Mot Köpenhamn & Miami

Idag klev vi upp tidigt. Alex för sin USA turné och jag för att jobba i Köpenhamn. Efter en lång dag avslutade vi med middag och sova tidigt.

Ingen Cross blev gympa

Idag var nog folk lite frusna. Jag med. Det kom ingen på Crossen så vi slank in på ett jympa puls i stället. Sen avrundade jag och A kvällen med julbord på Göteborg. :) Tack Annie.

Spel & middag

I eftermiddags hängde jag med Remy här hemma. Snack och umgänge i soffan innan John och Max kom då var det matlagning och spelkväll.

Indiskt i Sundbyberg

Efter en lång jobbvecka slappade jag hemma och sen mötte jag upp A i Sundbyberg för middag. Sen tog vi en taxi hem till mig för att slappa och tvätta.

Shopping & middag med spel

Idag efter jobbet har jag tagit en tur på stan. Hittade ett par skor. Hade planerat för att leta runt lite och sprang på ett par det första jag gjorde. Nästan lite frustrerande. :) Sen hemåt, ikväll hade vi Johanna och Zeth hemma på middag och så avslutade vi med lite sällskapsspel. Mysigt och gott!

Runt Sicklasjön

Idag jobb, en tur runt sicklasjön och nu avslutar jag snart jobbet igen för att gå hem och hänga med lite film och mat. :)

Cirkelfys

Idag fick man bekänna färg men man festat och druckit vin fler dagar i rad. :) Har aldrig svettats som idag när jag instruerade. Ikväll soffhäng och tvättning efter helgen.

What a night

Det blev en lång och rolig natt. Efterfest och allt, tur jag får umgås med goa människor, tack Andrea och Yandee. Idag har vi återhämtat oss med film i sängen och ikväll lite matlagning och ett glas vin på Göteborg med Annie.

London till Stockholm

Det var en kul kväll igår, efter lite nattmat på morgonkvisten la vi oss för att sova innan taxin kom och hämta upp oss för en resa mot flygplatsen. Och från Arlanda direkt till nästa klubb under tiden jag fixade lite mat hemma. Nu ska vi snart ut i klubbnatten igen! Ikväll på Underbron.

Ikväll fest

Vi har slappat och strosar runt i Shoreditch idag bara. Nu har vi precis käkat middag med de andra på klubben, nu sista återhämtning innan vi ger ut i partyvimlet.

Middag med Micke & Dimi

Idag har vi promenerat och promenerat, hela vägen från Shoreditch och till Tate Britain för att kolla in William Blake rummet. Efter lite shopping på stan och en drink på Soho hotell. Nu har vi precis kommit hem till hotellet efter mysig middag med Micke och Dimi.

Mot Köpenhamn

I morse flög vi till Köpenhamn, nu ska vi jobba i det danska bolaget två dagar. Det var regnigt och ruskigt, ikväll gick vi på en snabb middag och jag stannade på ett cafe för en stundsläsning innan läggdags.

Återhämtning

En helt vanlig, eller kanske inte alls, kväll igår. Efter första klubben blev det några hållpunkter till innan vi kom hem i morse från en lagom spännande destination strax utanför Stockholm för dans hela natten. :) Idag fokus på återhämtning, mys i sängen och soffan. Tack Ida för mysigt sällskap. :)

Festligheter

Idag har jag flängt runt på stan och gjort ärenden. Sen har jag jobbat lite. Ikväll kom A hem igen och nu lite middag och sen ska vi på Fomo. :)

Vin med Tomas

Jobb och jobb men idag kom jag hem i tid. Efter lite slappande hemma tog jag ett glas vin med Tomas och sen en kaffe på vägen hem. Nu sova. I morgon fest. :)

Två föreställningar på en kväll

Ikväll har jag sett både ”20 november” och ”Paralysie générale redux”

Den sistnämnda mindre bra. Den första mycket bättre. 20 november handlar om en planerad skolmassaker och om känsla av utanförskap. Jag kan känna igen mig i många frågeställningar kring utanförskap och därför i kombination med David Fukamachi Regnfors insatser är jag ganska berörd.

Avslutade med en kaffe på espressohouse och lite jobb ikapp innan Alex kom och mötte upp.

20 november
betyg41

 

Paralysie générale redux
Betyg 2

Ivanov

Ikväll har jag sett Ivanov på Dramaten. Alexander Mörk som regiserat ännu ett Tjechov verk. Bra men inte fulländat.

betyg3

Jag avslutade kvällen hemma med Alex och Efraim och spela en omgång Pandemic. :) Detta efter en promenad hem från Gullmarsplan då snön lamslagit delar av Stockholm.