The Nether

Ikväll har jag sett föreställningen the Nether på Dramaten. Riktigt bra. Den handlade om vad som är tillåtet och inte i den digitala fantasivärlden. Lyssnade till och med på det efterföljande samtalet. Riktigt intressant som öppnade upp för frågor jag inte tänkt på.

betyg4

Försökskaninerna

Ikväll har vi varit och kollat på MarieLouise Ekmans nya föreställning Försökskaninerna. Kul med premiärer, det var många av hennes kollegor som var intresserade. Det var jag med. :)

betyg3

Middag hos Andrea

Ikväll har vi varit på en supertrevlig middag hemma hos Andrea. God mat och fint sällskap. :) Sötpotatissoppa med kokosmjölk, vitlök och ingefära ska jag göra snart igen.

Göteborg ToR

Jobbmötet på västkusten idag. Resa tur och retur över dagen. Men inte så tokigt jag han att hänga lite med fina Christoffer också.

Lång lördag

Idag har Alex kommit hem från Italien, direkt därifrån till Victoria och Jonatans inflyttningsfest, därifrån till Farang för att fira Alex födelsedag i efterskott och därifrån hem för lite förfest innan Mmmmm och sen efterfest hos Anders. :) Ouuuuups. :)