The Nether

Ikväll har jag sett föreställningen the Nether på Dramaten. Riktigt bra. Den handlade om vad som är tillåtet och inte i den digitala fantasivärlden. Lyssnade till och med på det efterföljande samtalet. Riktigt intressant som öppnade upp för frågor jag inte tänkt på.

betyg4

Försökskaninerna

Ikväll har vi varit och kollat på MarieLouise Ekmans nya föreställning Försökskaninerna. Kul med premiärer, det var många av hennes kollegor som var intresserade. Det var jag med. :)

betyg3

Middag hos Andrea

Ikväll har vi varit på en supertrevlig middag hemma hos Andrea. God mat och fint sällskap. :) Sötpotatissoppa med kokosmjölk, vitlök och ingefära ska jag göra snart igen.

Göteborg ToR

Jobbmötet på västkusten idag. Resa tur och retur över dagen. Men inte så tokigt jag han att hänga lite med fina Christoffer också.

Lång lördag

Idag har Alex kommit hem från Italien, direkt därifrån till Victoria och Jonatans inflyttningsfest, därifrån till Farang för att fira Alex födelsedag i efterskott och därifrån hem för lite förfest innan Mmmmm och sen efterfest hos Anders. :) Ouuuuups. :)

Middag med Youssef

Lite vin på jobbet i eftermiddags, det är ju lönefredag. Ikväll har jag käkat middag med Youssef hemma och sett på Let’s dance. Sen tog vi en tur till Secret Garden och jag fick kolla in det stället. :)

Cirkelfys igen

Idag har jag vickat på Skanstull, fjärde passet den här veckan. Ikväll middag med Alex hemma. :) I morgon äntligen fredag.

Födelsedag

Idag har jag firat Alex snabbt på morgonen innan jag åkte till jobbet. Sen tog vi upp firandet på Morfar Ginko med Efraim efter cirkelfysen. :)

Fest x 2

Jobb under dagen och snart är jag i kapp. Ikväll har jag dels varit hos Max och firat hans födelsedag och sen har jag varit på ett litet poolparty. :)

Hemmakväll

Jobb under dagen och ikväll har vi bara varit hemma. Alex flyger till Paris och jag ska jobba i morgon. Ikväll blev det matlagning och tvserier i soffan. :) Just det ja, vi hann och träna på Friskis i Sickla innan vi åkte hem.

Hemsöborna

Ikväll har jag sett en ny uppsättning av Hemsöborna på stadsteatern. Skönt med lite uppbrott från jobbtankar och annat. När teater är bra som idag lyckas man med det. Sen mötte jag upp Alex och Robin på Rival för ett glas vin som kanske i och för sig blev två. :)

Friskisrekrytering

Ikväll har jag varit med Olof ute och kört rekrytering av nya Friskisledare för vår träna-ute-verksamhet. Länge sedan jag var ute och körde intervaller och det var gött!

Hemma

Landade i morse kl 7.30 och åkte nästan till jobbet direkt och efter jobbet körde jag Cirkelfys på Skanstull. Gött men nu är jag trött. :)

Sista dagen i NYC

Idag har jag käkat brunch med Anders och några kompisar till honom. Sen hämtade jag upp väskorna och tog tåget mot flygplatsen och mötte upp Alex för att resa hem. :)

Kallt i New York

Idag har det verkligen varit kallt. :( Men vi har gått från affär till affär och värmt oss. Haft en trevlig lunch och sen vilat på hotellet. Ikväll har vi käkat middag och partajat med lite kompisars kompisar till Anders vänner och haft det gött. På vägen hem åkte jag förbi fredagens klubb för att kolla efter Alex nyinköpta tröja som han tappade där. Men den var inte kvar. :(