Jag har checkat på ett hotell och hängt på ett annat där Christoffer jobbar och jag har käkat god mat och druckit gott vin. Jag blev bjuden av hans kollegor. :)

Snart står jag på egna ben igen

Idag har jag i princip haft mitt sista psykologbesök. Bara uppföljningsmöte kvar. Detta borde alla få ha rätt till. Nu ska jag hem, reflektera, känna mig stark och ligger i sängen och börja läsa min nya bok jag köpte igår. Motvind av Öhrlund & Butler.

Middag med Annika

Ikväll har jag hängt med min gamla kollega Annika som jag inte träffat på flera år. Middag med vin och fint sällskap på Voltaire på Åhléns är fint för själen. :)

Mot Stockholm

Nu är pysslet klart hemma i Töreboda, jag har kört hem syrran och jag har installerat min nya inredning. :) Mysigt med familj och pyssel.

Mot Töreboda

Idag har jag rivit av lite jobb tidigt på morgonen, sen möte hos en leverantör, ett möte på jobbet för att sen hämta bilen och åka mot Töreboda och få umgås med familjen. Det är fint. :)

Hejdå till Alex

Idag hade vi häng hemma på förmiddag ända fram till lunch. Nu är A snart i Tokyo och Asien i två veckor. :(

Ikväll har jag hängt med Niclas och gänget. Vi har sett Rosita på stadsteatern. Fin, men det räcker inte. Betyget blir lågt. Jag var trött. :(

Betyg 2

Rampfeber

Idag har jag fått fira vår nya hemsida på jobbet som jag varit med och projektlett i sin produktion. Ikväll har jag hängt med Niclas, Niklas och Freddy och sett Rampfeber på Dramaten. En av Alexander Mörks nya pjäser. Har alltid älskat allt han gjort och vissa har jag sett mer än två gånger. Men denna gången… Fars är fars och det går inte hem hos mig. Men i sin form var den trevlig och självklart skrattade jag många gånger ändå. :)

betyg3

30 år med Gardell

Ikväll har vi varit på premiären av Jonas Gardell. Han är helt suverän! Han är modig och ärlig och rolig. Jag inser att jag kanske kan summera 20 år som jag följt honom och har man sett flera föreställningar blir det lite same same. Men det som sägs är viktigt och klarar av att repeteras.

betyg4

12963937_10153701189679087_2249373813792800067_n

Jobbat 6 till 23

Har gått all in idag. I morgon är det lansering av jobbets nya hemsida som jag är med och projektleder. Kort paus hemma för att få i mig lite mat. Snart är det klart!

Cross

Tidigt på jobbet, cross på Långholmen med Britt efter och sen lite jobb igen. Det var min dag. :)

Jobb & träning

Idag skulle A åka till New York. Jag är inte avis. :) Hur som helst, vi tog en lugn förmiddag och jag checkade in på jobbet vid 13. Ikväll har jag kört Cirkelfys på Friskis.

Magsjuka sätter stopp

Jag har vilat, vilat och vilat idag. Vi har sett på film och legat i sängen hela dagen! När Alex skulle träffa en kompis gick jag och jobbade ikapp lite.