Söndag

Lite jobb med Alex administration, lite fix hemma och nu matlagning. Softkväll med lite serier och vin. :)

Ledig men ändå inte

Sovit ut ordentligt och sen fikat med Anders och peppat inför NYC-resan. Efter har jag jobbat och sen överraskade jag mig själv med att gå och se Mio min mio på Stadsteatern Mysigt! Men känns alltid lite som man blir utkollad när en 40 årig man kommer utan några barn. :)

Föreställningen för en riktigt stark trea!

betyg3

Ta-hand-om-mig-själv-dag

Jag har sovit ut, jobbat hemma lite och när Alex drog till London gick jag till barberaren och sen på spa med massage. Ikväll har jag hängt med Max efter att ha jobbat lite med det som jag inte gjort på eftermiddagen. :)

Middag med leverantör

Ikväll har jag varit iväg på en mysig matlagningsaktivitet med en leverantör samt lyssnat och verkligen inspirerats kring deras hållbarhetsarbete.

Cross på Hornstull

Ikväll har jag kört Cross med Britt på Hornstull. Inte många men det blev ett pass. :) Sen tog jag med mig lite indisk mat hem till en krasslig kille :)

CF på Skanstull

Ikväll har jag kört Cirkelfys på Skanstull. Efter det blev det middagslagning hemma. Storkok på vegetarisk glutenfri lasagne.

Dumma jävla mås!

Ikväll har vi sett en omarbetat version av Tjechovs måsen. Helt och ok. Efter kollade vi in UB för ett glas och ett litet uppträdande där.

Föreställningarna får båda en fyra.

betyg4

Från Berlin till Stockholm

Vi var allt lite sega när vi vaknade i morse efter att ha rumlat runt på både klubbar och filmfestivalsfester. :) Men efter trevlig lunch med Alex, Göran och Efraim bar det av mot flygplatsen och hem mot Stockholm. Tack Berlin för den här gången.

Shopping & fest

Idag har vi gått på stan, jag har både köpt nya handdukar hem och nya Birkenstock. Vi har också varit och morsat på Alex bokares nya fina och mysiga kontor. Ikväll har vi hängt med Andreas i hennes ascoola AirBNB-lägenhet. Sen käkade vi middag med lite andra DJs och sen drog på en filmfestivalsfest med Andrea som jobbar med festivalen. Kvällen avrundade vi på Chalet.

Återhämtning

Efter en sen men väldigt rolig kväll igår har vi ätit lunch med Alex föräldrar, sovit en stund igen och sen varit ute och ätit middag med ett stort gäng.

Festlig spelning

Efter en trevlig brunch med Alex bokare, föräldrar och Andrea tog vi oss till Berghain. Så kul att ha med Alex och låta de uppleva de jag fick uppleva för första gången i somras. Som vanligt perfekt genomförd spelning. Så stämningsfullt! Kvällen blev lång. :)

Mot Berlin

Idag har vi tagit oss till Berlin. Efter soundcheck fixade vi lite mat på en Indier med Alex föräldrar och sen drinkar på en bar. Vi började dessutom redan idag med att värma upp på Berghain. :)

Billy Elliot

Ikväll har jag varit på premiären av Billy Elliot med hela gänget. Så mysig och fin musikal. Nu fick vi se den i Stockholm.

betyg41

Nu har vi firat och tagit ett glas för att Alex är klar med sitt set som ska spelas. I morgon bär det av mot Berlin.

Jesper & Sofia

Ikväll har jag haft äran att få hänga med Jesper och Sofia, besök på Finländska huset, och sen drinkar på Nalen och Farang. Såååå trevligt.

Friskismöte

Ikväll har jag fått hänga och ha trevligt med alla träna-ute-ledare. Nu känns det som vi har en plan framåt. :)

Cross mot Cirkelfys

Idag bytte jag ut att leda cross mot att träna cirkelfys. Jag har många kommande dagar inplanerade och har haft det likadant bakåt. Idag blev det egentid och egenträning.